Ja spavam većinom na boku,malo jedan malo drugi ali znam i na leđima biti. Da me malac ne budi vjerujem da bi spavala jako dobro ali eto nažalost moje noći su još od prošle trudnoće isprekidane i kronično mi fali sna. Nego tješim se,kad rodim će biti sigurno još gore pa ću žaliti i za ovakvim noćima😂
Timi95 vjerojatno si iscrpljena kako kažeš i od mučnina i svega,proći će I to razdoblje,ja sam isto često plakala i bila nikakva u tom periodu,još ko za inat imala nekakve nesuglasice sa mužem i baš sam bila koma,ali evo prošlo je sve i sad sam baš super.
Meni je pregled 6.8.,jedva čekam vidjeti kako bebica napreduje

Ja spavam većinom na boku,malo jedan malo drugi ali znam i na leđima biti. Da me malac ne budi vjerujem da bi spavala jako dobro ali eto nažalost moje noći su još od prošle trudnoće isprekidane i kronično mi fali sna. Nego tješim se,kad rodim će biti sigurno još gore pa ću žaliti i za ovakvim noćima😂
Timi95 vjerojatno si iscrpljena kako kažeš i od mučnina i svega,proći će I to razdoblje,ja sam isto često plakala i bila nikakva u tom periodu,još ko za inat imala nekakve nesuglasice sa mužem i baš sam bila koma,ali evo prošlo je sve i sad sam baš super.
Nadam se da ce proci.. jer me bas iscrpljuje 😮💨

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Nadam se da ce proci.. jer me bas iscrpljuje 😮💨
Evo ja sam isto sva tužna i placljiva, uhvati me svakih par dana, isplačem se i bude bolje. Ja pripisujem sve hormonima 😅. Nadam se samo da ne utječe na bebicu. Šta se tiče imena, mi isto nemamo još niti jedno, uvijek sam govorila da je lakše smisliti za curice, bilo mi je 100 lijepih imena, a sad kad moram dati jedno niti jedno mi nije to. Pogledala sam već 100 lista s imenima, popisa, domaćih, stranih, prošla vjerojatno sva imena i ništa. Valjda će doći 😅
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Ma proći će,ja imam isto s vremena na vrijeme dan kad me toliko sve smeta i samo plačem a realno sve neke gluposti. Hormoni! Iako ovo je sve nekako meni ništa kako mene nakon poroda ulovi,ono plačem na sve i zbog svega,baš budem osjetljiva skroz. Ali dobro,bude i to sve prošlo. Što se tiče imena još ni jedno dijete nije ostalo bez imena tako da ne brinite,doći će već neko ime koje će vam "sjest" i bit će baš ono koje pristaje vašem djetetu. Meni baš odgovara ovo zahlađenje u Zagrebu,malac spava i sad bi se tako ušuškala i ja u krevet ali eto mora se i skuhat 😐🤪

Ma proći će,ja imam isto s vremena na vrijeme dan kad me toliko sve smeta i samo plačem a realno sve neke gluposti. Hormoni! Iako ovo je sve nekako meni ništa kako mene nakon poroda ulovi,ono plačem na sve i zbog svega,baš budem osjetljiva skroz. Ali dobro,bude i to sve prošlo. Što se tiče imena još ni jedno dijete nije ostalo bez imena tako da ne brinite,doći će već neko ime koje će vam "sjest" i bit će baš ono koje pristaje vašem djetetu. Meni baš odgovara ovo zahlađenje u Zagrebu,malac spava i sad bi se tako ušuškala i ja u krevet ali eto mora se i skuhat 😐🤪
Ajme tek to nakon poroda, samo sam buljila u nju i plakala 😂. Užas, nadam se da će mi hormoni biti malo bolje ovaj put, jer je prošli bio horor od plača i osjećaja 😅. A nije niti jedno dijete ostalo bez imena jer postoji zakonski rok 😂. Nama su prijatelji maloga prijavili onaj zadnji 30. dan po rođenju jer se nikako nisu mogli dogovoriti za ime, nadam se da se neće i nama to dogoditi. Nama je cijeli dan sparina, evo se sprema neko nevrijeme, nadam se da će biti malo lakše disati kad napokon padne kiša.
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Joj e, ja sam nakom drugog poroda bila u teskoj depri.. i to me drzalo pa 2-3godine.. jako tezak period.
Nasla sam neko ime, nema ga cesto, a meni se sviđa i rusko je ime, posto Maša i ja imamo rusko ime- Irina 🙈 mislim da se mom muzu ne sviđa, ali ne zanima me on 😅
Sto se tice vremena kod nas u Istri je kisa i hladno je i tako daju cijelo ljeto, sto meni odgovara.. jedino se nadam lijepom vremenu onih 5 dana kad idemo na Losinj 😅

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ma sve ce to doci na svoje,i prirodno,moja mala je imala jedno ime od pocetka do 8 mj trudnoce,a u 8 mj sam ja ipak odlucila da ne zelim to pa ajde trazi drugo😂i naslo je,i to smo kad sam je dobila u ruke odlucili 100% da je to to😂
A sad za decka imamo 2 imena oko kojih se slazemo i nit trazimo dalje nit mi se trenutno da zasad ce bit neko od ta dva😂
Ugl bitno da su trudnoce uredne i da je sa bebeama sve okej a ostalo nije za brigu❤️🥰

💙
Pregledi: 🤰🏻💗
30.7. - Blondy
31.7. - Giovanna32
1.8. - Zeka26, Mokica
4.8. - peppao
6.8. - mamacita, lamise38
14.8. - taratara25
18.8. - riamaro
20.8. - paula210
21.8. - Timi95
22.8. - bubica_0706
25.8. - Tinchy300
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12.
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12.
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1.
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
riamaro - 27.1.
a2025 - 15.2.
Donna9

👫
36/36
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji