Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    19. Srpanj 2025. 16:28

zeka26

Pozdrav curke! Cestitke svima na dobrim pregledima 🥰

Trenutno sam 13+5 i imam osjecaj probadanja i žarenja u donjem dijelu maternice (otprilike na ulazu u rodnicu). Poprilicno nedefinirana bol od jucer popodne. Nemam nikakav poseban iscjedak jednostavno ta bol koja dođe i prođe. Kada zaboli moram stati sa svime sta radim, iako od jucer mirujem, zanima me je li netko iskusio takvu bol?

U pon idem svom gin, a ukoliko se nastavi ili pogorsa cini mi se da cu i ranije na hitnu.

Koliko citam moze biti od istezanja misica ili neke upale ali nemam niti temperaturu ni ista slicno.

Prva je trudnoca i uz to ICSI stoga se bojim i svake najmanje boli 🙆🏻‍♀️

Ako se ponavlja otiđi na hitnu. Mene zna tako zaboljeti jednom tjedno ili tako nesto, pa ne pridajem paznju tome. Ako ti se ucestalo ponavlja ja bih provjerila, bolje ici bezveze 🤷🏻‍♀️

Blondy
    19. Srpanj 2025. 16:29

Makarena

Cure, kakve ste vi sa spavanjem? Ja evo već sigurno mjesec dana čujem svaki najmanji zvuk, mala spava s nama u krevetu, svako njeno micanje i okretanje čujem i probudi me. Imam osjećaj da mi kronično fali (kvalitetnog) sna i već ludim 😩. Počela me glava boljeti svaki dan. I uuuuzasno mi se jede cokolada (ne znam je li i to od nedostatka sna), znaci mogla bih 5 obroka u danu samo čokoladu jest. U prvoj trudnoći su mi se jeli samo pečeni krumpiri, to mi je draži craving nego ovo sad 🙈

Ja kako koju noc. Zadnje dvije cak dobro, isto mali spava s nama.
    Sto planiras s njom kad rodis? 😅

• mamacita
    19. Srpanj 2025. 17:08

zeka26

Trenutno sam 13+5 i imam osjecaj probadanja i žarenja u donjem dijelu maternice (otprilike na ulazu u rodnicu). Poprilicno nedefinirana bol od jucer popodne. Nemam nikakav poseban iscjedak jednostavno ta bol koja dođe i prođe. Kada zaboli moram stati sa svime sta radim, iako od jucer mirujem, zanima me je li netko iskusio takvu bol?

U pon idem svom gin, a ukoliko se nastavi ili pogorsa cini mi se da cu i ranije na hitnu.

Koliko citam moze biti od istezanja misica ili neke upale ali nemam niti temperaturu ni ista slicno.

Bas me je jucer tak zabolilo da sam morala sam lec i umirit se, ali to mi u pocetku bilo dosta cesce nego sad, sad se ni ne sjecam do jucer kad je bilo…I danas me isto ali dosta slabije kada sam cistila stan i pocelo me probadat pa sam odmah legla i proslo…
    Mislim da me to sad uhvati samo ako se previse naprezem..
    Ali obavezno ako te precesto tak boli odi na hitnu, da provjeris jel sve okej da ti bude lakse..

• zeka26
    19. Srpanj 2025. 17:30

mamacita

zeka26

Bas me je jucer tak zabolilo da sam morala sam lec i umirit se, ali to mi u pocetku bilo dosta cesce nego sad, sad se ni ne sjecam do jucer kad je bilo…I danas me isto ali dosta slabije kada sam cistila stan i pocelo me probadat pa sam odmah legla i proslo…
    Mislim da me to sad uhvati samo ako se previse naprezem..
    Ali obavezno ako te precesto tak boli odi na hitnu, da provjeris jel sve okej da ti bude lakse..

Hvala puno cure! I mislila sam da sam se preforsirala jer sam se predobro osjecala pa sam 2 dana jurila po kuci cisteci sve redom 👀

Ukoliko se nastavi ici cu veceras jos na hitnu ako ne u pon sam prva na redu kod dr :) 

Javim u svakom slucaju ukoliko budem na hitnoj sta kazu! 

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
    1. Trudnoća❤️

• anamarija8888
    19. Srpanj 2025. 19:52

Moguce da si se se preforsirala i da je zbog toga. Vjerujem da je sve ok, ali isto tako ako te bas brine, odi na hitnu, cisto da sebe smiris. Mene isto zna nekad tako probadati, ali nista cemu pridajem paznju. Ja uz sve koristim i vaginalete pa mi je mozda taj dio nadrazen. Ako si imala odnose, moguce da je i od toga. 

• anamarija8888
    19. Srpanj 2025. 19:53

Inace ja zasad ok spavam, u pravilu se budim jednom usred noci za wc. Uopce ne mogu definirat, ne piski mi se jako, ali kad odem na wc, imam osjecaj da litru tekucine popiskim 😂

• eni233
    19. Srpanj 2025. 20:48

Makarena ja dobro spavam .. za sad , al ja nemam djece .. pa neznam kako je to a i tek
    Ulazim u 8 tjedan .. ja sam 7 sati prespavala preko noci , i jos 4 sata danas tijekom dana .. samo spavam i spavam .. dal je to os cyclogesta ili je to tak jednostvano u trudnoci evo neznam .. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😣

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• mamacita
    19. Srpanj 2025. 20:50

anamarija8888

Inace ja zasad ok spavam, u pravilu se budim jednom usred noci za wc. Uopce ne mogu definirat, ne piski mi se jako, ali kad odem na wc, imam osjecaj da litru tekucine popiskim 😂

Tako i jaa🤣🤣 
    Nekad jednom nekad nijednom preko noci🤣
    A spavam nenormalno, zaspim navecer oko 11 i probudim se ujutro oko 10…
    Inace sam bas spavalica, trebam iskoristit dok jos mogu toliko spavat🫣 kad dode bebac bit će veselo, a mozda bude na mene😂

• anamarija8888
    19. Srpanj 2025. 20:55

mamacita

anamarija8888

Tako i jaa🤣🤣
    Nekad jednom nekad nijednom preko noci🤣
    A spavam nenormalno, zaspim navecer oko 11 i probudim se ujutro oko 10…
    Inace sam bas spavalica, trebam iskoristit dok jos mogu toliko spavat🫣 kad dode bebac bit će veselo, a mozda bude na mene😂

Da da! S obzirom da uopce nisam imala simptome ovu trudnocu, hvatam se za to pisanje i ako prode noc da ne idem na wc, ludim da nesto nije ok 😂
    I ja idem rano spavati ali se i rano budim - tipa oko 7 ujutro vikendom. Ali idem spavati oko 21 tako da lijepo odradim tih 10ak sati sna 😁

• lamise38
    19. Srpanj 2025. 21:03

Ja sam kronično neispavana. Mali je u kinderbetu do našeg kreveta,ali loše spava pa me stalno budi,nekad uspijem odmah zaspat a nekad mi treba duže,uglavnom koma. Nadam se dok budem pred kraj trudnoće da će on počet bolje spavat. Netko je spomenuo da imamo sreće što nismo u visokom stupnju trudnoće sad po ljeti,tako mi je bilo prošlo ljeto,rodila krajem kolovoza,jos ni klimu nismo imali,uff koma kad se sjetim,definitivno je lakše ljeto proći u ovim tjednima.
    Ja još ne osjećam bebicu,rekao mi je doktor zadnji put da je posteljica sprijeda i da bi negdje sa 18 tt mogla osjetiti,tako da evo očekujem svaki dan☺️
    Zeka26 ako se ne smiri ni uz odmaranje obavezno na hitnu. Nadam se da će biti sve ok🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.