Ugl koliko novaca otprilike…Ako moze bilo kakav savjet, šta se vama svidjelo i sl..
Ja sam bila dva puta kuma. Dala sam novce oko 100e, kupila sam nausnice, mislim i svijecu/kosuljicu i uz to neku vecu igracku, tipa guralica ili neki set 4u1, i robicu..

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja sam bila prošle godine krsna kuma i kupila sam: tortu, krsni set (haljinica, svijeca, cini mi se Biblija i krunica), dekicu “S ljubavlju neba stvarao te Bog”, zlatni lancic i naravno kosaru za roditelje (piće itd.)
Nisam smatrala da trebam jos dati novce jer mi je svaka od ovih stvari predstavljala nesto posebno i bas od srca. 😊

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
1. Trudnoća❤️
Pozdrav cure, evo mene s pregleda, imala sam anomaly scan. Bebica je super, odgovara veličinom tjednima. Dugačka je 8 cm i teška 87 gr. Posteljica mi je nisko, ali dr kaže da ju to ne zabrinjava jer je još rano.
Sljedeći pregled mi je 22.8. Sretno svima s pregledima!

10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Pozdrav cure, evo mene s pregleda, imala sam anomaly scan. Bebica je super, odgovara veličinom tjednima. Dugačka je 8 cm i teška 87 gr.Posteljica mi je nisko, ali dr kaže da ju to ne zabrinjava jer je još rano.
Sljedeći pregled mi je 22.8. Sretno svima s pregledima!
Super bravo 😍❤️

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Pozdrav cure, da se i ja javim s pregleda. I kod mene je sve ok. Beba napreduje kako treba. Obzirom da sam ranije imala hematom, koji je nestao na zadnjem pregledu, od tog zadnjeg pregleda do ovog nisam vise bila na strogom mirovanju, nego samo na mirovanju. A sada sam napokon dobila potpunu slobodu, u smislu da mogu sve kao ranije (naravno, ne u petoj brzini), ali mogu na more, do ureda, voziti auto, setati. Dapace, setnja i pokret mi se preporucuje. Malo sam se iznenadila jer sam od zadnjeg pregleda koji je bio prije mjesec dana dobila 5 kg, koje ja nekako ne osjetim, ali tu su. Tako da sad moram malo pripaziti na prehranu da se nebi tako duplalo do sljedeceg pregleda. Rekla je dr nista drasticno, ali da pripazim na slatko, i na voce koje ima puno secera (lubenice, smokve, grozdje). Nisam sad nesto prezabrinuta oko toga obzirom da sam skoro 3 mjeseca vec doma i vecinom u lezecem polozaju. Pripazit cu i nadam se da ce se sad s kretanjem to malo usporiti 🤭

Sljedeci pregled mi je 14.8. Nisam u intervalu od puna 4 tjedna obzirom da ce dr biti na godisnjem, pa sam nesto malo ranije dobila termin.

Cestitke curke na divnim vijestima 😊
Imam pitanje vezano za kozmetiku, imate li sta za preporuciti od dezodoransa, gelova za tusiranje, sampona itd ili ste nastavile sa onim sto inace koristite?

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
1. Trudnoća❤️
Čestitam na dobrim pregledima.
Kod mene danas koma dan,mali preskočio jedno spavanje pa je bio cendrav,ručak sam napravila u 17🤣,taman i rana večera🤭i onda navečer umjesto da zaspe bez problema jer je umoran on je i tu zezao. Znam da se puno promijeni u 5 mjeseci ali baš me nekad ulovi razmišljanje kako ću sa dvoje malih,rekla sam mužu da ću ja malo skoknut do Vrapča pa kad malo narastu eto mene nazad😂😂😂
Zeka26 ja sam nastavila koristiti sve kao i prije trudnoće

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji