Ugl koliko novaca otprilike…Ako moze bilo kakav savjet, šta se vama svidjelo i sl..
Ej cure, ja sam krsna kuma krajem 8mj i sad mene zanima ja stvarno ne znam koliko se to daje..Narucila sam tortu i set (svijeca, haljinica, krunica i biblija) personalizirano je..
I ja sad ne znam da li zlato (nausnice, narukvica), ili novce jos uz to.. Nisam nikad bila krsna kuma niti je netko od mojih u skorije vrijeme bio pa da se mogu na njih oslonit..Pa ako mi mozete pomoc🙏🏼🙏🏼
Ja sam lani bila krsna kuma, uzela sam takav set, a tortu i obleku za bebu je mama naručila. Kupila sam zlatnik za uspomenu i nešto sitno još sastrane (mislim da haljinicu i neki album za slike, već sam i zaboravila). Prijašnjem kumčetu sam isto tako uzela, samo sam umjesto zlatnika narukvicu u obliku krunice. Nekako mislim da je zlato najprimjerenije za uspomenu. Igračke sam dalje kupovala za rođendane itd 😊
Ej cure, ja sam krsna kuma krajem 8mj i sad mene zanima ja stvarno ne znam koliko se to daje..Narucila sam tortu i set (svijeca, haljinica, krunica i biblija) personalizirano je..
I ja sad ne znam da li zlato (nausnice, narukvica), ili novce jos uz to.. Nisam nikad bila krsna kuma niti je netko od mojih u skorije vrijeme bio pa da se mogu na njih oslonit..Pa ako mi mozete pomoc🙏🏼🙏🏼
Mislim da je ovo jako individualno..ali svakako prema svojim mogućnostima i uzeti u obzir sto bi njima bilo potrebnije. Tako da bi ja gledala na to ako znam da su roditelji s novcima ok uzela bi zlato (nakit ili zlatnik)ili čak ih pitala naravno opet ovisi o dobi bebe pa uzet nešto od opreme kvalitetniie(hranilica ili što bi već trebalo)a ako bi recimo znala da im je novac potrebniji onda bi u kuvertu prema svojim mogućnostima(to stvarno varira,znam da netko da 200 a netko i više,mi smo za maloga dobili zlatni lančić i uz to mi se čini još 300 e) najbitnije da daruješ od srca!
Pridružujuem se ekipi s noćnim odlascima na wc 😅 svaku noć oko 4 ujutro i onda mi bude neki ružan pritisak kad ispraznim mjehur. Ne znam je li kome slično? Brzo prođe, ali se razbudim.
A za krštenje, prije 2god kupili dječju bibliju i zlatnu ogrlicu (ne stavljaju mame nakit djeci, ali mislim da je to više dugoročna uspomena). Kako su nam baš bliski dugogodišnji prijatelji, dali smo i nešto novca sa strane, više se ne sjećam iznosa… tipa 100€ i poklon starijem bratu da ne bude ljubomoran 😅
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️ FET - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 ⏳
riamarro@hotmail.com
Ugl koliko novaca otprilike…Ako moze bilo kakav savjet, šta se vama svidjelo i sl..
Ja sam bila dva puta kuma. Dala sam novce oko 100e, kupila sam nausnice, mislim i svijecu/kosuljicu i uz to neku vecu igracku, tipa guralica ili neki set 4u1, i robicu..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja sam bila prošle godine krsna kuma i kupila sam: tortu, krsni set (haljinica, svijeca, cini mi se Biblija i krunica), dekicu “S ljubavlju neba stvarao te Bog”, zlatni lancic i naravno kosaru za roditelje (piće itd.)
Nisam smatrala da trebam jos dati novce jer mi je svaka od ovih stvari predstavljala nesto posebno i bas od srca. 😊
Poliklinika IVF - ICSI 1/1
1. Trudnoća❤️
Pozdrav cure, evo mene s pregleda, imala sam anomaly scan. Bebica je super, odgovara veličinom tjednima. Dugačka je 8 cm i teška 87 gr. Posteljica mi je nisko, ali dr kaže da ju to ne zabrinjava jer je još rano.
Sljedeći pregled mi je 22.8. Sretno svima s pregledima!
10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Pozdrav cure, evo mene s pregleda, imala sam anomaly scan. Bebica je super, odgovara veličinom tjednima. Dugačka je 8 cm i teška 87 gr.Posteljica mi je nisko, ali dr kaže da ju to ne zabrinjava jer je još rano.
Sljedeći pregled mi je 22.8. Sretno svima s pregledima!
Super bravo 😍❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Pozdrav cure, da se i ja javim s pregleda. I kod mene je sve ok. Beba napreduje kako treba. Obzirom da sam ranije imala hematom, koji je nestao na zadnjem pregledu, od tog zadnjeg pregleda do ovog nisam vise bila na strogom mirovanju, nego samo na mirovanju. A sada sam napokon dobila potpunu slobodu, u smislu da mogu sve kao ranije (naravno, ne u petoj brzini), ali mogu na more, do ureda, voziti auto, setati. Dapace, setnja i pokret mi se preporucuje. Malo sam se iznenadila jer sam od zadnjeg pregleda koji je bio prije mjesec dana dobila 5 kg, koje ja nekako ne osjetim, ali tu su. Tako da sad moram malo pripaziti na prehranu da se nebi tako duplalo do sljedeceg pregleda. Rekla je dr nista drasticno, ali da pripazim na slatko, i na voce koje ima puno secera (lubenice, smokve, grozdje). Nisam sad nesto prezabrinuta oko toga obzirom da sam skoro 3 mjeseca vec doma i vecinom u lezecem polozaju. Pripazit cu i nadam se da ce se sad s kretanjem to malo usporiti 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji