Ali imas takoder i te perinatalne masaze koje su namijenje bas za trudnice,probaj googlat,ali to su bas ono lagane masaze kolko sam skuzila a tebe ako boli ti treba ipak stisnut malo,meni je gornji dio leda bas koma i bome me je stisla i eto bas mi je super sad,ja sam rekla jedino da cu joj rec ako se ne osjcam ugodno zbog toga sto lezim na trbuhu
Anabanana ti si nam onda prva na redu, već si prošla pola, woow, ja jedva čekam kad ću doći do toga 🤗
Paula ovo mi je prvi glas da se ne smiju masirati stopala, ja stalno gnjavim dečka da ih masira jer ne to baš opusti, a on je stalno na terenu pa to i nije prečesto, nadam se da neće naškoditi.
Jako mi je drago da je sve odlično svima na pregledima, nek nam tako i ostane 😊
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Ali imas takoder i te perinatalne masaze koje su namijenje bas za trudnice,probaj googlat,ali to su bas ono lagane masaze kolko sam skuzila a tebe ako boli ti treba ipak stisnut malo,meni je gornji dio leda bas koma i bome me je stisla i eto bas mi je super sad,ja sam rekla jedino da cu joj rec ako se ne osjcam ugodno zbog toga sto lezim na trbuhu
Hvala na objasnjenu. Bas mi puno znaci da mogu ici barem jednom u 2 tjedna na masazu cijelog tijela. Mislim da cu zaspat na masazi 🤣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Anabanana ti si nam onda prva na redu, već si prošla pola, woow, ja jedva čekam kad ću doći do toga 🤗
Paula ovo mi je prvi glas da se ne smiju masirati stopala, ja stalno gnjavim dečka da ih masira jer ne to baš opusti, a on je stalno na terenu pa to i nije prečesto, nadam se da neće naškoditi.
Jako mi je drago da je sve odlično svima na pregledima, nek nam tako i ostane 😊
Meni je suprug svaku večer u prvoj trudnoći masirao stopala 😅 sad naravno ne je nas malac "masira" navecer pa nema prilike tako cesto😂😂😂
Bas cu ga danas zagnjavit da me izmasira 🤭
Pa sumnjam da ti muz jako stisce,meni muz isto “masira” to je vise kao gladenje to moze,ali se nesmije sad upirati stisak da se ide dubinski zbog tih tocaka,iskreno ja kad sam krenula radit i kad mi je dosla orva trudnics kad su rekli da ne smijem stopala sam se isto sokirala,da nisu rekli ja bi nirmalno radila😂
Sortiraj odgovore
Najstariji