Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    18. Srpanj 2025. 12:46

Cure cestitke na divnim
    Vjestima s uzv 🥰😍 samo neka bebice rastu ❤️❤️❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Mila123
    18. Srpanj 2025. 15:30

Pozdrav curke ja se nisam javljala bas odavno, trenutno sam 20+4 koliko se sjecam, vidim pisete o kilazi a jucer se vagam i vidim da sam se vratila na onu sa kojom sam zanijela pa od sad idemo samo u plus hehe (izgubila sam par kilograma u prvom tromjesecju). Prije dva mjeseca vadila nalaze, zeljezo bilo 26. Danas vadila nove kao pripremu pred sljedecu kontrolu koja je u ponedjeljak, zeljezo 12. Moja mrvica ga bas treba, meni je to malo puno ali vidjet cemo sta doktor kaze. Hemoglobin dobar to me tjesi, osjecam se super, ali ocito unosim manje nego sto njoj treba. Da, curica je i jedva je cekamo ❤️❤️❤️ termin 1.12

• Josipella2025
    18. Srpanj 2025. 16:37

Bome vidim da spadam u polovicu koja dobiva kile 🤣 ja sam krenula sa 46 sad sam vec na 53. Nista posebno nisam niti dodala/oduzela od hrane u odnosu na prije, ali sam mirovala prva tri mj pa mozda zato. Iako, sad vec mjesec dana svaki dan ipak hodam oko 5 km ali kile i dalje idu gore 🤣 treba pripaziti ali ne zivcirati se previse budemo sve to skinule.

Kod mene je sve ok sto ce tice pregleda konacno, tako da se lagano opremano sa stvarima za bebu, znam da ima vremena ali veseli me.. i pocela sam se raspitivati o bolnicama za porod. 

Cure drzte se i imamo srece da nas ljeto nije docekalo u 3 tromjesecju sad je jos ipak lakse 

12.12. dolazi nam Luka 💙

• dea3
    18. Srpanj 2025. 17:23

peppa0

dea3

Evo da se malo i ja javim.
    Ja sam na pregledima svaki tjedan, ovaj tjedan sam u bolnici, odradili mi serklažu…ako ce biti sve ok, sutra idem dalje doma na mirovanje…
    Prema svemu sudeći moja beba će u najbolju ruku ipak biti jesenska (nedaj Bože ljetna)…
    Ili sutra ili drugi tjedan cemo odraditi anomaly…konacno sam ga unazad par dana pocela polako i osjećati…
    Vidim da kod mene ne piše spol, ali mi od 11 tt znamo da je dečko…
    Kako vodim trudnocu u bolnici, stalno mi rade uzv tako da mi je doktor to vec vise puta potvrdio, a i pokazao…
    Vidi se iz aviona 😂

Ja sam si u glavi jednostavno postavila manje ciljeve…22 pa 25, pa 28 pa 30…nekako mi tako lakše i brže prođe…
    I doktor je sam rekao da nam je 30 prvo cilj koji bi pošto poto trebalo sustići…
    Ali evo ja se za sad veselim i ovom od 20 tt koji mi predstoji…
    Kak u bolnici bas ne mogu spavati pa se stalno budim, onda budem sva sretna kad vidim da je prosla ponoć pa idem na aplikaciju vidjeti da sad stvarno piše jedan dan više 😂😂
    Eto, kako covjeka mogu razveseliti male stvari…

Drago mi je radi svih vas ostalih, vidim da je kod svih vise manje sve jako uredno pa vam želim da tako i ostane…

Hej, samo hrabro, dan po dan i daleko cete dogurati 💛
    Ti si pisala da ti je to trece dijete? Dal tek u ovoj trudnoci imas problem s preranim otvaranjem ili si i u prethodnim trudnocama imala istu situaciju?

Ne, u svakoj 🙃
    Samo je sad krenulo ranije nego inace...
    U drugoj je bilo bolje nego u prvoj pa sam nekako mislila da bi i sad moglo tako biti, tim vise što između poroda stvarno prođe više od 3 godine pa tijelo stvarno počine...
    No dobro, tu smo di jesmo...ovo nam je sigurno zadnje tako da nadam se dobrom ishodu i to je to! 

• mamacita
    19. Srpanj 2025. 11:56

Cure, cestitam na dobrim pregledima🤗
    Sretno ostalim curama koje imaju uskoro preglede🙏🏼🤗

Dea3 zelim ti puno srece, samo hrabro..Neka sve bude dobro🙏🏼🥰 Da sto duze dogurate, saljem podrsku🥰

peppa0
    19. Srpanj 2025. 12:19

U Pepcu imate spavacice za dojenje po 7€, nemaju gumbe nego onako na preklop gornji dio, stvarno super cijena za to kratko vrijeme sto vam treba u bolnici. Ja sam uzela dvije :)

• Ivy.21
    19. Srpanj 2025. 13:41

Pozdrav žene,

ima li vas sa terminom u veljači 2026.? 🫶🏽

Blondy
    19. Srpanj 2025. 13:53

Ivy.21

Pozdrav žene,

ima li vas sa terminom u veljači 2026.? 🫶🏽

Mislim da su sve cure s terminima u veljači otišle na proljetne bebe 😅 

Makarena
    19. Srpanj 2025. 16:07

Cure, kakve ste vi sa spavanjem? Ja evo već sigurno mjesec dana čujem svaki najmanji zvuk, mala spava s nama u krevetu, svako njeno micanje i okretanje čujem i probudi me. Imam osjećaj da mi kronično fali (kvalitetnog) sna i već ludim 😩. Počela me glava boljeti svaki dan. I uuuuzasno mi se jede cokolada (ne znam je li i to od nedostatka sna), znaci mogla bih 5 obroka u danu samo čokoladu jest. U prvoj trudnoći su mi se jeli samo pečeni krumpiri, to mi je draži craving nego ovo sad 🙈

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• zeka26
    19. Srpanj 2025. 16:08

Pozdrav curke! Cestitke svima na dobrim pregledima 🥰 

Trenutno sam 13+5 i imam osjecaj probadanja i žarenja u donjem dijelu maternice (otprilike na ulazu u rodnicu). Poprilicno nedefinirana bol od jucer popodne. Nemam nikakav poseban iscjedak jednostavno ta bol koja dođe i prođe. Kada zaboli moram stati sa svime sta radim, iako od jucer mirujem, zanima me je li netko iskusio takvu bol?

U pon idem svom gin, a ukoliko se nastavi ili pogorsa cini mi se da cu i ranije na hitnu.

Koliko citam moze biti od istezanja misica ili neke upale ali nemam niti temperaturu ni ista slicno.

Prva je trudnoca i uz to ICSI stoga se bojim i svake najmanje boli 🙆🏻‍♀️

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
    1. Trudnoća❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.