Cestitam! Koja je donja granica? Ja sam imala u prvoj trudnoci 3.6, nista nije nitko komentirao 🤷🏻♀️ to je bilo na ogttu, prva vrijednost. Inace na obicnoj kks kad vadim mi je oko 4.6
Granice šećera na KKS su od 4.4 - 6.4, s tim da ja već duže vrijeme, skoro 3 godine od prije trudnoće, imam malo snižen taj šećer. Bude mi od 3.9 do 4.1, ali kao sve je to ok. Višak plodne vode može biti zbog gestacijskog dijabetesaS bebom je sve ok, sve odgovara tjednima. Pa kao kad budemo radili OGGT vidjeti ćemo da nije taj višak plodne vode zbog toga. Neznam, prva mi je trudnoća. Muž sad neda da googlam višak plodne vode
a janeznam šta to znači pa da vidim
Joj bolje nista ne citaj. Ja sam se isto plasila jer sam imala u drugoj trudnoci visak, ali pred kraj T, a secer mi je bio uredan. S bebom je sve ok bilo. Pratili jesu, ali nitko nije pridavao prevelik znacaj tome. Tako da ne mora sve biti u onom njihovim okvirima koji su odredjeni.
Evo i mene s pregleda, kod nas je sve super. Beba 300 grama, sve uredno 😊
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Bravo za super preglede 😍
Ja sam tako nestrpljiva, kao da jos jedino ja cekam spol na forumu 🤭😂 a ima vremena jos do 30. 😅
Sto se tice imena, ja nemam pojma kako cemo ista odabrati, sviđa nam se Marija, bas smo pokusavali naci neku djevojcicu tog imena i ispada da ne znamo nikog.. a ime je tako često i lijepo, ali izgleda ne u mlađih generacija. Uglavnom, bit ce neko "obično". 😅
Hvala cure zasad ću se oduprijeti da ne istražim višak plodne vode
Mi isto nismo odlučili za ime, imali smo za dečka. Želimo dubrovačko ime i za dečka sam ja htjela po mužu i tu smo se lako složili. A za curicu nismo baš previše ni razmišljali, možda jer nam se ne sviđaju ista imena pa čekamo Ja bi da bude Mariela, a on bi Mara (sa kratko a, po dubrovački)
tako da će vjerovatno na kraju biti neko skroz treće
Vecer cure, stize decko💙🥰
Osjecaj me nije prevario🫣
Cestitam!! 🩵
Peppao, za curicu smo imali ime i iskoristili za prvu, za dečka imamo, ali evo stiže još jedna curica i ne možemo se nikako dogovoriti, muzu i meni se sviđaju totalno različita imena. Ja bih neko ime od 4 slova (jer svi imamo takvo ime 😅), da nije prečesto i da nije ekstra moderno. Meni se sviđaju Anja i Irma, muzu Marija i Petra 🤪. Slušam prijedloge ako imate ☺️
Mozda Aria? Slicno Mariji, a tebi ispunjava uvjet od 4 slova i nije bas uobicajeno :)
Aria mi je isto premoderno i ne bi nam se uklopilo u naša imena 😅. Prihvatljiva verzija Marije mi je Mara/Mare, ali se muzu ne sviđa. On bi Marija jer je prva Maša pa da imamo i rusku i hrvatsku verziju Marije 😂. A ja bi Anja jer je to ruska verzija Ane pa da ostanemo u tom tonu 😂.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Cestitaaam. Bas je lijepo citati kad se javite s pregleda ☺️ nek i ostalim curama bude sretno 🙏🏻.
Blondy ja sam se bas iznenadila šta mi je rekao spol već u 16tt, prvu trudnoću sam saznala na anomaly scanu. S obzirom da je tako rano, nisam ja to još 100% prihvatila, tek ako mi i sljedeći put potvrdi da nije narastao pisulinac u međuvremenu 🤭. Ja bih isto neko “obično” ime, ali da nije toliko često kao npr Mia. Problem mi je i šta sam pedagog, prođe mi 100tinjak djece kroz inicijalne plus još postojeća djeca, za svako ime znam bar jedno dijete da ga ima i još vidim i šta je trenutno u trendu pa mi ta imena automatski otpadaju 🙈
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Bok cure,čestitam na dobrim pregledima! Što se tiče spola ja sam na zadnjem pregledu doktoru rekla da ne želim znat,tako da eto,baš me držala ta želja i u prošloj trudnoći ali je bio velik pritisak i popustila sam. Tako da ovaj put sam odlučila ne znati i baš me emocije operu kad zamišljam porod i da u tom trenu saznajem spol. Za curicu imam ime a za dečka nismo sigurni. Moja intuicija je da je curica.
Cestitaaam. Bas je lijepo citati kad se javite s pregleda ☺️ nek i ostalim curama bude sretno 🙏🏻.
Blondy ja sam se bas iznenadila šta mi je rekao spol već u 16tt, prvu trudnoću sam saznala na anomaly scanu. S obzirom da je tako rano, nisam ja to još 100% prihvatila, tek ako mi i sljedeći put potvrdi da nije narastao pisulinac u međuvremenu 🤭. Ja bih isto neko “obično” ime, ali da nije toliko često kao npr Mia. Problem mi je i šta sam pedagog, prođe mi 100tinjak djece kroz inicijalne plus još postojeća djeca, za svako ime znam bar jedno dijete da ga ima i još vidim i šta je trenutno u trendu pa mi ta imena automatski otpadaju 🙈
E blago tebi, ja bi svevremensko, a da nije trenutno popularno jako. Nesto cemo naci, ako bude na Badnjak bit ce Eva 😅😂🤭
Ma meni bi vidio isto s 16 tjedana da je beba rasirila noge 😅
Cestitam na deckicu 💙 i na dobrim pregledima 🥰
Moja djeca su Matteo i Maša, sad mozda isto da je na M. Maris, Mari, Mavi.. meni se jakoo sviđa Ditta.. jos druga Anja, Tia, Nuša,Talia.. mislim da kad se rodi i kad ju vidimo da cemo znati kako ce se zvati 🙈 sa prvo dvoje sam odmah znala.. sad ne razmisljam previse o tome 😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji