Ajme cure blago vam se na dobrim snovima 😅. Lamise suosjećam.
Blondy pa za sad ne planiram ništa, u meni postoji nada da će bar ovo dijete spavati u svom krevetiću 😂. Mala je sad u takvoj fazi ljubomore, ne smijem ni taknuti neko drugo dijete odmah vice “moja mama”, zna plakati/ljutiti se, ne želim znati šta će biti kad seka dođe tako da je još odvajam od nas i našeg kreveta mislim da bi bio kaos.
Evo i ja napokon bas ful osjećam bebicu, bila sam u kinu večeras, mala se nije stala ritati, osjetili su se udarci i preko trbuha, čak je i muž uspio osjetiti 🥹. Jedva sam dočekala ovo 🥹🥹
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
I ja se nadam da ce ovo spavati u kreveticu, ali znam da ako cu dojiti vjerojatno nece 😂 pa bih vece dijete prebacila u krevetic do naseg. Nikako da krenem s tim
Pozdrav žene,
ima li vas sa terminom u veljači 2026.? 🫶🏽
Ja imam termin u veljači, samo mi ga još nisu točno odredili.
Prvo je bilo 7. 2., a sada 4. 2.
Prema zadnjoj menstruaciji bi bio 6. 2.
I dalje je to zimska beba. :)
2. 5. '25. ZM
24. 6. '25. UZV ✅
7+4 ❤️
11. 7. '25. UZV ✅
31. 7. UZV ✅
Giovanna32
Pozdrav žene,
ima li vas sa terminom u veljači 2026.? 🫶🏽
Ja imam termin u veljači, samo mi ga još nisu točno odredili.
Prvo je bilo 7. 2., a sada 4. 2.
Prema zadnjoj menstruaciji bi bio 6. 2.
I dalje je to zimska beba. :)
I moj je termin u veljaci. Zasad 10.02, ali jos cemo potvrdit na iducem pregledu :)
I moja mala spava snama u krevetu,pokusali smo se prebaciti u kinderbet ali ona sama uspred noci samo prede kod nas(imamo spustenu stranicu)i isto tako je kod mene nada da ce druga beba htjeti spavati kod sebe u kinderbetu😂
Sto se tice bebe i osjeta bebe ja ju sve cesce osjetim,ali jos nista preko trbuha iako sam s curicom vec bila osjetila u ovim tjednima zasad nista a jedva cekam da krene tako da i muz moze osjetiti
💙
Moji oboje spavaju s nama u sobi. Stariji spava s nama, a mlađa na doljenjem krevetu na kat.. nekad zna doci kod nas pa ja idem spavat kod nogu ili u njezin krevet..i paa spava s nama 😅 a kad dođe beba, ili cu spavat s njom na kaucu ili ce muz na kauc 😅 bit ce veselo.
Meni je konacno prosao umor, jedino me tlak muci, jako nizak.. navecer ne mogu zaspati, a ujutro bi spavala sto duze, ali od sutra krecem na posao, klinci u vrtic. I od 15.8.-30.8.sam opet na GO.. tad cemo negdje ici, da se malo maknemo i da budemo svi skupa..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Meni beba spava u svom krevetiću skoro od rođenja, nadam se da će tako i ostati😬 Nekad spava bolje, nekad gore, a probali smo i da ga stavimo kod nas u krevet ali ne spava ništa bolje tako.
Kad rodim mislim da će još biti premal za ići sam u sobu pa ćemo se vjerojatno muž i ja podijeliti da on sa starijim bude u jednoj sobi, a ja s bebom u drugoj. Dva krevetića nam ne stanu u sobu, a i mislim da bi budili jedan drugoga.
Ne znam kako je ostalima kojima ovo nije prva trudnoća, ali ja ovu skoro ni ne doživljavam. U prvoj sam osluškivala simptome, brojala tjedne, pratila veličinu bebe u usporedbi s voćem u aplikaciji, odbrojavala do pregleda, a sad jedva da znam koji sam mjesec🫠
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Pregledi: 🤰🏻💗
21.7. - taratara25, bubica_0706
22.7. - paula210, anamarija8888, Tinchy300
24.7. Barrrbi, m_rosie, Paola_32, eni233
25.7. Ditaa
30.7. - Blondy
31.7. - Giovanna32
1.8. - Zeka26, Mokica
4.8. - peppao
21.8. - Timi95
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12.
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
Blondy - 23.12.
Makarena - 24.12. 🩷
paula210 - 27.12.
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
peppao - 4.1.
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
riamaro - 27.1.
a2025 - 15.2.
Donna9
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ej cure, ja sam krsna kuma krajem 8mj i sad mene zanima ja stvarno ne znam koliko se to daje..Narucila sam tortu i set (svijeca, haljinica, krunica i biblija) personalizirano je..
I ja sad ne znam da li zlato (nausnice, narukvica), ili novce jos uz to.. Nisam nikad bila krsna kuma niti je netko od mojih u skorije vrijeme bio pa da se mogu na njih oslonit..Pa ako mi mozete pomoc🙏🏼🙏🏼
Ej cure, ja sam krsna kuma krajem 8mj i sad mene zanima ja stvarno ne znam koliko se to daje..Narucila sam tortu i set (svijeca, haljinica, krunica i biblija) personalizirano je..
I ja sad ne znam da li zlato (nausnice, narukvica), ili novce jos uz to.. Nisam nikad bila krsna kuma niti je netko od mojih u skorije vrijeme bio pa da se mogu na njih oslonit..Pa ako mi mozete pomoc🙏🏼🙏🏼
Evo ja sam bila krsna kuma i savjetujem da date rađe novce , jer ima puno mama koje ne stave djeci naušnice ili bilo koji nakit . Ja sam dala 200 eura osim torte , svijeće , haljinice i toga svega , i još sam kupila autić na akumulator jer sam bila u mogućnosti a osim sto mi je bio kumče to mi je nećak slavio je i prvi rođendan pa je to bilo 2 u 1 nekako . Ali dajte onoliko koliko imate mogućnosti , i najbolje da pitate roditelje ukoliko im treba nešto .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌