Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamacita
    16. Srpanj 2025. 12:20

Pozdraav cure
    Evo da javim da je sve u najboljem redu..Bebica je bas mirna, na svakom ultrazvuku spava🤣Te po velicini bebe sam 17ti tjedan i termin mi je 24.12. 
    Saznajemo navecer spol kad nam stigne torta, napisao mi je na papiric kaze da se lijepo vidi šta je, tako da ovo popodne treba prezivjet🤣🤣vec sam bila na rubu da otvorim papiric..Mislili smo slikom torte objavit ovu slatku vijest ostalima..Tako da jedva cekaam vecer🙏🏼🥰
    Sretno ostalima na pregledima ovih dana🙏🏼

• Anabanana7
    16. Srpanj 2025. 13:43

Pozdrav cure, ja sam se bila javila ono prije par tjedana, ali apsolutno ne mogu biti aktivna kao sto sam bila u prvoj trudnoći 😅 meni je srećom skroz školska trudnoća od početka, bez ikakvih naznaka i simptoma, osim evo trbuhua sada. Malo mi je zao jer mi ova trudnoća nekako prolazi “u sjeni”, tek se onako navečer sjetim kad se malo umirim da sam trudna. Vidim da su vama svima super prošli pregledi, pa neka tako ostane i do kraja! Pratim vas, čitam i nadam se malo aktivnije pisem 😊

• Anabanana7
    16. Srpanj 2025. 13:44

A sad vidim ovu brojku ispod 126 dana još i onako staaa 😅🤯

Makarena
    16. Srpanj 2025. 14:15

mamacita

Pozdraav cure
    Evo da javim da je sve u najboljem redu..Bebica je bas mirna, na svakom ultrazvuku spava🤣Te po velicini bebe sam 17ti tjedan i termin mi je 24.12.
    Saznajemo navecer spol kad nam stigne torta, napisao mi je na papiric kaze da se lijepo vidi šta je, tako da ovo popodne treba prezivjet🤣🤣vec sam bila na rubu da otvorim papiric..Mislili smo slikom torte objavit ovu slatku vijest ostalima..Tako da jedva cekaam vecer🙏🏼🥰
    Sretno ostalima na pregledima ovih dana🙏🏼

Čestitke na super pregledu ❤️❤️. Meni je isto napisao na papirić, ja sam dala muzu da prvi vidi spol kad već nije bio na pregledu pa mi je on rekao. Htjela sam da on ima privilegiju prvi saznati kad ja već svaki put saznam prije njega da sam trudna 🤭. I isti nam je termin poroda, meni je isto 24.12. 🥹. Ja sam po veličini bebe sad 18+2, ali i dalje vodimo termin po M, šta mi je i draže ☺️.

Anabanana daa ove druge trudnoće su bas nekako u sjeni, okupiran si prvim djetetom, nisam ni ja svjesna da sam trudna, nemam vremena ništa razmišljati i istraživati kao u prvoj trudnoći, vrijeme prolazi ko ludo, samo se tu i tamo sjetim da je u meni beba, ali još mi je sve nerealno 🥰.

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Timi95
    16. Srpanj 2025. 14:41

Zato se ja osjecam bolesno 🙄 ujutro sam povracala, cijeli dan sam bas u banani. Kuhala sam rucak i bas me boli doljnji dio leđa, tako da samo lezim.. ja evo ne znam zasto sam toliko iscrpljena 😮‍💨 ili mi je vec i psihicki tesko, ova sparina me danas izluđuje..
    Sad mi se jede cokolada, a znam da cu je ispovracati ako ju pojedem 🫣

mamacita super, vidis da je sve okej 🥰 ajme odmah nam javi 🥰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• paula210
    16. Srpanj 2025. 14:48

Bas mi je drago na dobrim pregledima i svakakoo nam javii nakon sto saznate spol…
    Ja sam posto je gin rekao prosli put da je 90% djecak ali je malo ipak rano da mi nece govoriti da je 100% vec na iducem pregledu ce potvrditi,ja sam muzu narucila onako kutiju gdje pise baby boy i tako neke stvarcice i porukice pa cekam eto utorak da mi se to potvrdi da mu mogu dati to jer on bi jako volio da je deckic,a sto se tice trudnoce meni bas brzo prolazi i ne mogu vjerovati da sam skoro 17 tj,sve vise osjetim bebu ali opet stalno skacem oko male pa vjv ni ne registiram kad se javi,ali mi je drago sto osjetim sve jace i vise hehe
    Danas mi je muz uplatio dva sata masaze pa sam bila i kako sam se opustila i umirila beba je divljala i bas sam je osjetila jako i sva se bila raspekmezila nisam dozivjela masazu uopce😂

• m_rosie
    16. Srpanj 2025. 15:06

paula210

Bas mi je drago na dobrim pregledima i svakakoo nam javii nakon sto saznate spol…
    Ja sam posto je gin rekao prosli put da je 90% djecak ali je malo ipak rano da mi nece govoriti da je 100% vec na iducem pregledu ce potvrditi,ja sam muzu narucila onako kutiju gdje pise baby boy i tako neke stvarcice i porukice pa cekam eto utorak da mi se to potvrdi da mu mogu dati to jer on bi jako volio da je deckic,a sto se tice trudnoce meni bas brzo prolazi i ne mogu vjerovati da sam skoro 17 tj,sve vise osjetim bebu ali opet stalno skacem oko male pa vjv ni ne registiram kad se javi,ali mi je drago sto osjetim sve jace i vise hehe
    Danas mi je muz uplatio dva sata masaze pa sam bila i kako sam se opustila i umirila beba je divljala i bas sam je osjetila jako i sva se bila raspekmezila nisam dozivjela masazu uopce😂

Pametno. Tako je meni ginić rekao da je rano, ali da bi on rekao da je dečkić i ja rekla mužu. On presretan jer je navijao za dečkića i kao da prvo bude dečkić, pa onda jedna curica pa kao treće šta bude  tako neke njegove blesaste ideje  i onda ipak curica. I još je meni nekako bio šok, jer sam to uhvatila zdravo za gotovo - dečkić 100%, ime našla, to je to. I onda se nikako naviknuti da je curica. Sad isto nekad pomislim aj možda nešto neka greška, pa ipak se rodi dečkić  već sam rekla da u drugoj trudnoći, ako Bog da, ne žeim znati dok ne rodim 

Timi95
    16. Srpanj 2025. 15:26

paula210

Na kakvoj masazi si bila? Meni je potrebno nesto, sve me boli 😅 sta nije da se u trudnoci ne smijemo masirati? Tj samo gornji dio smijemo

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• mamacita
    16. Srpanj 2025. 16:33

Hvala cure❤️🙏🏼 
    Javit ću naravno. Cijeli dan spavam samo da vrijeme sto brze prode🫣  Ovo mi je testiranje koliko strpljiva mogu bit.🤣
    Nadam se samo da ginekolog nije fulo, a i ako je nema veze..

• paula210
    16. Srpanj 2025. 16:36

Na relax masazi cijelog tijela osim trbuha naravno i stopala,ja sam radila u hotelu kao kozmeticar ali sam takoder i masirala(trudnice isto) i smijes se masirati,izbjegava se prvo tromjesecje,stopala se nesmiju nikako masirati zbog tih tocaka koje su u stopalima povezane s organima,trbuh isto ne ali nebi ti bilo ni ugodno i da se smije i ne smije biti jaca masaza jer kada lezis na trbuhu(dok jos mozes) onda stisces bebu jel pa je zenama neugodna masaza,naci lagana relax,cak se zene znaju masirati cijelu trudnocu pa lijezu na bok
    Moj tata je fizio i kiroprakticar i on masira cak i trudnice koje su u prvom tromjesecju i bas mu je par zena dolazilo od orvog do zadnjeg dana
    Jedino na masazi naglasis da si trudna zbog krema/ulja koji se koriste i to je to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.