Zato se ja osjecam bolesno 🙄 ujutro sam povracala, cijeli dan sam bas u banani. Kuhala sam rucak i bas me boli doljnji dio leđa, tako da samo lezim.. ja evo ne znam zasto sam toliko iscrpljena 😮💨 ili mi je vec i psihicki tesko, ova sparina me danas izluđuje..
Sad mi se jede cokolada, a znam da cu je ispovracati ako ju pojedem 🫣
mamacita super, vidis da je sve okej 🥰 ajme odmah nam javi 🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Bas mi je drago na dobrim pregledima i svakakoo nam javii nakon sto saznate spol…
Ja sam posto je gin rekao prosli put da je 90% djecak ali je malo ipak rano da mi nece govoriti da je 100% vec na iducem pregledu ce potvrditi,ja sam muzu narucila onako kutiju gdje pise baby boy i tako neke stvarcice i porukice pa cekam eto utorak da mi se to potvrdi da mu mogu dati to jer on bi jako volio da je deckic,a sto se tice trudnoce meni bas brzo prolazi i ne mogu vjerovati da sam skoro 17 tj,sve vise osjetim bebu ali opet stalno skacem oko male pa vjv ni ne registiram kad se javi,ali mi je drago sto osjetim sve jace i vise hehe
Danas mi je muz uplatio dva sata masaze pa sam bila i kako sam se opustila i umirila beba je divljala i bas sam je osjetila jako i sva se bila raspekmezila nisam dozivjela masazu uopce😂

💙
Bas mi je drago na dobrim pregledima i svakakoo nam javii nakon sto saznate spol…
Ja sam posto je gin rekao prosli put da je 90% djecak ali je malo ipak rano da mi nece govoriti da je 100% vec na iducem pregledu ce potvrditi,ja sam muzu narucila onako kutiju gdje pise baby boy i tako neke stvarcice i porukice pa cekam eto utorak da mi se to potvrdi da mu mogu dati to jer on bi jako volio da je deckic,a sto se tice trudnoce meni bas brzo prolazi i ne mogu vjerovati da sam skoro 17 tj,sve vise osjetim bebu ali opet stalno skacem oko male pa vjv ni ne registiram kad se javi,ali mi je drago sto osjetim sve jace i vise hehe
Danas mi je muz uplatio dva sata masaze pa sam bila i kako sam se opustila i umirila beba je divljala i bas sam je osjetila jako i sva se bila raspekmezila nisam dozivjela masazu uopce😂
Pametno. Tako je meni ginić rekao da je rano, ali da bi on rekao da je dečkić i ja rekla mužu. On presretan jer je navijao za dečkića i kao da prvo bude dečkić, pa onda jedna curica pa kao treće šta bude tako neke njegove blesaste ideje
i onda ipak curica. I još je meni nekako bio šok, jer sam to uhvatila zdravo za gotovo - dečkić 100%, ime našla, to je to. I onda se nikako naviknuti da je curica. Sad isto nekad pomislim aj možda nešto neka greška, pa ipak se rodi dečkić
već sam rekla da u drugoj trudnoći, ako Bog da, ne žeim znati dok ne rodim
34+1 tt - 24.10.2025.
💜 Nika 💜
Na kakvoj masazi si bila? Meni je potrebno nesto, sve me boli 😅 sta nije da se u trudnoci ne smijemo masirati? Tj samo gornji dio smijemo

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Hvala cure❤️🙏🏼
Javit ću naravno. Cijeli dan spavam samo da vrijeme sto brze prode🫣 Ovo mi je testiranje koliko strpljiva mogu bit.🤣
Nadam se samo da ginekolog nije fulo, a i ako je nema veze..

Na relax masazi cijelog tijela osim trbuha naravno i stopala,ja sam radila u hotelu kao kozmeticar ali sam takoder i masirala(trudnice isto) i smijes se masirati,izbjegava se prvo tromjesecje,stopala se nesmiju nikako masirati zbog tih tocaka koje su u stopalima povezane s organima,trbuh isto ne ali nebi ti bilo ni ugodno i da se smije i ne smije biti jaca masaza jer kada lezis na trbuhu(dok jos mozes) onda stisces bebu jel pa je zenama neugodna masaza,naci lagana relax,cak se zene znaju masirati cijelu trudnocu pa lijezu na bok
Moj tata je fizio i kiroprakticar i on masira cak i trudnice koje su u prvom tromjesecju i bas mu je par zena dolazilo od orvog do zadnjeg dana
Jedino na masazi naglasis da si trudna zbog krema/ulja koji se koriste i to je to

💙
Ali imas takoder i te perinatalne masaze koje su namijenje bas za trudnice,probaj googlat,ali to su bas ono lagane masaze kolko sam skuzila a tebe ako boli ti treba ipak stisnut malo,meni je gornji dio leda bas koma i bome me je stisla i eto bas mi je super sad,ja sam rekla jedino da cu joj rec ako se ne osjcam ugodno zbog toga sto lezim na trbuhu

💙
Anabanana ti si nam onda prva na redu, već si prošla pola, woow, ja jedva čekam kad ću doći do toga 🤗
Paula ovo mi je prvi glas da se ne smiju masirati stopala, ja stalno gnjavim dečka da ih masira jer ne to baš opusti, a on je stalno na terenu pa to i nije prečesto, nadam se da neće naškoditi.
Jako mi je drago da je sve odlično svima na pregledima, nek nam tako i ostane 😊

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Ali imas takoder i te perinatalne masaze koje su namijenje bas za trudnice,probaj googlat,ali to su bas ono lagane masaze kolko sam skuzila a tebe ako boli ti treba ipak stisnut malo,meni je gornji dio leda bas koma i bome me je stisla i eto bas mi je super sad,ja sam rekla jedino da cu joj rec ako se ne osjcam ugodno zbog toga sto lezim na trbuhu
Hvala na objasnjenu. Bas mi puno znaci da mogu ici barem jednom u 2 tjedna na masazu cijelog tijela. Mislim da cu zaspat na masazi 🤣

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Anabanana ti si nam onda prva na redu, već si prošla pola, woow, ja jedva čekam kad ću doći do toga 🤗
Paula ovo mi je prvi glas da se ne smiju masirati stopala, ja stalno gnjavim dečka da ih masira jer ne to baš opusti, a on je stalno na terenu pa to i nije prečesto, nadam se da neće naškoditi.
Jako mi je drago da je sve odlično svima na pregledima, nek nam tako i ostane 😊
Meni je suprug svaku večer u prvoj trudnoći masirao stopala 😅 sad naravno ne je nas malac "masira" navecer pa nema prilike tako cesto😂😂😂
Bas cu ga danas zagnjavit da me izmasira 🤭

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji