Što se tiče kilaže i odjeće, ja nisam dobila ništa kila ali mi je roba postala malo uska, tako da sam se malo počastila s par haljina, čekam da mi stignu. Mislim da je teško sad u početku odabrati nešto jer nemam percepciju kakva cu biti za par mjeseci 🤰🤰
Ma ja sa inace bila kupila samo trudnicke tajice za zimu i preko toga sam nosika veste ili tunike.. steta kupovati kad se nosi samo tada
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja skoro ulazim u 17-ti tjedan i s kilogramima sam još na od -0.5 kg do + 0.5 kg. S tim da su mi grudi pune, ali baš pune. Pa bi trebala poći kupiti koji veći grudnjak. I znaju mi malo prsti na rukama i gležnjevi nateknuti, ali ništa strašno. Probava mi se malo usporila i toga se ježim 🤦🏻♀️ Nekad jedem sve i svašta, nekad skoro ništa - baš ne budem gladna. I pijem preko 2 l vode svaki dan, vruće je i baš sam žedna. Imam pregled 03.07. pa ću vidjeti što doktor kaže za kilažu 🙈
Ja u zadnje vrijeme baš imam neke intenzivne snove i počela sam imati te neke napade gladi. Nikad mi to tako nije bilo. Ono samo odjednom osjetim glad i kao da nisam ništa jela cijeli dan. Presmijesno. Što se tiče vrućina ajme meni majko uzas, a ja sam većinom u stanu pod klimom. Bas sam rekla ne znam kako bi na posao isla da moram. Ja sam si naručila neke haljine, ali kontam da njih mogu bilo kad, one jednostavne pamučne rastezljive. Kad dođe zima tajice i vesta. Nisam planirala nis posebno ulagati u tu odjeću.
Čestitam svima na dobrim pregledima vi koje ste imale.
Netko je pisao za E.Coli, meni je jednom jedna doktorica preporučila D.Manozu od Vitalie čini mi se. Kao da je ta najbolja.
Meni je to stvarno puno pomoglo, čak kad bi nekad osjetila malo peckanje ja ju odmah krenem piti. Imam ju uvijek doma. Srećom mi je sad urin sterilan.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Večer, evo ja sam malo manje aktivna jer jednostavno ne stignem. Pročitam sve, ali nikako se uključiti 😊
Sad sam bila 10 dana na godišnjem, pa smo odlučili malo na moru. S obzirom da je još hladno, nisam se kupala, ali dobro mi je došlo za prošetati noge i namočiti malo 👌🏻 sto se odjeće tiče, super je sto je ljeto i doslovno treba par haljina, a za jesen i zimu ne planiram previše kupovati, jer mislim da neću moći iskoristiti vise. Baš su mi nedavno došli kupaći kostimi sa Sheina i ja sam oduševljena iskreno. Prvi put sam otamo naručila na preporuku frendice i za par eura našla odlične. Vidim da ima dosta izbora i trudničke odjeće, pa mislim da će za to kratko biti odlično. 😊
mokiica ja sam isto uzela par kratkih hlaca sa sheina, i gledala sam kupace isto. Mislim da cu isto uglavnom od tamo uzeti par stvari a sve ostalo cu krpati proslogodisnje sto imam oversized i tako a do zime otom potom.
Meni se vec trbuscic ozbiljno vidi. Ja sam s kilama oko 3 kg u plusu. Ali to pridodajem tome da sam bila u strogom mirovanju skoro dva mjeseca, a prije trudnoce se intenzivno bavila sportom. Na zadnjem pregledu mi je porast kilograma bio nesto blazi. Doktorica mi kaze da sam u granicama i da se nebi trebala zabrinjavati.
Giovanna super za pregled!
Frida zao mi je.. javi nam u petak kakva je situacija 🥺
Taratara i kod mene je ista situacija kao kod tebe 3 kg i ozbiljniji trbuscic (ovdje i lijekovi i jormoni igraju ulogu), a sto se odjece tice, da, opremila sam se haljinama i trudnickim hlacama iz manga koje su dobre i za ranu trudnocu dok je jos trbuh prevelik za normalnu odjecu, a premali za trudnicku 🙈 jos sam u potrazi za kosuljama i elegantnijim hlacama jer me uvjetuje posao i tako mi ide na zivce sto na trzistu samo pronalazim trudnicke tajice…
Sheina se bojim zbog sastava i kemikalija u trudnoći😧
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Pregledi 🤰🏻💗
25.06. - giovanna32
26.06. - Paola_32, Tinchy300, riamaro, dea3
30.06. - Ivis, anamarija8888, zeka26
2.7. - Barrrbi
03.07. - peppao, m_rosie, Ditaa
04.07. - Faksimila
14.7. - jagoda20
16.07. - mamacita
18.7. - Timi95
21.7. - taratara25
22.07. - paula210
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12.
Josipella2025 - 12.12.
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
Blondy - 23.12.
Makarena - 24.12.
paula210 - 27.12.
mamacita - 28.12.
jagoda20 - 31.12.
peppao - 4.1.
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1.
Timi95 - 13.1.
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1.
riamaro - 27.1.
Pozdrav cure, zbog upale grla i sinusa dobila sam antibiotik.
Uzela sam probotik biorela, ali nisam nista za vaginalnu floru. Sta mislite trebam li uzeti jos i to?
Moja ginekologinja je na godišnjem pa ju je mogu pitati.
Cure ja sam obavila pregled, rađen je mini anomaly, sve je uredno što se vidjelo, jedino što se zbog pozicije nije vidio nuhalni nabor, je li se to još nekome dogodilo? S obzirom na to da su nalazi panorame uredni, ne želim brinuti, ali zanima me jeste li vi ponavljali u tom slučaju uzv jer ja sam tek za mjesec dana naručena na kontrolu.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji