Cure ja sam obavila pregled, rađen je mini anomaly, sve je uredno što se vidjelo, jedino što se zbog pozicije nije vidio nuhalni nabor, je li se to još nekome dogodilo? S obzirom na to da su nalazi panorame uredni, ne želim brinuti, ali zanima me jeste li vi ponavljali u tom slučaju uzv jer ja sam tek za mjesec dana naručena na kontrolu.
Pa ja se ne bih brinula posto je Panorama uredna, ali bih isla na drugi uzv da se i to odradi i vidi buduci da je nuhalni nabor u pitanju
Jel se to onda ponovno gleda na onom "velikom" anomaly scanu?
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Ne, to se gleda samo do 13 tt ili do 13+6 čak. Kasnije nuhalni nestane ili sto vec, bitan je samo sad u ovoj fazi trudnoce.
Ne, nuhalni se mjeri u prvom tromjesečju, od 10 do 13+6.
Hvala vam, probat ću se onda naručiti kod svoje prim. gin. da još jednom provjeri, nadam se da ću stići na vrijeme jer sad je baš na godišnjem 😔
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Heeej, imam pitanje..Jel moguce da ja vec osjetim bebu, mislim jel koja tak rano osjetila?
Iako ne znam jel su to moja crijeva, ali danas sam prvi put osjetila kao da nest treperi, skaklja ja ne znam kako da uopce to opisem i nije dugo trajalo..
Bas sam se bila umirila da malo odspavam, iako su mozda i crijeva ali tako me to umirilo od svih strahova da nesto nije uredu🥹🥹🥰
Heeej, imam pitanje..Jel moguce da ja vec osjetim bebu, mislim jel koja tak rano osjetila?
Iako ne znam jel su to moja crijeva, alidanas sam prvi put osjetila kao da nest treperi, skaklja ja ne znam kako da uopce to opisem i nije dugo trajalo..
Bas sam se bila umirila da malo odspavam, iako su mozda i crijeva ali tako me to umirilo od svih strahova da nesto nije uredu🥹🥹🥰
Mislim da je prerano, ali ja sam kasno osjetila u prvoj trudnoci. Mozda se javi netko s drugacijim iskustvom ali meni je doktor rekao da iza 16 tt mogu ocekivati. Da je jednostavno beba premalena prije 🤷🏻♀️
Iako ne znam jel su to moja crijeva, alidanas sam prvi put osjetila kao da nest treperi, skaklja ja ne znam kako da uopce to opisem i nije dugo trajalo..
Mislim da je prerano, ali ja sam kasno osjetila u prvoj trudnoci. Mozda se javi netko s drugacijim iskustvom ali meni je doktor rekao da iza 16 tt mogu ocekivati. Da je jednostavno beba premalena prije 🤷🏻♀️
Da isto i ja tak mislim da je prerano jer je beba jos mala, ali to me bas onak iznenadilo jer nisam imala jos takav osjecaj…Pa bolje da ja pitam ionako kroz ovo sve prolazim prvi put pa sam mozda i umislila🤣🤣
Pozdrav curke evo da vam javim današnja beta nije narasla niti za 2 tisuće iznosi 14200. Nažalost ništa ovaj put, idemo dalje, preko lita malo odmoriti pa u nove pobjede.
Da li znate sto bi mogla dodatno od pretraga napraviti? Nisam ništa previše radila osim hormona, bc, prohodnost, i krvna grupa i na hepatitis pretrage.
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 9, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt
Pozdrav cure, zbog upale grla i sinusa dobila sam antibiotik.
Uzela sam probotik biorela, ali nisam nista za vaginalnu floru. Sta mislite trebam li uzeti jos i to?
Moja ginekologinja je na godišnjem pa ju je mogu pitati.
Dosta njih preporucuje Omni biotik flora plus. Ja ga koristim i zadovoljna sam. On je bas namijenjen tome.
29.3.2025. ➕️
UZV: 7+0 imamo ❤️
Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
12/25 ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji