Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • taratara25
    27. Lipanj 2025. 11:38

Cure, jel koristite neka ulja ili losione kako bi smanjili mogucnost nastanka strija?
    Ako da, imate neke preporuke?
    Ja zasad koristim cisto bademovo ulje Oleotherapy.
    Dobila sam zasad preporuku za Mustela Maternite ulje ili losion za strije, i Hipp body butter sa shea maslacom bas za trudnice.
    Ako znate za jos neke proizvode - pišite.

Blondy
    27. Lipanj 2025. 12:21

mokiica

Blondy

Danas nema nitko pregled po tablici, nastavljamo iduci tjedan.
    Ja sebe zaboravila napisati, ja sam u utorak na redu. Jako sam nervozna, tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Po tjedan dana prije pregleda bi me hvatala velika nervoza vec 🤦‍♀️
    Mislim da me sad čeka i pregled prstima i cervikometrija i uzv. Samo da bude sve okej 🙏

Meni je sljedeći pregled 14.7., a termin 3.12. 🙂
    Također me lagana panika hvata prije svakog pregleda, ali na svakom mi također sve radi 😏 usto, svaki put me traži da piskim u onu posudu zbog bakterija, ne znam jel vi to morate isto 🙈
    ja sada već osjećam bebu često tokom dana, pa onda računam da je to sve u redu.

I meni gledaju urin, ali zbog proteina u urinu, ne bakterija. Tj nisu jos ovu trudnocu, na iducem pregledu ce prvi put to gledati pa onda do kraja trudnoce.

• donna9
    27. Lipanj 2025. 13:25

taratara25

Cure, jel koristite neka ulja ili losione kako bi smanjili mogucnost nastanka strija?
    Ako da, imate neke preporuke?
    Ja zasad koristim cisto bademovo ulje Oleotherapy.
    Dobila sam zasad preporuku za Mustela Maternite ulje ili losion za strije, i Hipp body butter sa shea maslacom bas za trudnice.
    Ako znate za jos neke proizvode - pišite.

Ja sam koristila Melem kremu za trudnice i Mustela serum. Nisam dobila nijednu striju, ali mislim da je to više zato što mi nije trbuh puno narastao i do genetike. Doduše rodila sam i dosta prije termina, tko zna što bi bilo do kraja. Mazala sam se svaki dan, pred kraj i dva puta dnevno čisto da znam da sam napravila sve što mogu da ne dobijem strije. Planiram ubrzo početi koristiti istu kombinaciju i u ovoj trudnoći.

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️

Timi95
    27. Lipanj 2025. 13:30

I meni gledaju urin, to se mora. 
    Ja se mazem sa kokosom  onaj u tegli.  Ali isto sve ovisi o kozi.. u drugon trudnoci sam se mazala sa Bio-Oil..

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Paola_32
    27. Lipanj 2025. 13:59

Što se tiče imena, mi smo već prije imali 2 ženska imena, a jako nam je teško bilo odlučiti se za muško. Ispalo je da čekamo curicu pa nije bio problem odlučiti 💕 ali iskreno za dečka baš nije lako. Lijepa su mi recimo Liam, Gabrijel, Oliver, Viktor, Arian.. ali kako sam među zadnjima od frendica što se trudnoće tiče, sva su skoro već zauzeta ili mi se neki bližnji tako zovu pa ništa od toga, pa evo vama za ideju. 😊 
    Kad ste se krenule mazati s kremama protiv strija? Ja nisam još razmišljala o tome, a možda je vrijeme.

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

Makarena
    27. Lipanj 2025. 14:30

Evo sad sam vidjela da je 2. čitanje Zakona o zdravstvenom napokon 2.7.!! Tako da ćemo dobiti povećanje naknade prije ljetne stanke ☺️ napokon dobre vijesti!

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• m_rosie
    27. Lipanj 2025. 14:54

Makarena

Evo sad sam vidjela da je 2. čitanje Zakona o zdravstvenom napokon 2.7.!! Tako da ćemo dobiti povećanje naknade prije ljetne stanke ☺️ napokon dobre vijesti!

Ja sam to vidjela, ali sam shvatila da povećenje naknade za komplikacije ide u sklopu izmjena Zakona o obaveznom zdravstvenom osiguranju, a ovo 02.07. da su izmjene i dopune Zakona o zdravstvenoj zaštiti pa sam mislila da to nije to  Super, napokon su se sjetili 

Makarena
    27. Lipanj 2025. 15:10

m_rosie

Makarena

Ja sam to vidjela, ali sam shvatila da povećenje naknade za komplikacije ide u sklopu izmjena Zakona o obaveznom zdravstvenom osiguranju, a ovo 02.07. da su izmjene i dopune Zakona o zdravstvenoj zaštiti pa sam mislila da to nije toSuper, napokon su se sjetili

Pa piše “srijeda, 2. srpnja 2025.
    1. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNI ZAKONA O
    OBVEZNOM ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU, drugo čitanje, P.Z. br. 1“ tako da ide čitanje bas o obveznom zdravstvenom osiguranju, bar su tako napisali 🤷🏻‍♀️

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• m_rosie
    27. Lipanj 2025. 15:18

Makarena

m_rosie

Makarena

Ja sam to vidjela, ali sam shvatila da povećenje naknade za komplikacije ide u sklopu izmjena Zakona o obaveznom zdravstvenom osiguranju, a ovo 02.07. da su izmjene i dopune Zakona o zdravstvenoj zaštiti pa sam mislila da to nije toSuper, napokon su se sjetili

Pa piše “srijeda, 2. srpnja 2025.
    1. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNI ZAKONA O
    OBVEZNOM ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU, drugo čitanje, P.Z. br. 1“ tako da ide čitanje bas o obveznom zdravstvenom osiguranju, bar su tako napisali 🤷🏻‍♀️

Eto, očito sam ja to sve nešto krivo 🤦🏻‍♀️ ili možda samo nisam vidjela da je čitanje i obaveznom osiguranju 😂 neznam, ali u svakom slučaju dobro su se sjetili 😊 ja sam mislila kako su krenuli da ništa od toga ne bude do 9-og mjeseca kad se vrate sa pauze. Tako da odličnooooo 👏👏

• mamacita
    27. Lipanj 2025. 15:20

Makarena

Ajmee, odlicnoo! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.