Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    riamaro
    26. Lipanj 2025. 16:42

Evo da se javim s našeg drugog uzv, sve je u redu, mrvica naprednija, veličina odgovara za 9+4tt… pleše u trbuhu i srce neumorno kuca ♥️ za tri tjedna mini anomaly scan 🙏🏼 i napokon godišnji odmor 😅 

Vagali su me, deblja sam 5kg. Boze pomozi 🫢 valjda ce to splasnut kad prestanem s cyclogestom..

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
    9+2 ♥️

riamarro@hotmail.com

Blondy
    26. Lipanj 2025. 16:59

Nicol, zao mi je. Nemam pametnih savjeta, mozda cure s potpomognute bolje znaju sto bi se jis moglo.

Riamaro, bravo za pregled. Ma ja se isto nadam da je i kod mene stvar u utrogestanu i da me on deblja tj napuhuje. 😂 jesu ti sto rekli za to? Kile i lijek?

• Paola_32
    26. Lipanj 2025. 17:48

Nikol, žao mi je 😔 Možeš tražiti pretrage za trombofiliju i autoimuna antitijela, mislim da lac, acl i anti beta 2. Ako bi nešto bilo pozitivno od toga, onda postoji opcija da ćeš morati koristiti heparin ili aspirin. Nisam stručna u tome pa ti ne znam više reći, ali evo ja sam slučajno otkrila zbog sasvim treće autoimune bolesti i sad sam na toj terapiji. Sretno i želim ti brzo ponovni plusić i uspješnu trudnoću 🤞

Riamaro, odlične vijesti, sad opušteno na godišnji 😊

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

mokiica
    26. Lipanj 2025. 17:49

Ja sam se u prvoj trudnoći udebljala 20 kg 🙈 s obzirom da sam mršavica bila, nije se jako kružilo. Sada sam još na istoj kilaži, samo trbuh raste 😊 
    Razmišljate li vi već o imenima? Nama stiže dečkić i bas nikakvo ime nemam na umu, a nebi htjela da ga nazovem nekako čisto eto jer mu moramo odabrati ime. 

Blondy
    26. Lipanj 2025. 17:54

mokiica

Ja sam se u prvoj trudnoći udebljala 20 kg 🙈 s obzirom da sam mršavica bila, nije se jako kružilo. Sada sam još na istoj kilaži, samo trbuh raste 😊
    Razmišljate li vi već o imenima? Nama stiže dečkić i bas nikakvo ime nemam na umu, a nebi htjela da ga nazovem nekako čisto eto jer mu moramo odabrati ime.

Mi se ne mozemo nikako dogovoriti za ime 😅 bit ce neko starinsko, odnosno iz naseg podneblja. A koje nemam pojma 😂

• paula210
    26. Lipanj 2025. 21:07

Cestitam cure na dobrim pregledima

Nicol bas mi je zao sto je tako ispalo na kraju,drzi se i zelim ti svi srecu❤️

Sto se imena tice,posto ja mislim da je deckic i zasad po uzv je decko al ipak je bio 13 tj kad se tako cinilo ginekolu pa cekam da to potvrdi u 7 mjesecu,ali svakako nemamo ime jer sve sto se meni svida,muzu se ne svida i obratno😅

Za curicu smo imali 101 ime i bila su lijepa sva i meni i njemu na kraju smo suzili na dva imena i u 7 mj trudnoce tek odlucili koje ce biti(odnosno ja jer sam se stalno dvoumila😂),a sad bas kazem muzu ajme Boze pomozu samo da se sogovrimo do poroda😂,doduse imamo jedno za decka koje je meni lijepo oduvijek al sad sto ga vise izgovaram nekak mi nije vise kao prije,a bas bi htjela da bude toto,i jos oboje volimo onak rijetka imena koje se ne cuju cesto,a takva su takoder i cudna pa nam je i teze😂

Barrrbi
    26. Lipanj 2025. 21:11

riamaro

Evo da se javim s našeg drugog uzv, sve je u redu, mrvica naprednija, veličina odgovara za 9+4tt… pleše u trbuhu i srce neumorno kuca ♥️ za tri tjedna mini anomaly scan 🙏🏼 i napokon godišnji odmor 😅

Vagali su me, deblja sam 5kg. Boze pomozi 🫢 valjda ce to splasnut kad prestanem s cyclogestom..

Čestitam ❤️❤️

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6. 8+5=❤️

Timi95
    26. Lipanj 2025. 21:20

Za deckica imam 2 imena to su Tin ili Matthias.. za curicu mi se sviđa Ditta, Mavis, Tia.. to je uzi izbor.. mom muzu se ne sviđa, ali ko njega pita 😅 inace su mi djeca Matteo i Maša

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• jagoda20
    26. Lipanj 2025. 21:21

Mi smo isto imali dva imena za curicu, a za dečka nemamo niti jedno. 
    Ne svida nam se niti jedno. 
    Nije mi lose Toma, Bruno, ali muzu se ne sviđaju 🫢

Pisite ako je netko nesto smislio. 

Ja sam doma bolesna, upala sinusa i grla, uzasno se osjećam, nadam se da beba nista ne osjeti. Prije za brinula za sebe, sad samo na bebu mislim. 

• Ditaa
    26. Lipanj 2025. 21:34

Mi smo se začudo brzo dogovorili za ime jos dok nismo ni znali spol, tako da bili smo spremni 😊

Jesam ja jedina koja se uopce nije vagala na pregledima, a doma nemamo to zlo? Tako da nemam pojma koliko sam u plusu 🙈 ali trbuh je tu vec dosta, a trudnicke tajice nosim vec dosta. Kupila u lidlu i kratke i dugacke, iako sada po ovim vrucinama nosim haljinice uglavnom. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.