Pozdrav dns pregled je prosao super. Sve je ok
Blondy pls upisi termin 10.12, curica je i zvati ce se Luna. Trenutno imamo Laru 🥰
Sad me brine osip koji mala ima. Kaze pedica da bi mogla biti peta bolest a to je opasno za trudnice. Jel necije dijete imalo petu bolest? Koliko dana nakon temperature se pojavo osip?
Nadam se da nije to. Vadila TORCH i cekam nalaze.
Svima cestitke na dobrim pregledima.
I mene ubijaju ove vrucine. Eto ne znam kak da prvu trudnocu prezivjela jer sam rodila u 7mj
Nicol, zao mi je. Nemam pametnih savjeta, mozda cure s potpomognute bolje znaju sto bi se jis moglo.
Riamaro, bravo za pregled. Ma ja se isto nadam da je i kod mene stvar u utrogestanu i da me on deblja tj napuhuje. 😂 jesu ti sto rekli za to? Kile i lijek?
Blondy, paola, paula hvala curke puno 🥰 sad cu malo preko lita odmoriti i na jesen u novu borbu 🙏 zelim vam svima da vam do kraja sve prođe u najboljem redu da zagrlite svoje malene mrvice 🤗🤗
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 9, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt
Za deckica imam 2 imena to su Tin ili Matthias.. za curicu mi se sviđa Ditta, Mavis, Tia.. to je uzi izbor.. mom muzu se ne sviđa, ali ko njega pita 😅 inace su mi djeca Matteo i Maša
Ja isto imam Mašu ☺️. Još u srednjoj školi sam rekla ako ikad budem imala kćer da će se zvati Maša. Prabaka mi se tako zvala, a njena mama je moja imenjakinja 🙂. Tako da suprug nije bas imao izbora.
Za dečka isto imamo ime oduvijek, po suprugovom djedu, s njegove strane obitelji se vrte par muških imena svaku generaciju, tako da tu ja bas nemam izbora 😅. Ako bude curica onda ćemo biti u problemu jer ćemo se po prvi put morati dogovarati za ime, a nije bas da nam se sviđaju ista imena 😅. Tako da ću o imenima razmišljati tek ako saznam da je curica.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Blondy pls upisi termin 10.12, curica je i zvati ce se Luna. Trenutno imamo Laru 🥰
Sad me brine osip koji mala ima. Kaze pedica da bi mogla biti peta bolest a to je opasno za trudnice. Jel necije dijete imalo petu bolest? Koliko dana nakon temperature se pojavo osip?
I mene ubijaju ove vrucine. Eto ne znam kak da prvu trudnocu prezivjela jer sam rodila u 7mj
Moja nije imala petu bolest, ali kad sam tek saznala za trudnoću je imala temperaturu 3 dana i onda dobila osip, vodila sam je pedijatru koji je rekao da je to bolest usta, šaka, stopala. Na kraju nije imala osip ni u ustima ni šakama ni stopalima 🙄. Tako da se nadam da su i tebi krivo dijagnosticirali, bas ima dosta tih bolesti s osipima i sličnim simptomima.
Nicol jako mi je zao, nadam se da će ubrzo biti uspješna i školska trudnoća ❤️
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Cestitam 😃
Ako je to usta-sake-stopala imao je moj mali i ja sam dobila od njega.. izgledaju kao neki pristici i kad se maknu krene se ljustiti koza.. kazu da moze preci ne bebu u trbuhu, to sam cula.. e sad, ne znam ako je istina.. najbolje ici na zaraznu i raspitati se malo bolje
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Moja nije imala petu bolest, ali kad sam tek saznala za trudnoću je imala temperaturu 3 dana i onda dobila osip, vodila sam je pedijatru koji je rekao da je to bolest usta, šaka, stopala. Na kraju nije imala osip ni u ustima ni šakama ni stopalima 🙄. Tako da se nadam da su i tebi krivo dijagnosticirali, bas ima dosta tih bolesti s osipima i sličnim simptomima.
Nicol jako mi je zao, nadam se da će ubrzo biti uspješna i školska trudnoća ❤️
Hvala puno 🥰
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 9, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt
Pregledi 🤰🏻💗
30.06. - Ivis, anamarija8888, zeka26
2.7. - Barrrbi
03.07. - peppao, m_rosie, Ditaa
04.07. - Faksimila
14.7. - jagoda20
16.07. - mamacita
18.7. - Timi95
21.7. - taratara25
22.07. - paula210
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12.
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12.
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
Blondy - 23.12.
Makarena - 24.12.
paula210 - 27.12.
mamacita - 28.12.
jagoda20 - 31.12.
peppao - 4.1.
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1.
Timi95 - 13.1.
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1.
riamaro - 27.1.
Danas nema nitko pregled po tablici, nastavljamo iduci tjedan.
Ja sebe zaboravila napisati, ja sam u utorak na redu. Jako sam nervozna, tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Po tjedan dana prije pregleda bi me hvatala velika nervoza vec 🤦♀️
Mislim da me sad čeka i pregled prstima i cervikometrija i uzv. Samo da bude sve okej 🙏
Meni se sviđalo ime Benjamin, pogotovo jer nam pase uz prezime, ali je svima oko mene bezveze, tako da se i meni sve manje sviđa. 😏
Sto se tiče pete bolesti, moja je to imala lani. Znam samo da su joj se odjednom zarumenili obrazi i sutra dan je izašao osip po rukama i trbuhu (bio je vise nalik koprivnjaci, nego klasičnom točkastom ospiu). Vodila sam ju doktorici jer mi je trebala ispričnica za vrtić, ali sjećam se da je rekla kad izbije to sve na vidjelo da vise nije opasno. I bila mi je rekla da su te bolesti (peta, šarlah i slično opasne za trudnice), ali sam zaboravila zašto. Uglavnom, nije temperaturu imala nego samo eto, prvo obrazi i nakon toga osip i po tome smo skuzili da je peta.
Danas nema nitko pregled po tablici, nastavljamo iduci tjedan.
Ja sebe zaboravila napisati, ja sam u utorak na redu. Jako sam nervozna, tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Po tjedan dana prije pregleda bi me hvatala velika nervoza vec 🤦♀️
Mislim da me sad čeka i pregled prstima i cervikometrija i uzv. Samo da bude sve okej 🙏
Meni je sljedeći pregled 14.7., a termin 3.12. 🙂
Također me lagana panika hvata prije svakog pregleda, ali na svakom mi također sve radi 😏 usto, svaki put me traži da piskim u onu posudu zbog bakterija, ne znam jel vi to morate isto 🙈
ja sada već osjećam bebu često tokom dana, pa onda računam da je to sve u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji