Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Paola_32
    24. Lipanj 2025. 12:34

Vadila sam krv 16.6., ali predvečer zbog heparina tako da su drugo jutro slali uzorak, piše na nalazu da su zaprimili 19.6. i evo danas ujutro stigli nalazi, znači obradili su ih za 5 dana, dosta brzo, baš su me iznenadili 🤗 Inače piše im u brošuri da obrada traje od 5 do 10 dana od zaprimanja materijala, a da može doći do kašnjenja ako su neki praznici u pitanju. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

Timi95
    24. Lipanj 2025. 12:53

Paola_32

Vadila sam krv 16.6., ali predvečer zbog heparina tako da su drugo jutro slali uzorak, piše na nalazu da su zaprimili 19.6. i evo danas ujutro stigli nalazi, znači obradili su ih za 5 dana, dosta brzo, baš su me iznenadili 🤗 Inače piše im u brošuri da obrada traje od 5 do 10 dana od zaprimanja materijala, a da može doći do kašnjenja ako su neki praznici u pitanju.

Ja sam vadila krv u petak ujutro, tako da je moguce da da mi do petka stignu nalazi 🤗
    A vidis, bio je vikend i ipak su ti nalazi dosli brzo 😀

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Paola_32
    24. Lipanj 2025. 13:01

Baš to, mislila sam da računaju samo radne dane tako da moguće da će ti do petka stići 🤞😊

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

Nicol,zz
    24. Lipanj 2025. 13:37

m_rosie

nicol, z

m_rosie

nicol, z

Pozdrav curke, ja nemam baš dobre vijesti.. dr je rekla da iza gestacijske se nalazi baš veliki hematom, koji je okružuje 🙈 te da se nevidi sa sigurnošću zumancana. 🙏 Salje me dalje na pretragu tj betu izvaditi sutra i ponoviti za 2 dana opet te uzv za 10 dana opet.. Ali kaže da neizgled ko pravilna trudnoca 😠😢

Joj 😔 koji bi tjedan sada trebala biti? Vidim ti u opisu rezultate bete, 1. i 2. top, pa onda imaš slabije povećanje. Mislim da bi se svako 2 dana trebala udvostručiti, u normalnoj trudnoći 🙈
    Ali držim 🤞🤞🤞 da sve bude ok 🙏 svakako javi rezultat ❤️

Po zadnjoj M san 7+5tt

Već sutra s nalazom bete može biti jasnije, pogotovo jer si je već vadila pa se po tome možeš orjentirati. I ja se nadam da će beta biti dobra i da sve bude ok 🙏

Taratara25 super, čestitam 😊

Stigla mi je beta 12452 preksutra ponavljam. Dr mi je dala malo nade kaže da je dobra beta da postoji mogućnost da su 2 pa da se zato kasnije prikazuju 🙏🙏

🧔 43 sve uredu
    🙋‍♀️38 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR mutacija Homozigot T/T 🤷‍♀️ IgG i IgM blago poviseni
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2023. 2x AIH ➖
    IVF 8.2024.🥚10, ET x2 beta ➕.... biokemijska
    FET 10.2024. 1x beta ➖️
    IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
    FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔

• m_rosie
    24. Lipanj 2025. 13:52

nicol, z

m_rosie

nicol, z

m_rosie

nicol, z

Pozdrav curke, ja nemam baš dobre vijesti.. dr je rekla da iza gestacijske se nalazi baš veliki hematom, koji je okružuje 🙈 te da se nevidi sa sigurnošću zumancana. 🙏 Salje me dalje na pretragu tj betu izvaditi sutra i ponoviti za 2 dana opet te uzv za 10 dana opet.. Ali kaže da neizgled ko pravilna trudnoca 😠😢

Joj 😔 koji bi tjedan sada trebala biti? Vidim ti u opisu rezultate bete, 1. i 2. top, pa onda imaš slabije povećanje. Mislim da bi se svako 2 dana trebala udvostručiti, u normalnoj trudnoći 🙈

Po zadnjoj M san 7+5tt

Već sutra s nalazom bete može biti jasnije, pogotovo jer si je već vadila pa se po tome možeš orjentirati. I ja se nadam da će beta biti dobra i da sve bude ok 🙏

Stigla mi je beta 12452 preksutra ponavljam. Dr mi je dala malo nade kaže da je dobra beta da postoji mogućnost da su 2 pa da se zato kasnije prikazuju 🙏🙏

Super, super. Wow, čak 2 🙈 😊 Baš mi je drago 😊 Da, ovo je lijepa beta i odgovara 7-om tjednu 🤞 tako da sad se malo opusti i javi novi rezultat bete. Navijam da dobre vijesti 🥰🙏

34+1 tt - 24.10.2025.
    💜 Nika 💜

Nicol,zz
    24. Lipanj 2025. 13:56

m_rosie

nicol, z

m_rosie

nicol, z

m_rosie

nicol, z

Po zadnjoj M san 7+5tt

Super, super. Wow, čak 2 🙈 😊 Baš mi je drago 😊 Da, ovo je lijepa beta i odgovara 7-om tjednu 🤞 tako da sad se malo opusti i javi novi rezultat bete. Navijam da dobre vijesti 🥰🙏

Hvala ti punoo 🤗🥰

🧔 43 sve uredu
    🙋‍♀️38 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR mutacija Homozigot T/T 🤷‍♀️ IgG i IgM blago poviseni
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2023. 2x AIH ➖
    FET 10.2024. 1x beta ➖️

Nicol,zz
    24. Lipanj 2025. 14:04

Dali je ko imao veliki hematom u ranoj trudnoci, nalazi se iza gestacijske i malo iznad  i kako ste ga rijesili?

🧔 43 sve uredu
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2023. 2x AIH ➖
    FET 10.2024. 1x beta ➖️

Blondy
    24. Lipanj 2025. 14:34

Drzimo fige da na kraju bude sve dobro.

Frida, jesi li dobila nalaz bete?

• taratara25
    24. Lipanj 2025. 15:41

Nicol, cestitam za dobru betu. Sad samo strpljivo dalje 🫶🏼
    Ja sam imala hematom, u obje trudnoce. Prva je nazalost zavrsila spontanim, ali ne zbog hematoma.
    U drugoj mi je dijagnosticiran hematom odmah na prvom pregledu, nakon cega sam pocela sa oralnom terapijom progesteronom - tablete Duphaston, i preporuceno mi je da prestanem sa treninzima, dizanjem teskih stvari itd., ali sam nastavila s drugim aktivnostima poput odlaska na posao i slicno. Nakon cca 3 tjedna sam prokrvarila, hematom je narastao na otprilike 5 cm, sto je premasivalo velicinu ploda tada, i preporuceno mi je strogo mirovanje (iskljucivo lezanje i odlazak na wc). Tako sam provela 7 punih tjedana. Hematom se smanjivao sve dok nije potpuno nestao, sto mi je dijagnosticirano jucer.
    U principu, koliko sam shvatila, ako su hematomi mali i ne krvare, to nije znak za vecu uzbunu. Ako iskrvari da. Opasan je u fazama dok je plod malen, kako nagli izljev krvi nebi za sobom povukao i plod. Najsretnija opcija je, ako vec imamo hematom, da je smjesten negdje nisko, odnosno manje je opasan ako nije iznad ploda.
    Jedino sto je potregni da ga se rijesis je vrijeme, koje je potrebno da bi se on reapsorbirao (slicno kao kad imamo masnicu), i puno strpljenja. Ja sam se pridrzavala preporuka lijecnika i evo, nadam se da je ovo zbogom hematomu, ali necu se veseliti prerano.
    Mozda tvoj hematom nece vise rasti, krvariti i slicno, pa neces imati problema, to ti zelim od ❣️

• paula210
    24. Lipanj 2025. 15:45

Cestitam na curici,i na dobroj betii
    Frida tebi zelim srecu da je ipak okej sve

Ja sam bila na kombiniranom,uzv je sve super i okej,kaze gin da nije 100% siguran ali zasad mu se cini da je deckicc,do kraja tj bi mi nalazi kombiniranig trebali biti gotovi

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI