Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nina000
    25. Lipanj 2025. 12:43

Makarena

riamaro

Drage cure, netko je spomenuo kako je forum u nekim trenucima tiši.. Nekako imam potrebu reći da vjerujem da se mnoge, kao i ja, povuku kad se pokrene neka teža tema.
    Zaista mi je uznemirujuće nakon IVFa kod kojeg je viša stopa spontanih pobačaja čitati o istima.
    Ponekad šutnja ne znači da nismo uz vas, nego da se pokušavamo zaštititi dok i same prolazimo svoje borbe.

Držite se sve i želim vam najmirnije i zdrave trudnoće ♥️

Da ja sam spomenula, ne mislim na vas šta ste utihnule par dana, nego ne vidim već duže neka imena koja sam vidjela prije. Šta se tiče teme, nisam prošla IVF, ali je i mene duboko potresla, pogotovo svi oni detaljni opisi. Netko je pričao kako su mu snovi živopisni sad u trudnoći, nakon šta se par dana provlačila ona tema, jednu noć sam imala stravične snove o tome i probudila se ko da me kamion pregazio. Tako da znam kako je i suosjećam. Smatram da je ovo sigurno mjesto za svaku, da možemo podijeliti sve s čim se mučimo i borimo, ali neke teme mi je previše teško citati, pogotovo kad se razvlače neko vrijeme.

Ja sam s IVF teme, i Makarena isti su nam tjedni trudnoć. Ovo mi je zapelo za oko i morala sam napisati. Inače pratim ovu temu iz prikrajka i isto nisam aktivna, ali s vremena na vrijeme naiđem čisto da provjerim kakve su situacije. 
    Kod mene je u urinu nađena escherichia, ali doktor nije hito dati antibiotik jel je antimikrobiogram bio koma, na gotovo sve antibiotike je bila rezistentna. Onda sam pokušala hidrataciju i pijenje čaja od brusnice, baš od plodova, ne klasika filter vrečice. Smeđarenje prisutno u 12 tt, onako na toalet papiru pa sam se ja prestrašila, završila na hitnoj ginekologiji, sve je u redu bilo. Onda smo ponovili urinokulturu. Smanjila se koncentracija za 1 potenciju, i anitimikrobiogram se popravio, bakterija na gotovo sve antibiotike izlječiva. Dobila Cefalexin, kojeg pijem već 6 dan.
    Danas kod mene pritisak na mjehur kojeg nisam imala dosad. Mislim da sam na wc-u od jutros bila 6 puta. Pa si nekako pripisujem to anitibitouku. Idući tjedan mi je uzv. 

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u redu

Ja - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    PAI heterozigot
    MTHFR homozigot NMH
    Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
    FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414

Blondy
    25. Lipanj 2025. 13:47

Pregledi 🤰🏻💗
    25.06. - giovanna32
    26.06. - Paola_32, Tinchy300, riamaro, dea3
    30.06. - Ivis, anamarija8888, zeka26
    2.7. - Barrrbi
    03.07. - peppao, m_rosie, Ditaa
    04.07. - Faksimila
    14.7. - jagoda20
    16.07. - mamacita
    18.7. - Timi95
    21.7. - taratara25
    22.07. - paula210

Termini:
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12.
    Josipella2025 - 12.12.
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    Blondy - 23.12.
    Makarena - 24.12.
    paula210 - 27.12.
    mamacita - 28.12.
    jagoda20 - 31.12.
    peppao - 4.1.
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1.
    Timi95 - 13.1.
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1.
    riamaro - 27.1.

Blondy
    25. Lipanj 2025. 13:49

Frida, kakva je situacija?
    Giovanna, kako je prosao pregled?

Cure, ja se osjecam jako dobro, ajde vrucine mi smetaju kao i svima jer je pakleno. Nemam drugih nekih teskoca. Pijem sad Mg pa mi je probava bolja.
    Udebljala sam se 3 kg i to me malo zabrinjava s obzirom na prvu trudnocu. Tada  sam bila avion do poroda, dobila 7 kg i bila poletna cijelo vrijeme. Ne bih sad zeljela dobiti puno vise, a izgleda da hocu 😂 

Ivis
    25. Lipanj 2025. 14:13

Meni isto teško padaju vrućine iako ih inače jako volim i rijetko koristim klimu. Sad mi je najdraže doći u trgovinu i stati kraj svih onih frzidera da se rashladim 😅

Ja sam ipak išla dana na pregled jer me nešto presjeklo jučer u jajnicima. Danas na pregledu srce kuca, beba aktivna. Napravili su mini anomaly i nekakav A-val je negativan tako da ipak idem raditi panorama test. Iako smo išli na PGT i ne bi trebalo biti ništa kromosomski, opet mi nije nikako svejedno i ne znam kako se osjećam trenutno... 

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

Blondy
    25. Lipanj 2025. 14:28

Ivis

Meni isto teško padaju vrućine iako ih inače jako volim i rijetko koristim klimu. Sad mi je najdraže doći u trgovinu i stati kraj svih onih frzidera da se rashladim 😅

Ja sam ipak išla dana na pregled jer me nešto presjeklo jučer u jajnicima. Danas na pregledu srce kuca, beba aktivna. Napravili su mini anomaly i nekakav A-val je negativan tako da ipak idem raditi panorama test. Iako smo išli na PGT i ne bi trebalo biti ništa kromosomski, opet mi nije nikako svejedno i ne znam kako se osjećam trenutno…

Joj, vjerujem da je sve neka lažna uzbuna, ali napravi Panoramu pa ćeš imati mir. Meni taj a val nije nitko spominjao, ne znam ni je li to gledano na mini anomalyu. Ne znam sto je to uopce

Makarena
    25. Lipanj 2025. 14:43

Ivis

Ja sam ipak išla dana na pregled jer me nešto presjeklo jučer u jajnicima. Danas na pregledu srce kuca, beba aktivna. Napravili su mini anomaly i nekakav A-val je negativan tako da ipak idem raditi panorama test. Iako smo išli na PGT i ne bi trebalo biti ništa kromosomski, opet mi nije nikako svejedno i ne znam kako se osjećam trenutno…

Nisam ni ja čula za taj A-val. Nadam se da će rezultati panorame biti dobri i da ćeš ona biti mirnija 🤞🏻❤️.

Meni isto jako smeta vrućina, već danima govorim da ne znam kako je jadnim ženama koje su pred porod, ako ja na početku trudnoće jedva preživljavam 😅. Od simptoma i dalje veeeliki umor, ne znam kad će proći, spavala bih svaka 2 sata i jedva preživljavam. 

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

riamaro
    25. Lipanj 2025. 14:43

Ivis

Baš mi je žao zbog dodatnih briga… 😧 Ipak, vjerujem da će to sve biti dobro, pa sigurno bi alarmirali doktori da  je mini anomaly loš. To nas život malo iskušava… 
    Nedaj se ♥️

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
    9+2 ♥️

riamarro@hotmail.com

• 🌈
    25. Lipanj 2025. 15:36

Giovanna je, pregled je prošao odlično. Sve je u redu. Srčana akcija je tu, malo srce kuca. :) 
    Promijenila sam ime jer sam smotana pa sad moram čekati 30 dana da ga vratim u prvotno stanje.

Pregled sam imala dan ranije jer sam povraćala žuč nekoliko puta, a jutros sam povraćala isto, ali samo vodu pa sam brze pojela bananu jer je želudac bio prazan pa da je povraćam žuč opet.

Umorna sam jako, još 3 tjedna pa idem na godišnji, ali sam baš koma, vrućine i stres i ritam mi je uzasan.

2. 5. '25. ZM
    24. 6. '25. UZV ✅
    7+4 ❤️
    11. 7. '25. UZV ⏳

Giovanna32

Blondy
    25. Lipanj 2025. 15:37

🌈

Giovanna je, pregled je prošao odlično. Sve je u redu. Srčana akcija je tu, malo srce kuca. :)
    Promijenila sam ime jer sam smotana pa sad moram čekati 30 dana da ga vratim u prvotno stanje.

Pregled sam imala dan ranije jer sam povraćala žuč nekoliko puta, a jutros sam povraćala isto, ali samo vodu pa sam brze pojela bananu jer je želudac bio prazan pa da je povraćam žuč opet.

Umorna sam jako, još 3 tjedna pa idem na godišnji, ali sam baš koma, vrućine i stres i ritam mi je uzasan.

Ahahah, vidi nisam skužila do sad. Bitno da je sve u redu 🤗

Frida13
    25. Lipanj 2025. 15:46

Bok cure,
    došli su mi rezultati bete, ali je usporen porast (ispada da se dupla svaka 4 dana)
    1. 505 (17.6.)
    2. 1702 (24.6.)
    U petak imam pregled pa ćemo konačno zaključiti gdje smo, strah me vanmaternične.

Ivis žao mi je za brigu, jesu uopće objasnili što je A-val, nisam nikad čula?
    Giovanna čestitam na dobrom pregledu! 🥳

3/23🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.