Frida, kakva je situacija?
Giovanna, kako je prosao pregled?
Cure, ja se osjecam jako dobro, ajde vrucine mi smetaju kao i svima jer je pakleno. Nemam drugih nekih teskoca. Pijem sad Mg pa mi je probava bolja.
Udebljala sam se 3 kg i to me malo zabrinjava s obzirom na prvu trudnocu. Tada sam bila avion do poroda, dobila 7 kg i bila poletna cijelo vrijeme. Ne bih sad zeljela dobiti puno vise, a izgleda da hocu 😂

Meni isto teško padaju vrućine iako ih inače jako volim i rijetko koristim klimu. Sad mi je najdraže doći u trgovinu i stati kraj svih onih frzidera da se rashladim 😅
Ja sam ipak išla dana na pregled jer me nešto presjeklo jučer u jajnicima. Danas na pregledu srce kuca, beba aktivna. Napravili su mini anomaly i nekakav A-val je negativan tako da ipak idem raditi panorama test. Iako smo išli na PGT i ne bi trebalo biti ništa kromosomski, opet mi nije nikako svejedno i ne znam kako se osjećam trenutno...

👩🏻35👦🏻34
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Meni isto teško padaju vrućine iako ih inače jako volim i rijetko koristim klimu. Sad mi je najdraže doći u trgovinu i stati kraj svih onih frzidera da se rashladim 😅
Ja sam ipak išla dana na pregled jer me nešto presjeklo jučer u jajnicima. Danas na pregledu srce kuca, beba aktivna. Napravili su mini anomaly i nekakav A-val je negativan tako da ipak idem raditi panorama test. Iako smo išli na PGT i ne bi trebalo biti ništa kromosomski, opet mi nije nikako svejedno i ne znam kako se osjećam trenutno…
Joj, vjerujem da je sve neka lažna uzbuna, ali napravi Panoramu pa ćeš imati mir. Meni taj a val nije nitko spominjao, ne znam ni je li to gledano na mini anomalyu. Ne znam sto je to uopce

Ja sam ipak išla dana na pregled jer me nešto presjeklo jučer u jajnicima. Danas na pregledu srce kuca, beba aktivna. Napravili su mini anomaly i nekakav A-val je negativan tako da ipak idem raditi panorama test. Iako smo išli na PGT i ne bi trebalo biti ništa kromosomski, opet mi nije nikako svejedno i ne znam kako se osjećam trenutno…
Nisam ni ja čula za taj A-val. Nadam se da će rezultati panorame biti dobri i da ćeš ona biti mirnija 🤞🏻❤️.
Meni isto jako smeta vrućina, već danima govorim da ne znam kako je jadnim ženama koje su pred porod, ako ja na početku trudnoće jedva preživljavam 😅. Od simptoma i dalje veeeliki umor, ne znam kad će proći, spavala bih svaka 2 sata i jedva preživljavam.

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Baš mi je žao zbog dodatnih briga… 😧 Ipak, vjerujem da će to sve biti dobro, pa sigurno bi alarmirali doktori da je mini anomaly loš. To nas život malo iskušava…
Nedaj se ♥️

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Giovanna je, pregled je prošao odlično. Sve je u redu. Srčana akcija je tu, malo srce kuca. :)
Promijenila sam ime jer sam smotana pa sad moram čekati 30 dana da ga vratim u prvotno stanje.
Pregled sam imala dan ranije jer sam povraćala žuč nekoliko puta, a jutros sam povraćala isto, ali samo vodu pa sam brze pojela bananu jer je želudac bio prazan pa da je povraćam žuč opet.
Umorna sam jako, još 3 tjedna pa idem na godišnji, ali sam baš koma, vrućine i stres i ritam mi je uzasan.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Giovanna je, pregled je prošao odlično. Sve je u redu. Srčana akcija je tu, malo srce kuca. :)
Promijenila sam ime jer sam smotana pa sad moram čekati 30 dana da ga vratim u prvotno stanje.
Pregled sam imala dan ranije jer sam povraćala žuč nekoliko puta, a jutros sam povraćala isto, ali samo vodu pa sam brze pojela bananu jer je želudac bio prazan pa da je povraćam žuč opet.
Umorna sam jako, još 3 tjedna pa idem na godišnji, ali sam baš koma, vrućine i stres i ritam mi je uzasan.
Ahahah, vidi nisam skužila do sad. Bitno da je sve u redu 🤗

Bok cure,
došli su mi rezultati bete, ali je usporen porast (ispada da se dupla svaka 4 dana)
1. 505 (17.6.)
2. 1702 (24.6.)
U petak imam pregled pa ćemo konačno zaključiti gdje smo, strah me vanmaternične.
Ivis žao mi je za brigu, jesu uopće objasnili što je A-val, nisam nikad čula?
Giovanna čestitam na dobrom pregledu! 🥳
3/23🩷
6/25 - vanmaternična 💔
Bok cure,
došli su mi rezultati bete, ali je usporen porast (ispada da se dupla svaka 4 dana)
1. 505 (17.6.)
2. 1702 (24.6.)
U petak imam pregled pa ćemo konačno zaključiti gdje smo, strah me vanmaternične.
Ivis žao mi je za brigu, jesu uopće objasnili što je A-val, nisam nikad čula?
Giovanna čestitam na dobrom pregledu!🥳
Da, koliko znam o beti ne dupla se pravilno. Svakako ce se sad nesto vidjeti na uzvu. Javljaj nam situaciju.

Frida, kako vanmaternične? Zar nisu potvrdili trudnoću maternici?

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji