Curke zašto idete kod neurologa?
ja osobno ep
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
epilepsija,zas ti ides neurologu?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Curke zašto idete kod neurologa?
Ja ne idem kkd neurologa nego kod hematologa i na transfuziologiju jer imam trombofiliju
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Ahaaa kuzim sada ☺️
Ja sam mislila da se to mora pa sam zato pitala, tuka hahaha
—
Ja danas idem vaditi krv i odnijeti urin. Nadam se da će mi samo jednom vaditi, da neću morati dva puta 😅 jer se mora kao u laboratoriju i na transfuziologiji zbog krvne grupe.
Ali prošli put su mi u laboratoriju za sve pa se nadam da će i sada
ja sam sad totalno u banani oko svog tsh,ne pomaze ni citanje svega a doktora imam tek u petak,grizem nokte etoZasto, pa TSH ti je super? Evo ja danas dobila nalaz, pod terapijom mi je 3.25, i povisila mi je endo terapiju za nesto, ali kaze da ovih 3.25 nije nis strasno, samo cemo ipak spustiti ispod 2.5ma kad citam da mora bit do 2.5 u trudnoci pa mi je odma mrak na oci pao 🫣
Ali tebi i je ispod 2.5, mislim da se stvarno nemas zasto brinuti. Hormoni stitnjace su najbitniji u prvih 12 tjedana dok se bebi ne razvije njena stitnjaca. Poslije su hormoni stitnjace bitniji za mamu i njezino opce stanje.
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
ja sam sad totalno u banani oko svog tsh,ne pomaze ni citanje svega a doktora imam tek u petak,grizem nokte etoZasto, pa TSH ti je super? Evo ja danas dobila nalaz, pod terapijom mi je 3.25, i povisila mi je endo terapiju za nesto, ali kaze da ovih 3.25 nije nis strasno, samo cemo ipak spustiti ispod 2.5ma kad citam da mora bit do 2.5 u trudnoci pa mi je odma mrak na oci pao 🫣Ali tebi i je ispod 2.5, mislim da se stvarno nemas zasto brinuti. Hormoni stitnjace su najbitniji u prvih 12 tjedana dok se bebi ne razvije njena stitnjaca. Poslije su hormoni stitnjace bitniji za mamu i njezino opce stanje
hvala 😊
upisala sam si djete u vrtic,rezultati tek 19.6. molimo boga da upadne
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Ahaaa kuzim sada ☺️
—
Ja danas idem vaditi krv i odnijeti urin. Nadam se da će mi samo jednom vaditi, da neću morati dva puta 😅 jer se mora kao u laboratoriju i na transfuziologiji zbog krvne grupe.
Ali prošli put su mi u laboratoriju za sve pa se nadam da će i sada
ti moras vadit krvnu grupu,a boze meni dr reko da izvadi stari nalaz krvne grupe da me nece maltretirat s tim kad je znamo,ko da se krvna grupa moze promjenit 🤣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Ahaaa kuzim sada ☺️
—
Ali prošli put su mi u laboratoriju za sve pa se nadam da će i sadati moras vadit krvnu grupu,a boze meni dr reko da izvadi stari nalaz krvne grupe da me nece maltretirat s tim kad je znamo,ko da se krvna grupa moze promjenit 🤣
Mene je pitao gdje ću roditi. Kao ako ću na sv. Duhu ili Petrovoj, onda ne moram ponovo vaditi krvnu grupu. A ako ću u Vinogradskoj da moram jer, njegovim riječima "samo u Vinogradskoj i nigdje drugdje u svijetu ne traže ponavljanje krvne grupe". A ja vjerujem da ću na Duh opet jer postoji mogućnost da zbog loših nalaza jetrenih enzima opet pratim trudnoću u trudnickoj ambulanti i ne da mi se tamo se maltretirati po razrovanoj bolnici. Inače je problem za parkiranje, sad ću se samo dodatno živcirati. A i Duh mi je bliže.
Ali svakako sam morala u Petrovu vaditi krv za druge pretrage, samo nisu radili krvnu grupu
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Ahaaa kuzim sada ☺️
—
Ali prošli put su mi u laboratoriju za sve pa se nadam da će i sadati moras vadit krvnu grupu,a boze meni dr reko da izvadi stari nalaz krvne grupe da me nece maltretirat s tim kad je znamo,ko da se krvna grupa moze promjenit 🤣Mene je pitao gdje ću roditi. Kao ako ću na sv. Duhu ili Petrovoj, onda ne moram ponovo vaditi krvnu grupu. A ako ću u Vinogradskoj da moram jer, njegovim riječima "samo u Vinogradskoj i nigdje drugdje u svijetu ne traže ponavljanje krvne grupe". A ja vjerujem da ću na Duh opet jer postoji mogućnost da zbog loših nalaza jetrenih enzima opet pratim trudnoću u trudnickoj ambulanti i ne da mi se tamo se maltretirati po razrovanoj bolnici. Inače je problem za parkiranje, sad ću se samo dodatno živcirati. A i Duh mi je bliže.
Ali svakako sam morala u Petrovu vaditi krv za druge pretrage, samo nisu radili krvnu grupu
I u Osijeku se mora opet vaditi krvna grupa i rh faktor.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Ahaaa kuzim sada ☺️
—
Ali prošli put su mi u laboratoriju za sve pa se nadam da će i sadati moras vadit krvnu grupu,a boze meni dr reko da izvadi stari nalaz krvne grupe da me nece maltretirat s tim kad je znamo,ko da se krvna grupa moze promjenit 🤣Mene je pitao gdje ću roditi. Kao ako ću na sv. Duhu ili Petrovoj, onda ne moram ponovo vaditi krvnu grupu. A ako ću u Vinogradskoj da moram jer, njegovim riječima "samo u Vinogradskoj i nigdje drugdje u svijetu ne traže ponavljanje krvne grupe". A ja vjerujem da ću na Duh opet jer postoji mogućnost da zbog loših nalaza jetrenih enzima opet pratim trudnoću u trudnickoj ambulanti i ne da mi se tamo se maltretirati po razrovanoj bolnici. Inače je problem za parkiranje, sad ću se samo dodatno živcirati. A i Duh mi je bliže.
Hej, imala sam i ja problema s jetrenim enzimima u prvoj trudnoći, bila mi je povišena samo vrijednosti AST, ostalo sve ok, no meni je AST vrijednost povišena i kad nisam trudna, bude mi oko 50, a granica je 30. Ako bi htjela napisati što je točno bilo kod tebe i kako ti je prošao porod. Meni je sve bilo ok, jedino su me pod kraj svaki tjedan slali vaditi krv i isto tako mi prijetili induciranim porodom🙈 na kraju sam uspjela rodi prirodno jer sam sa 40 tjedana dobila svoje trudove. Trenutno sam 8+2, želim svima uredne trudnoće 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji