Freya kada je tvoj iduci pregled?
Hej, baš sam danas mislila na tebe, da li ti je danas ili sutra pregled, javi kako prodje.. Ja imam tek za 10 dana, do tad sam kao luda.. Da li su ti počeli simptomi? Meni osim grudi I gladi nista vise
cure, meni danas u pola 6 prvi pregled, cijeli dan sam na iglama. nikako dočekati.
Sretnooo. Bit će sve super.. 🥰
Pozdrav cure, ja sam danas 5+2 i isla sam na pregled jer u petak putujem pa da budem na miru.
Gestacijska pravilna, zumanjcana se nazire. Nadam se da ce sve biti ok..Preporučio mi je Clexane zbog 2 spontana i lagane trombofilije.
Je li koja od vas koristila Clexane? Moram sad jos zvat svoju ginekologicu da vidim sta ona kaze na to..Nadam se da ste sve dobro. Citam vas ali nisam ništa pisala osim pozdravne poruke neki dan🥰
Ja sam ih koristila ali ne u trudnoci, nista strasno, mala skroz iglica.. Koji oblik trombofilije imas, ja imam neku blagu mutaciju ali hematologa nece ni da čuje za terapiju, kao nije za terapije, kao to nije uopće trombofilija
Freya kada je tvoj iduci pregled?Hej, baš sam danas mislila na tebe, da li ti je danas ili sutra pregled, javi kako prodje.. Ja imam tek za 10 dana, do tad sam kao luda.. Da li su ti počeli simptomi? Meni osim grudi I gladi nista vise
Sutra u 15.00 🥹 bas sam nervozna znam da je ok i sutra da ne vide otkucaje i da bude sve ok ali bas bi volila.. Isto grudi i nervoza strasna kao najgori pms sve me nervira i rasplace aposlutno sve 🤢 Tako nisam sa prvom trudnocom
Freya kada je tvoj iduci pregled?Hej, baš sam danas mislila na tebe, da li ti je danas ili sutra pregled, javi kako prodje.. Ja imam tek za 10 dana, do tad sam kao luda.. Da li su ti počeli simptomi? Meni osim grudi I gladi nista viseSutra u 15.00 🥹 bas sam nervozna znam da je ok i sutra da ne vide otkucaje i da bude sve ok ali bas bi volila.. Isto grudi i nervoza strasna kao najgori pms sve me nervira i rasplace aposlutno sve 🤢 Tako nisam sa prvom trudnocom
Sto se tice raspoloženja ja sam uzasna, sve me nervira od jucer, na poslu bih se samo svadjala sa ovom novom djevojkom, sreća pa sam sad home office, pa se malo iskuliram, ali malo mi je falilo da je jucer posaljem hr. Stvarno sam tolerantna, izaci cu ti u susret uvijek, ali ako imamo posla imamo, ne možemo te stalno izvlačiti. Vidjet ćeš sve ce se sutra vidjeti pa ćeš nas javiti dobre vijesti 🥰🥰.. Ja jedva čekam sl sedmicu, ali me i strah.. A imas vec bebicu 🥰
Freya kada je tvoj iduci pregled?Hej, baš sam danas mislila na tebe, da li ti je danas ili sutra pregled, javi kako prodje.. Ja imam tek za 10 dana, do tad sam kao luda.. Da li su ti počeli simptomi? Meni osim grudi I gladi nista viseSutra u 15.00 🥹 bas sam nervozna znam da je ok i sutra da ne vide otkucaje i da bude sve ok ali bas bi volila.. Isto grudi i nervoza strasna kao najgori pms sve me nervira i rasplace aposlutno sve 🤢 Tako nisam sa prvom trudnocomSto se tice raspoloženja ja sam uzasna, sve me nervira od jucer, na poslu bih se samo svadjala sa ovom novom djevojkom, sreća pa sam sad home office, pa se malo iskuliram, ali malo mi je falilo da je jucer posaljem hr. Stvarno sam tolerantna, izaci cu ti u susret uvijek, ali ako imamo posla imamo, ne možemo te stalno izvlačiti. Vidjet ćeš sve ce se sutra vidjeti pa ćeš nas javiti dobre vijesti 🥰🥰.. Ja jedva čekam sl sedmicu, ali me i strah.. A imas vec bebicu 🥰
Isto ja tako sa svima bi se posvadjala a inace ne 😂 Daa momka 4 godine ❤️ Ali posle njega dva spontana tacno u ovo vrijeme bi se desili dosla bi na ultrazvuk i plod stane sa razvojom bez otkucaja i to je to. Ali sam sad optimisticna dosta. Trudnoca poslije pobacaja je stvarno izazovna a i ta konstantna briga sigurno utice na bebu 😥
Freya kada je tvoj iduci pregled?Hej, baš sam danas mislila na tebe, da li ti je danas ili sutra pregled, javi kako prodje.. Ja imam tek za 10 dana, do tad sam kao luda.. Da li su ti počeli simptomi? Meni osim grudi I gladi nista viseSutra u 15.00 🥹 bas sam nervozna znam da je ok i sutra da ne vide otkucaje i da bude sve ok ali bas bi volila.. Isto grudi i nervoza strasna kao najgori pms sve me nervira i rasplace aposlutno sve 🤢 Tako nisam sa prvom trudnocom
meni su ti se vidli otkucaji s 6+5 odgovarao plod 6+1,mozda ima nade da se cuje malo srceko
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Freya kada je tvoj iduci pregled?Hej, baš sam danas mislila na tebe, da li ti je danas ili sutra pregled, javi kako prodje.. Ja imam tek za 10 dana, do tad sam kao luda.. Da li su ti počeli simptomi? Meni osim grudi I gladi nista viseSutra u 15.00 🥹 bas sam nervozna znam da je ok i sutra da ne vide otkucaje i da bude sve ok ali bas bi volila.. Isto grudi i nervoza strasna kao najgori pms sve me nervira i rasplace aposlutno sve 🤢 Tako nisam sa prvom trudnocommeni su ti se vidli otkucaji s 6+5 odgovarao plod 6+1,mozda ima nade da se cuje malo srceko
Jao bas se nadam da hoce, a opet pokusavam se ne nadati da se ne razocaram jer je rano 😥
Freya kada je tvoj iduci pregled?Hej, baš sam danas mislila na tebe, da li ti je danas ili sutra pregled, javi kako prodje.. Ja imam tek za 10 dana, do tad sam kao luda.. Da li su ti počeli simptomi? Meni osim grudi I gladi nista viseSutra u 15.00 🥹 bas sam nervozna znam da je ok i sutra da ne vide otkucaje i da bude sve ok ali bas bi volila.. Isto grudi i nervoza strasna kao najgori pms sve me nervira i rasplace aposlutno sve 🤢 Tako nisam sa prvom trudnocomSto se tice raspoloženja ja sam uzasna, sve me nervira od jucer, na poslu bih se samo svadjala sa ovom novom djevojkom, sreća pa sam sad home office, pa se malo iskuliram, ali malo mi je falilo da je jucer posaljem hr. Stvarno sam tolerantna, izaci cu ti u susret uvijek, ali ako imamo posla imamo, ne možemo te stalno izvlačiti. Vidjet ćeš sve ce se sutra vidjeti pa ćeš nas javiti dobre vijesti 🥰🥰.. Ja jedva čekam sl sedmicu, ali me i strah.. A imas vec bebicu 🥰
Isto ja tako sa svima bi se posvadjala a inace ne 😂 Daa momka 4 godine ❤️ Ali posle njega dva spontana tacno u ovo vrijeme bi se desili dosla bi na ultrazvuk i plod stane sa razvojom bez otkucaja i to je to. Ali sam sad optimisticna dosta. Trudnoca poslije pobacaja je stvarno izazovna a i ta konstantna briga sigurno utice na bebu 😥
Sve znam, svaki dan se nosim sa raznim mislima, zato mi i prija da radim da ne mislim o tome.. Nakon pobacaja, mislim da nikad neću biti mirna..
Cure sretno sa pregledima ❤️
Mene glavobolja zeza već neko vrijeme, noću se znam probuditi i osjetiti da boli 😒 makar nije strašno ali svako malo osjetim, sad sam npr osjetila dok sam zube prala 😂 čitala sam da tko je imao migrene prije trudnoće da zna zezati, a mene je prije bas znalo složiti da bi morala leći u mraku dok ne prođe. S tim da sam vodu slabo pila jer jednostavno ne ide, pa vjerojatno i to ima utjecaja. Ugl pomognem si sa tigrovom masti iz dm-a…
Sortiraj odgovore
Najstariji