Pozdrav svima, danas sam imala 2. UZV, nažalost, vijesti nisu najbolje - srce više ne kuca, a beba se ne razvija već cca 2 tjedna, tako da vas nažalost napuštam, a nisam ni pošteno ušla u grupu :(
Čak sam i vrlo optimistično imala trakicu, danas sam bila 8+4..
Sad se moram javiti u bolnicu i vidjeti koje su mi opcije..
Sretno svima 🍀❤️🎀
Jako mi je žao🙁❤️
Franka kako je s krvarenjem? Nadam se da je stalo. Jesi išla na pregled?Stalo je brzo nakon što se pojavilo, nakon toga sam imala smećkasti iscjedak do danas popodne, znaci otprilike dva dana. Sad nema više ništa. Išla sam na kraju na hitnu, ne vidi se nikakav hematom pa je dr rekla da je vjerojatno od odnosa i da je možda bolje pauzirati. Sve je ok, plod po velicini odgovara tjednima trudnoće, i pustila mi je kratko i otkucaje srca 🥰
Dala mi je za svaki slučaj Duphastone, ali nisam uopće pametna jel bi pila nakon sto sam pročitala sve nuspojave 🤷🏻♀️
Koliko znam, duphastone je "čuvar trudnoće", slično kao Utrogestan. Ispravite me ako sam u krivu. A oni moraju nabrojati sve nuspojave da se ograde. Mislim da ti ginekolog ne bi dao nešto što bi naštetilo bebi.
Drago mi je da je sve ok 🥰
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Franka kako je s krvarenjem? Nadam se da je stalo. Jesi išla na pregled?Stalo je brzo nakon što se pojavilo, nakon toga sam imala smećkasti iscjedak do danas popodne, znaci otprilike dva dana. Sad nema više ništa. Išla sam na kraju na hitnu, ne vidi se nikakav hematom pa je dr rekla da je vjerojatno od odnosa i da je možda bolje pauzirati. Sve je ok, plod po velicini odgovara tjednima trudnoće, i pustila mi je kratko i otkucaje srca 🥰
Dala mi je za svaki slučaj Duphastone, ali nisam uopće pametna jel bi pila nakon sto sam pročitala sve nuspojave 🤷🏻♀️Koliko znam, duphastone je "čuvar trudnoće", slično kao Utrogestan. Ispravite me ako sam u krivu. A oni moraju nabrojati sve nuspojave da se ograde. Mislim da ti ginekolog ne bi dao nešto što bi naštetilo bebi.
Drago mi je da je sve ok 🥰
Da, i dr je rekla da je “čuvar trudnoće” :)
Istina, moraju se ograditi, a ja sam tip koji neće ni tabletu za glavu popiti dok nije već kasno pa skoro ni tableta ne pomaze, pa onda sto puta odvažem hocu li piti nešto 🫣 Ugl, odlučila sam da ću piti pa barem do idućeg pregleda kada ću pitati dr trebam li nastaviti :)
Duphastone je umjetni progesteron, cuva ti trudnocu jedino ako ti tijelo ne proizvodi dovoljno progesterona a i onda bi ga pila u vecoj kolicini nego sto propisu za krvarenja. Znanstveno zapravo nema nikakvog utjecaja na cuvanje trudnoce pa mi nikad nije jasno zasto se u tolikoj mjeri daje u Hrvatskoj. U svakom slucaju da, nastetit ti vjerojatno nece pa si mozes sama odlucit hoces uzimat ili ne. Sad si u dovoljnim tt da ti zapravo nikakav dodatni progesteron ne treba
A da, daje se valjda svima tko se javi s nekim problemom, a valjda bi se prvo trebalo provjeriti proizvodi li tijelo samo dovoljno hormona. Plus, mislim da je kod mene situacija stvarno takva da sam malo osjetljivija pa se eto tako dogodilo krvarenje. I ono sto si ranije napisala da kada se prirodno nešto krene događati nikakvi hormoni neće to zaustaviti, slažem se definitivno, plus trudnoće su nažalost neizvjesne do samog kraja a ne samo u prva tri mjeseca…
ja osobno do sad nisam imala iskustva s umjetnim hornonima al od duphastana imam osjecaj da sam toliko umorna i za nista,samo cekam drugi pregled da vidim na cemu sam s hematomom
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Pozdrav svima, danas sam imala 2. UZV, nažalost, vijesti nisu najbolje - srce više ne kuca, a beba se ne razvija već cca 2 tjedna, tako da vas nažalost napuštam, a nisam ni pošteno ušla u grupu :(
Sretno svima 🍀❤️🎀
Žao mi je😔😔
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sretno svima 🍀❤️🎀Žao mi je😔😔
Dodo87, baš mi je žao☹️ nadam se da ćeš nam se opet priključiti
Drage mamasite, nije me bilo 100 godina. Imali smo neka slavlja i posla o obiteljskoj firmi. Sad sam sve "zaostatke" pročitala, pa da se javim.
I dalje sam užasno umorna i povraćam. Čini mi se da mi možda mliječno smeta. U 1. trudnoći povraćala sam hranu, a sada većinom žuč i kiselinu i odvratno mi je. Sve mi je teško. Jedem kad moram jer glad bas ne osjetim (valjda zbog povraćanja imam podsvjesni strah). Paše mi gazirano i kisele jabuke.
Inače sam jača i niska, ali u trudnoći sam dobila samo trbuh. Nisam se uopce puno udebljala u prvoj trudnoći. Sada imam osjećaj ili da sam non stop napuhana ili da mi je sada već trbuh kao da sam 7 mj trudna, a ne 7 tj.TeaB termini su nam razlika 1dan :)Dodo87 strašno mi je žao :( Danas sam trebala imati pregled, ali me jucer zvala dr da su ih zvali iz Ministarstva i bacili na GO do 31.5. Radit ce administraciji pa ce me ubaciti u četvrtak. Važno mi je da mi ispuni trudničku da si mogu obvljati pretrage kod transfuziologa i hematologa.Kako ste inače? Spavate li jos na trbuhu? Zagrljaji svima.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Pozdrav, žene. Znate li kakvo je stanje po rodilištima sada? Čula sam da je i Vinogradska u obnovi. Prvi porod je bio u Petrovoj, vjerojatno će i ovaj, ali još važem. Termin 1.12.
Pozdrav, žene. Znate li kakvo je stanje po rodilištima sada? Čula sam da je i Vinogradska u obnovi. Prvi porod je bio u Petrovoj, vjerojatno će i ovaj, ali još važem. Termin 1.12.
vinogradska je okej,u obnovi je al gin dio nije,pratnje dopustene,petrova isto obnova i pratnja nije dopustena,trenutno su u gradnji klinike,kirurgije itd.. radim u vinogradskoj pa znam,za ostale bolnice nebi znala rec,cestitam btw 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji