Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • franka007
    15. Svibanj 2024. 22:55

Meni su krenule nakon korone, znaci ima nade da će stati ☺️ 
    Na stranicama ljekarni spominju samo da nije preporučljivo za djecu mladu od 2 godine🤷🏻‍♀️

• MiMi
    16. Svibanj 2024. 07:42

jutro cure, pregled prošao super, jučer sam po mengi bila 6+6, a po uvz 6+3, bebica je 61 mm velika i srčeko kuca. sljedeći pregled 7.6 tek, a do tada krv i urin moram riješiti.
    kaj se tiče mučnina meni je muka od jutra do navecer, čim dođem na posao pojedem neko suho pecivo i zalijem limudanom to me spašava, a ručak jedva juhu pojedem, a večera je neko voće jer nošta drugo ne mogu jesti. Sve hlače me lagano stišću, u prvoj trudnoci sam svoje hlače nosila skoro do 5 mjeseca trudnoce, a sad nema sanse, možda izdržim još koji tjedan ali teško.

nola95
    16. Svibanj 2024. 07:52

MiMi

jutro cure, pregled prošao super, jučer sam po mengi bila 6+6, a po uvz 6+3, bebica je 61 mm velika i srčeko kuca. sljedeći pregled 7.6 tek, a do tada krv i urin moram riješiti.
    kaj se tiče mučnina meni je muka od jutra do navecer, čim dođem na posao pojedem neko suho pecivo i zalijem limudanom to me spašava, a ručak jedva juhu pojedem, a večera je neko voće jer nošta drugo ne mogu jesti. Sve hlače me lagano stišću, u prvoj trudnoci sam svoje hlače nosila skoro do 5 mjeseca trudnoce, a sad nema sanse, možda izdržim još koji tjedan ali teško.

Super vijesti Mimi😊🙏🥳

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    16. Svibanj 2024. 07:57

Jutro svima, jel tko imao možda iskustvo slično..jutros smo imali odnos a nismo dugo prije tog, ima sigurno dva tjedna..al onda nakon sat vremena su mi počeli neki grčevi ko kak znaju bit od probave..ali ništa se nije na tom polju događalo, nisam imala stolicu ni plinove..uglavnom bili su nepravilni grčevi u pojavljivanju i sad su stali..čitam po netu da se događa al sad me strah za poludit. Ko da se sjećam da mi je prijateljica koja je imala problema s cerviksom u tr rekla da ga sperma može otvarat il omekšat i sad šizim da se nije baš to dogodilo 🥺 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Teab1
    16. Svibanj 2024. 08:06

MiMi

odlicne vijesti,kaj se mucnina tice evo kaj da kazem od 6 povracam vodu nisam uspjela nis u sebe stavit,pre strasno,molim se bogu da je uskoro gotovo s tim mucninama jer ak potraju ja cu puknut na zivce,od 5 tt ja povracam di je kraj 😅🫣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    16. Svibanj 2024. 08:09

nola95

Jutro svima, jel tko imao možda iskustvo slično..jutros smo imali odnos a nismo dugo prije tog, ima sigurno dva tjedna..al onda nakon sat vremena su mi počeli neki grčevi ko kak znaju bit od probave..ali ništa se nije na tom polju događalo, nisam imala stolicu ni plinove..uglavnom bili su nepravilni grčevi u pojavljivanju i sad su stali..čitam po netu da se događa al sad me strah za poludit. Ko da se sjećam da mi je prijateljica koja je imala problema s cerviksom u tr rekla da ga sperma može otvarat il omekšat i sad šizim da se nije baš to dogodilo 🥺

moze,al mislim da je jos pre rano,nebi smjelo nis bit na tom djelu,ovi grcevi su ti kontrakcije,to imas i kad nisi trudna al sad ih osjecas jer je sve poduplano,evo ja sam s muzem imala s do samog kraja i opet se nisam otvorila u prosloj trudnoci 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• klara2901
    16. Svibanj 2024. 08:23

Hvala ti puno, Teab1 :). Nisam znala ovo za pratnju u Petrovoj. Ima do mog poroda, ali evo ne mogu zaustaviti misli koje već pristižu :D I hvala na čestitkama. I tebi isto! Neka nam svima prođe sve u redu i na zimu zagrlimo svoje kuglice :*

• Aretat1
    16. Svibanj 2024. 10:36

Hvala svima, javljam danas sta bude ❤️ 
    I ja imam migrene od osnovne jos ja sam pretrazila citav internetr i valjda je sumatriptan siguran. Pitala sam gonekologa rekao je najbolje bez ikakvih lijekova ali ako mora, mora. Ja imam par kutija pa kad zaglibim iskoristit cu. Ima i ova stranica sa svim lijekovima https://www.medicinesinpregnancy.org/ 
    Za sad ni jedno istrazivanje nije pokazalo da je stetno ili da uzrokuje deformitete ploda. A npr za parafetamol je dokazano da uzrokuje ADHD. 🤯

• Lion32
    16. Svibanj 2024. 10:53

freyaa

Lion32

Pozdrav cure, ja sam danas 5+2 i isla sam na pregled jer u petak putujem pa da budem na miru.
    Gestacijska pravilna, zumanjcana se nazire. Nadam se da ce sve biti ok..Preporučio mi je Clexane zbog 2 spontana i lagane trombofilije.
    Je li koja od vas koristila Clexane? Moram sad jos zvat svoju ginekologicu da vidim sta ona kaze na to..Nadam se da ste sve dobro. Citam vas ali nisam ništa pisala osim pozdravne poruke neki dan🥰
    Ja sam ih koristila ali ne u trudnoci, nista strasno, mala skroz iglica.. Koji oblik trombofilije imas, ja imam neku blagu mutaciju ali hematologa nece ni da čuje za terapiju, kao nije za terapije, kao to nije uopće trombofilija

Ma ja isto imam neku blagu mutaciju.  Ali moj privatni ginekolog je rekao da Clexane ne može odmoc i d bi mi on preporučio da koristim..
    Hematolog je rekao jos prije par mj da nema potrebe..
    Uopce nemam pojma sta napravit..
    Ono što sam čitala je da se od Clexana moze vise krvarit a nisam sigurna koliko bi psihički izdržala krv..
    Nakon 2 spontana sama pomisao na krvarenja mi stvara uzasnu anksioznost.   

• Aretat1
    16. Svibanj 2024. 10:54

Lion32

freyaa

Lion32

Pozdrav cure, ja sam danas 5+2 i isla sam na pregled jer u petak putujem pa da budem na miru.
    Gestacijska pravilna, zumanjcana se nazire. Nadam se da ce sve biti ok..Preporučio mi je Clexane zbog 2 spontana i lagane trombofilije.
    Je li koja od vas koristila Clexane? Moram sad jos zvat svoju ginekologicu da vidim sta ona kaze na to..Nadam se da ste sve dobro. Citam vas ali nisam ništa pisala osim pozdravne poruke neki dan🥰
    Ja sam ih koristila ali ne u trudnoci, nista strasno, mala skroz iglica.. Koji oblik trombofilije imas, ja imam neku blagu mutaciju ali hematologa nece ni da čuje za terapiju, kao nije za terapije, kao to nije uopće trombofilija
    Ma ja isto imam neku blagu mutaciju. Ali moj privatni ginekolog je rekao da Clexane ne može odmoc i d bi mi on preporučio da koristim..
    Hematolog je rekao jos prije par mj da nema potrebe..
    Uopce nemam pojma sta napravit..
    Ono što sam čitala je da se od Clexana moze vise krvarit a nisam sigurna koliko bi psihički izdržala krv..
    Nakon 2 spontana sama pomisao na krvarenja mi stvara uzasnu anksioznost.

Ja sam PAI homozigot. Koristim aspirin

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.