Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiMi
    13. Svibanj 2024. 15:29

Dodo87

Pozdrav svima, danas sam imala 2. UZV, nažalost, vijesti nisu najbolje - srce više ne kuca, a beba se ne razvija već cca 2 tjedna, tako da vas nažalost napuštam, a nisam ni pošteno ušla u grupu :(
    Čak sam i vrlo optimistično imala trakicu, danas sam bila 8+4..
    Sad se moram javiti u bolnicu i vidjeti koje su mi opcije..
    Sretno svima 🍀❤️🎀

Jako mi je zao :(

• Teab1
    13. Svibanj 2024. 15:49

MiMi

Teab1

freyaa

Teab1

šareni_oblak

Teab1

šareni_oblak

Teab1

šareni_oblak

Teab1

ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 tt
    Ja sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂
    hahaha,joooj,ja sam u zadnjem tromjesecju izgledala ko kit,kak sam hodala ja pojma nemam 🤣Trenirku mogu obuc jos uvijek al traperice su no go 🤣 a tek 7tt dobro ostalo meni malo od prve trudnoce viska…
    E tako je i meni bilo sa 7 tjedana. Prekjučer sam pocela osjetiti da me trenirke stežu. Isto imam malo viška od prošle trudnoće, pogotovo u trbuhu. I onda pozitivan test i puf - izgledam dva mjeseca trudnije nego što jesam 🙈
    o trbuhu i ja pricam 🤣 uzas,glavno pitanje glasi kad mucnine prestaju jer mi je muka od mucnina vise
    Ja sam pomislila da su meni prestale, pa opet dođu. Samo ja nisam povracala i uspijem ih riješiti sa bombonima od đumbira. Baš mi bude žao kad čujem da neke žene stalno povraćaju, to je užas 😞
    ja zadnjih dana znam povracat,ovisi sta pojedem al uglavnom su mucnine prisutne od jutra do sutra,jamnica pomogne mrvicu,a kad ne osjecam mucninu onda sam uzasno gladna naci 🤯
    Znaci ja sam jedina bez mucnina i povracanja, ja samo jedem jedem i jedem, čim malo prosetam zlo mi koliko sam gladna.. 😅
    ti cekas decka 100 % meni isto s malim sam sam jesr mogla 🤣 zato sam i skupila 19 kg do kraja 🫣🤦😅
    ne mora biti. moja prva trudnoca curica, nije mi bilo muka, dobila 18 kg.
    sad pazim jer sam još u plusu od prve baž ne zelim kao stokilašica ici roditi

ma dobro ja sam vise ko one  praznovjerne babe,malo se salim 🤣,al da totalno se slazem ni meni nije cilj do 100 kila doc taman pred porod,svaki dan sam na vagi 😅 za sad se drzim 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    13. Svibanj 2024. 15:51

Dodo87

Pozdrav svima, danas sam imala 2. UZV, nažalost, vijesti nisu najbolje - srce više ne kuca, a beba se ne razvija već cca 2 tjedna, tako da vas nažalost napuštam, a nisam ni pošteno ušla u grupu :(
    Sretno svima 🍀❤️🎀

uzasno mi je zao :( 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• freyaa
    13. Svibanj 2024. 16:55

Dodo87

Sretno svima 🍀❤️🎀

O Boze, baš mi je zao, sve sam to prosla prosle godine i bas me je potreslo sad kad sam pročitala.  Budi jaka ❤

Dodo87
    13. Svibanj 2024. 17:52

Hvala puno ❤️
    Ima li tko kakav savjet, da čekam mengu kako mi je dr rekao ili da se ipak javim već sutra u TA (mislila sam u Petrovu)?

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

• Aretat1
    13. Svibanj 2024. 18:27

Dodo87

Hvala puno ❤️
    Ima li tko kakav savjet, da čekam mengu kako mi je dr rekao ili da se ipak javim već sutra u TA (mislila sam u Petrovu)?

Bas mi je zao i ja sam to prosla dva puta isto oko 6 sedmice bi stao sa razvojom plod. Ja sam oba puta cekala cca 14 dana ( toliko su odobrili ginekolozi ) da bi proslo prirodno i iako je mucno cekati meni su rekli da je to najzdravije za zenski organizam. I brzo bi zavrsilo kada krene bez prevelikih bolova. Tu smo za sve ❤️

Tocka_tockica
    13. Svibanj 2024. 19:55

Dodo87

Hvala puno ❤️

Jako mi je zao… ja sam pred par mjeseci prošla missed ab… išla sam na medkametozni prekid da bi na kraju ipak završila nakiretazi.. od trenutka kad je ustanovljeno da se plod ne razvija pa do kiretažom je prošlo mjesec i pol i vjeruj mi ona mi je došla kao spas jer čekanje i mrcvarenje mi je bilo najgore, a kiretaza spas.. dva ciklusa nakon kiretaže opet nam se dogodila trudnoća, i evo nas sad u četvrtak idemo na 2.uzv i nadam se da je sve u redu.. posto sam prošla sve moguće komplikacije, odmah bi izabrala kiretazu.. jer je sve puno brže gotovo.. da sam ju izabrala na početku nebi se Tolko naplatila ni psihički ni fizički… negdje na početku sam detaljnije pisala o tom iskustvu… zao mi je jako.. glavu gore, na žalost u tim prvim tjednima ne možemo nešto posebno Učinit.. šaljem ti veliki zagrljaj ❤️

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Dodo87
    13. Svibanj 2024. 21:04

Hvala, drage moje, pročitala sam i prethodne stranice, koliko je to učestalo, pa prestrašno.
    Ja si nekako mislim da bi išla kod Podobnika, ako bi išla na kiretažu

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

šareni_oblak
    13. Svibanj 2024. 21:04

Dodo87

Sretno svima 🍀❤️🎀

Jako mi je žao zbog ovoga što ti se događa 😞 nema te riječi utjehe koju netko može reći trenutno, ali znaj da smo tu za tebe ako trebaš podršku ❤️ nadam se da ćeš se brzo oporaviti ❤️

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• franka007
    13. Svibanj 2024. 23:16

šareni_oblak

Franka kako je s krvarenjem? Nadam se da je stalo. Jesi išla na pregled?

Stalo je brzo nakon što se pojavilo, nakon toga sam imala smećkasti iscjedak do danas popodne, znaci otprilike dva dana. Sad nema više ništa. Išla sam na kraju na hitnu, ne vidi se nikakav hematom pa je dr rekla da je vjerojatno od odnosa i da je možda bolje pauzirati. Sve je ok, plod po velicini odgovara tjednima trudnoće, i pustila mi je kratko i otkucaje srca 🥰
    Dala mi je za svaki slučaj Duphastone, ali nisam uopće pametna jel bi pila nakon sto sam pročitala sve nuspojave 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.