Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica12
    15. Svibanj 2024. 13:08

aknes

šareni_oblak

Teab1

bebolinka

Ahaaa kuzim sada ☺️
    Ja sam mislila da se to mora pa sam zato pitala, tuka hahaha

Ja danas idem vaditi krv i odnijeti urin. Nadam se da će mi samo jednom vaditi, da neću morati dva puta 😅 jer se mora kao u laboratoriju i na transfuziologiji zbog krvne grupe.
    Ali prošli put su mi u laboratoriju za sve pa se nadam da će i sada
    ti moras vadit krvnu grupu,a boze meni dr reko da izvadi stari nalaz krvne grupe da me nece maltretirat s tim kad je znamo,ko da se krvna grupa moze promjenit 🤣
    Mene je pitao gdje ću roditi. Kao ako ću na sv. Duhu ili Petrovoj, onda ne moram ponovo vaditi krvnu grupu. A ako ću u Vinogradskoj da moram jer, njegovim riječima "samo u Vinogradskoj i nigdje drugdje u svijetu ne traže ponavljanje krvne grupe". A ja vjerujem da ću na Duh opet jer postoji mogućnost da zbog loših nalaza jetrenih enzima opet pratim trudnoću u trudnickoj ambulanti i ne da mi se tamo se maltretirati po razrovanoj bolnici. Inače je problem za parkiranje, sad ću se samo dodatno živcirati. A i Duh mi je bliže.
    Ali svakako sam morala u Petrovu vaditi krv za druge pretrage, samo nisu radili krvnu grupu
    I u Osijeku se mora opet vaditi krvna grupa i rh faktor.

Hej, ja sam u Osijeku i meni moja ginekologica rekla da ne moram ponovno vaditi krvnu grupu. Samo da na sljedeći pregled donesem stari nalaz ili staru trudničku knjižicu odakle će samo prepisati u novu. Inače sam B-.
    --
    Ja danas išla vaditi krv i urin, ono što mi je dala uputnice na prvom pregledu.
    Isto se pitam što će mi biti sa hormonima štitne. Nakon prvog poroda mi je štitnjača podivljala baš (imala problema i 2013./14.g) i opet sam bila na terapiji dok je nisam dovela u normalu (autoimuna u pitanju, ne znaju koja).
    --
    Sretno svima na pregledima i sa nalazima 🍀❤️ 

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Aretat1
    15. Svibanj 2024. 13:18

Freya kada je tvoj iduci pregled? 

• MiMi
    15. Svibanj 2024. 14:53

cure, meni danas u pola 6 prvi pregled, cijeli dan sam na iglama. nikako dočekati.

• Teab1
    15. Svibanj 2024. 15:00

MiMi

cure, meni danas u pola 6 prvi pregled, cijeli dan sam na iglama. nikako dočekati.

Sretno,sve bu bilo super 😊prijavljujem manje mucnine iako su i dalje prisutne,mozda zato kaj danas doslovce na vocu zivim,i uzasnu bol u cicama,kak ste vi?

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    15. Svibanj 2024. 15:04

sto se vadenja tice,imam testove senzibilizacije i markere na hepatitis

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1
    15. Svibanj 2024. 15:14

tweetyca

aknes

šareni_oblak

Teab1

bebolinka

Ahaaa kuzim sada ☺️

Ja danas idem vaditi krv i odnijeti urin. Nadam se da će mi samo jednom vaditi, da neću morati dva puta 😅 jer se mora kao u laboratoriju i na transfuziologiji zbog krvne grupe.
    ti moras vadit krvnu grupu,a boze meni dr reko da izvadi stari nalaz krvne grupe da me nece maltretirat s tim kad je znamo,ko da se krvna grupa moze promjenit 🤣
    Mene je pitao gdje ću roditi. Kao ako ću na sv. Duhu ili Petrovoj, onda ne moram ponovo vaditi krvnu grupu. A ako ću u Vinogradskoj da moram jer, njegovim riječima "samo u Vinogradskoj i nigdje drugdje u svijetu ne traže ponavljanje krvne grupe". A ja vjerujem da ću na Duh opet jer postoji mogućnost da zbog loših nalaza jetrenih enzima opet pratim trudnoću u trudnickoj ambulanti i ne da mi se tamo se maltretirati po razrovanoj bolnici. Inače je problem za parkiranje, sad ću se samo dodatno živcirati. A i Duh mi je bliže.
    Ali svakako sam morala u Petrovu vaditi krv za druge pretrage, samo nisu radili krvnu grupu

I kod mene, ne radi krve grupe nego jer se RH faktor moze promijenit

krvna grupa i rh faktor se ne mogu mjenjat sami od sebe,moze u slucaju uzimanja  transfuzije krvi,al sami od sebe ne sigurno 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Lion32
    15. Svibanj 2024. 15:31

Pozdrav cure, ja sam danas 5+2 i isla sam na pregled jer u petak putujem pa da budem na miru.
    Gestacijska pravilna, zumanjcana se nazire. Nadam se da ce sve biti ok..Preporučio mi je Clexane zbog 2 spontana i lagane trombofilije.
    Je li koja od vas koristila Clexane? Moram sad jos zvat svoju ginekologicu da vidim sta ona kaze na to..Nadam se da ste sve dobro. Citam vas ali nisam ništa pisala osim pozdravne poruke neki dan🥰

• Teab1
    15. Svibanj 2024. 16:11

Lion32

Pozdrav cure, ja sam danas 5+2 i isla sam na pregled jer u petak putujem pa da budem na miru.
    Gestacijska pravilna, zumanjcana se nazire. Nadam se da ce sve biti ok..Preporučio mi je Clexane zbog 2 spontana i lagane trombofilije.
    Je li koja od vas koristila Clexane? Moram sad jos zvat svoju ginekologicu da vidim sta ona kaze na to..Nadam se da ste sve dobro. Citam vas ali nisam ništa pisala osim pozdravne poruke neki dan🥰

super vjesti,sretan put 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1
    15. Svibanj 2024. 17:14

tweetyca

Teab1

tweetyca

aknes

šareni_oblak

Teab1

bebolinka

Ahaaa kuzim sada ☺️

I kod mene, ne radi krve grupe nego jer se RH faktor moze promijenit
    krvna grupa i rh faktor se ne mogu mjenjat sami od sebe,moze u slucaju uzimanja transfuzije krvi,al sami od sebe ne sigurno

Rh faktor se moze promijenit usred genetskih mutacija koje se mogu aktivirat tijekom zivota a krvna grupa se moze i promijenit nakon bakterijskih infekcija (rijetko ali grupa A u grupu B). tako su meni rekli :)

a jbt ucis dok si ziv 🤷

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Anica!
    15. Svibanj 2024. 18:34

Teab1

MiMi

Sretno,sve bu bilo super 😊prijavljujem manje mucnine iako su i dalje prisutne,mozda zato kaj danas doslovce na vocu zivim,i uzasnu bol u cicama,kak ste vi?

Joooj meni se sve gadi jest osim voca. Malo mi je mucno ali bas mi se sve gadi. I bolne grudii uf

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.