pozdrav cure, vidim da nisam jedina koja se bori s mučninama.
Jučer doslovno ništa nisam jel jer od kad sam otovorila oči bilo mi je muka i što god bi probala staviti u usta tjeralo bi na povraćanje.
Što je najgorr moram izdržati 8 sati na poslu dana, od jutre zvačem suho pecivo i samo jako hladnu vodu pijem i to guc po guc. U prvoj trudnoći nisam imala takve mučnine i moga sam relativno sve normalno jesti.
A kaj se tiće napuhanosti e tu sam ogromna. Donji dio trbuha mi još nije tako jako iskocio koliko gornji, a ostalo je još i od prije.
Sva sreća pa siroke kosulje i majce to još sve pokrivaju.
U srijedu je napokon pregled, nikao ga dočekati.
ma i ja manje više stanem još u sve. samo jedne traperice ne mogu zakopčati, ali one su mi bile tijesne i prije trudnoće. sad mi se neda s njima mučiti i trpiti bolove. samo da još malo zatopli i uskačem u haljine i sandale.
Joj tu napihanost uopce nemam ovaj put ali imam i 5kg vise nego kad sam prosli put zatrudnila 🙈 zasad stanem normalno u svu robu, a evo usla u 9tt 😅 ne znam da li da se brinem sad 😂
meni ostale 2 kile za skinut,evo me u 7 tt i zgledam ko da sam duboko z 3 mj trudnoce,naci morala sam si nabavit trudnicke hlace jer u ove vise ne stanem oko trbuha 🤣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 ttJa sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂hahaha,joooj,ja sam u zadnjem tromjesecju izgledala ko kit,kak sam hodala ja pojma nemam 🤣Trenirku mogu obuc jos uvijek al traperice su no go 🤣 a tek 7tt dobro ostalo meni malo od prve trudnoce viska…E tako je i meni bilo sa 7 tjedana. Prekjučer sam pocela osjetiti da me trenirke stežu. Isto imam malo viška od prošle trudnoće, pogotovo u trbuhu. I onda pozitivan test i puf - izgledam dva mjeseca trudnije nego što jesam 🙈o trbuhu i ja pricam 🤣 uzas,glavno pitanje glasi kad mucnine prestaju jer mi je muka od mucnina viseJa sam pomislila da su meni prestale, pa opet dođu. Samo ja nisam povracala i uspijem ih riješiti sa bombonima od đumbira. Baš mi bude žao kad čujem da neke žene stalno povraćaju, to je užas 😞ja zadnjih dana znam povracat,ovisi sta pojedem al uglavnom su mucnine prisutne od jutra do sutra,jamnica pomogne mrvicu,a kad ne osjecam mucninu onda sam uzasno gladna naci 🤯
Znaci ja sam jedina bez mucnina i povracanja, ja samo jedem jedem i jedem, čim malo prosetam zlo mi koliko sam gladna.. 😅
Ja sam uzasna, skinila sve godinu dana nakon poroda, izgledala top. Prestala dojit, nadebljala se 7kg 😬 veselica
ma bu to otislo nakon poroda,mene najvise strah tog debljanja,sad sam na 70 a u prosloj uspjesno prikupila 19 kg uzas,sad odbijam jest 🤣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 ttJa sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂hahaha,joooj,ja sam u zadnjem tromjesecju izgledala ko kit,kak sam hodala ja pojma nemam 🤣Trenirku mogu obuc jos uvijek al traperice su no go 🤣 a tek 7tt dobro ostalo meni malo od prve trudnoce viska…E tako je i meni bilo sa 7 tjedana. Prekjučer sam pocela osjetiti da me trenirke stežu. Isto imam malo viška od prošle trudnoće, pogotovo u trbuhu. I onda pozitivan test i puf - izgledam dva mjeseca trudnije nego što jesam 🙈o trbuhu i ja pricam 🤣 uzas,glavno pitanje glasi kad mucnine prestaju jer mi je muka od mucnina viseJa sam pomislila da su meni prestale, pa opet dođu. Samo ja nisam povracala i uspijem ih riješiti sa bombonima od đumbira. Baš mi bude žao kad čujem da neke žene stalno povraćaju, to je užas 😞ja zadnjih dana znam povracat,ovisi sta pojedem al uglavnom su mucnine prisutne od jutra do sutra,jamnica pomogne mrvicu,a kad ne osjecam mucninu onda sam uzasno gladna naci 🤯Znaci ja sam jedina bez mucnina i povracanja, ja samo jedem jedem i jedem, čim malo prosetam zlo mi koliko sam gladna.. 😅
ti cekas decka 100 % meni isto s malim sam sam jesr mogla 🤣 zato sam i skupila 19 kg do kraja 🫣🤦😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
ti cekas decka 100 % meni isto s malim sam sam jesr mogla 🤣 zato sam i skupila 19 kg do kraja 🫣🤦😅
Mene stid koliko jedem, svaka dva sata nesto moram da pojedem, uzasna budem, tresem se od gladi.. Ako ovako nastavim doci cu i ja do te cifre 😅... Zabranila sam mužu da kupuje grickalice, barem nesto da ne jedem 😅
Jao ja u cetvrtak na pregled, vec sam nervozna 😥 tada cu biti 6+2 tada nekad bi se mogli otkucaji vidjeti zar ne?
Pozdrav svima, danas sam imala 2. UZV, nažalost, vijesti nisu najbolje - srce više ne kuca, a beba se ne razvija već cca 2 tjedna, tako da vas nažalost napuštam, a nisam ni pošteno ušla u grupu :(
Čak sam i vrlo optimistično imala trakicu, danas sam bila 8+4..
Sad se moram javiti u bolnicu i vidjeti koje su mi opcije..
Sretno svima 🍀❤️🎀
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 ttJa sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂hahaha,joooj,ja sam u zadnjem tromjesecju izgledala ko kit,kak sam hodala ja pojma nemam 🤣Trenirku mogu obuc jos uvijek al traperice su no go 🤣 a tek 7tt dobro ostalo meni malo od prve trudnoce viska…E tako je i meni bilo sa 7 tjedana. Prekjučer sam pocela osjetiti da me trenirke stežu. Isto imam malo viška od prošle trudnoće, pogotovo u trbuhu. I onda pozitivan test i puf - izgledam dva mjeseca trudnije nego što jesam 🙈o trbuhu i ja pricam 🤣 uzas,glavno pitanje glasi kad mucnine prestaju jer mi je muka od mucnina viseJa sam pomislila da su meni prestale, pa opet dođu. Samo ja nisam povracala i uspijem ih riješiti sa bombonima od đumbira. Baš mi bude žao kad čujem da neke žene stalno povraćaju, to je užas 😞ja zadnjih dana znam povracat,ovisi sta pojedem al uglavnom su mucnine prisutne od jutra do sutra,jamnica pomogne mrvicu,a kad ne osjecam mucninu onda sam uzasno gladna naci 🤯Znaci ja sam jedina bez mucnina i povracanja, ja samo jedem jedem i jedem, čim malo prosetam zlo mi koliko sam gladna.. 😅ti cekas decka 100 % meni isto s malim sam sam jesr mogla 🤣 zato sam i skupila 19 kg do kraja 🫣🤦😅
ne mora biti. moja prva trudnoca curica, nije mi bilo muka, dobila 18 kg.
sad pazim jer sam još u plusu od prve baž ne zelim kao stokilašica ici roditi
Sortiraj odgovore
Najstariji