Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bonnie9
    23. Listopad 2024. 10:16

Nola hvala ti na odgovoru❤️, nadam se da ce sve proci ok…
    Cure drzim fige da vam svi nalazi budu uredni🫶🏻

pupetta
    23. Listopad 2024. 10:17

Bonnie9

Cure moze savjet? Isla bih za Austriju da vidim da li nesto mogu naci za bebicu samo ne znam da li je u ovim tjednima rizicno nesto i ne znam kako da u autu sjedim? Ipak je to nekoliko sati voznje. Moze savjet? Ako ste mozda u ovim tjednima putovale u prijasnjim trudnocama i bilo sto da mi bude lakse.

Pozz iz Austrije, tu sam na GO. Mi smo putovali malo duze, nekih 7 sati voznje + pauze, a ja sam u 23. tjednu. Mislim da je najbitnije stati kada osjetis potrebu, otici na wc i malo se prosetati po odmoristu. 😊
    Samo pokusaj dane prije ne preforsirati se, ja sam imala ludi tjedan pa su me uhvatile kontrakcije nakon puta. Ali, iskreno, sad kad razmislim sto je sve stalo h taj tjedan ne znam uopce kako sam trudna sve to izdrzala 😅 Tako da samo hrabro i polako 😊

Baby P 03/21 💙

Bonnie9
    23. Listopad 2024. 10:21

pupetta

Bonnie9

Cure moze savjet? Isla bih za Austriju da vidim da li nesto mogu naci za bebicu samo ne znam da li je u ovim tjednima rizicno nesto i ne znam kako da u autu sjedim? Ipak je to nekoliko sati voznje. Moze savjet? Ako ste mozda u ovim tjednima putovale u prijasnjim trudnocama i bilo sto da mi bude lakse.

Pozz iz Austrije, tu sam na GO. Mi smo putovali malo duze, nekih 7 sati voznje + pauze, a ja sam u 23. tjednu. Mislim da je najbitnije stati kada osjetis potrebu, otici na wc i malo se prosetati po odmoristu. 😊
    Samo pokusaj dane prije ne preforsirati se, ja sam imala ludi tjedan pa su me uhvatile kontrakcije nakon puta. Ali, iskreno, sad kad razmislim sto je sve stalo h taj tjedan ne znam uopce kako sam trudna sve to izdrzala 😅 Tako da samo hrabro i polako 😊

Pozz😁 
    A da tih kontrakcija bude od preforsiranja ali sumeci magneziji sve rijesi😬 bar mi je tako ginekolog rekao…
    Tak da probaj to ako iduci put budes imala kontrakcija.
    Nadam se sa cu izdrzati a i naci nesto za bebu da ne bude da sam bezveze isla🤦🏻‍♀️

Pake
    23. Listopad 2024. 11:00

Cure lopta za gimnastiku u Kauflandu 6€ pa da znate. 
    Bonnie9 sretan put!

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• Mrvica722
    23. Listopad 2024. 11:16

Evo preporuka ginekologa ponovit urin i urinokulturu zbog proteina u tragovima

Tratinčica12
    23. Listopad 2024. 11:42

Evo da se ja javim sa svog pregleda.
    Dječak je i dalje na zadak. Ginekologica kaže da se može okrenuti do kraja. Kao da ne sekiram. Procijenjen je na cca 2100 g. Mjere odgovaraju tjednima. Posteljica u redu, plodne vode ima dovoljno.
    ----
    Ona mi predlaže i vanjski okret u bolnici. Kažem da nisam baš za to jer sam čitala o tome i navode svakakve komplikacije. Kao može doći do pucanje vodenjaka (zato se radi u terminu), abrupcije posteljice,... ajme. Njoj je to kao ništa. Meni apsolutno nije svejedno i dalje nisam za to.
    Predlaže i pokušaj vaginalnog poroda bez obzira na zadak jer sam drugorotka 🤷‍♀️🤷‍♀️
    ---
    Naručila me opet kod sebe na pregled 20.11. Tada ću biti oko 38 tt 🙈🙈 a danas mi je uzela bris na BHSB, odnijela sam ga u HZZJZ.
    ----
    Ne znam šta bih rekla evo 😅
    --- 
    Sretno svima na pregledima 🍀🍀💗

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Tess1989
    23. Listopad 2024. 11:54

Tratinčica, ako si u Zg, vanjski okret rade samo na Sv. Duhu. Ne znam odakle si no drugdje bi ti vjerojatno preporučili carski. 
    Zašto svako malo čujem ili naizlazim na info da se rade brisevi u ovoj fazi? Ja sam idući tjedan prvi put u TA i moram samo napraviti novu krvnu sliku i ponovno sediment urina za svaki slučaj. 

• Doriis
    23. Listopad 2024. 12:59

I ja sam radila bris na treptokok prosli tjedan, moja ginekologica mi je uzela bris a ja nosim u drugi dom zdravlja  

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

• Doriis
    23. Listopad 2024. 12:59

Doriis

I ja sam radila bris na treptokok prosli tjedan, moja ginekologica mi je uzela bris a ja nosim u drugi dom zdravlja

Streptokok*
    Nosila*

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

Bonnie9
    23. Listopad 2024. 13:12

Pake hvala🥰hvala i za info bas mi je potrebna ta lopta
    Tratinčica drago mi je da je sve u redu, okrenuce se bebac, prijateljici se tik pred pocetak poroda okrenula curica 💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.