Nola hvala ti na odgovoru❤️, nadam se da ce sve proci ok…
Cure drzim fige da vam svi nalazi budu uredni🫶🏻
Cure moze savjet? Isla bih za Austriju da vidim da li nesto mogu naci za bebicu samo ne znam da li je u ovim tjednima rizicno nesto i ne znam kako da u autu sjedim? Ipak je to nekoliko sati voznje. Moze savjet? Ako ste mozda u ovim tjednima putovale u prijasnjim trudnocama i bilo sto da mi bude lakse.
Pozz iz Austrije, tu sam na GO. Mi smo putovali malo duze, nekih 7 sati voznje + pauze, a ja sam u 23. tjednu. Mislim da je najbitnije stati kada osjetis potrebu, otici na wc i malo se prosetati po odmoristu. 😊
Samo pokusaj dane prije ne preforsirati se, ja sam imala ludi tjedan pa su me uhvatile kontrakcije nakon puta. Ali, iskreno, sad kad razmislim sto je sve stalo h taj tjedan ne znam uopce kako sam trudna sve to izdrzala 😅 Tako da samo hrabro i polako 😊
Baby P 03/21 💙
Cure moze savjet? Isla bih za Austriju da vidim da li nesto mogu naci za bebicu samo ne znam da li je u ovim tjednima rizicno nesto i ne znam kako da u autu sjedim? Ipak je to nekoliko sati voznje. Moze savjet? Ako ste mozda u ovim tjednima putovale u prijasnjim trudnocama i bilo sto da mi bude lakse.
Pozz iz Austrije, tu sam na GO. Mi smo putovali malo duze, nekih 7 sati voznje + pauze, a ja sam u 23. tjednu. Mislim da je najbitnije stati kada osjetis potrebu, otici na wc i malo se prosetati po odmoristu. 😊
Samo pokusaj dane prije ne preforsirati se, ja sam imala ludi tjedan pa su me uhvatile kontrakcije nakon puta. Ali, iskreno, sad kad razmislim sto je sve stalo h taj tjedan ne znam uopce kako sam trudna sve to izdrzala 😅 Tako da samo hrabro i polako 😊
Pozz😁
A da tih kontrakcija bude od preforsiranja ali sumeci magneziji sve rijesi😬 bar mi je tako ginekolog rekao…
Tak da probaj to ako iduci put budes imala kontrakcija.
Nadam se sa cu izdrzati a i naci nesto za bebu da ne bude da sam bezveze isla🤦🏻♀️
Cure lopta za gimnastiku u Kauflandu 6€ pa da znate.
Bonnie9 sretan put!
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Evo preporuka ginekologa ponovit urin i urinokulturu zbog proteina u tragovima
Evo da se ja javim sa svog pregleda.
Dječak je i dalje na zadak. Ginekologica kaže da se može okrenuti do kraja. Kao da ne sekiram. Procijenjen je na cca 2100 g. Mjere odgovaraju tjednima. Posteljica u redu, plodne vode ima dovoljno.
----
Ona mi predlaže i vanjski okret u bolnici. Kažem da nisam baš za to jer sam čitala o tome i navode svakakve komplikacije. Kao može doći do pucanje vodenjaka (zato se radi u terminu), abrupcije posteljice,... ajme. Njoj je to kao ništa. Meni apsolutno nije svejedno i dalje nisam za to.
Predlaže i pokušaj vaginalnog poroda bez obzira na zadak jer sam drugorotka 🤷♀️🤷♀️
---
Naručila me opet kod sebe na pregled 20.11. Tada ću biti oko 38 tt 🙈🙈 a danas mi je uzela bris na BHSB, odnijela sam ga u HZZJZ.
----
Ne znam šta bih rekla evo 😅
---
Sretno svima na pregledima 🍀🍀💗
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Tratinčica, ako si u Zg, vanjski okret rade samo na Sv. Duhu. Ne znam odakle si no drugdje bi ti vjerojatno preporučili carski.
Zašto svako malo čujem ili naizlazim na info da se rade brisevi u ovoj fazi? Ja sam idući tjedan prvi put u TA i moram samo napraviti novu krvnu sliku i ponovno sediment urina za svaki slučaj.
I ja sam radila bris na treptokok prosli tjedan, moja ginekologica mi je uzela bris a ja nosim u drugi dom zdravlja
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
I ja sam radila bris na treptokok prosli tjedan, moja ginekologica mi je uzela bris a ja nosim u drugi dom zdravlja
Streptokok*
Nosila*
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Pake hvala🥰hvala i za info bas mi je potrebna ta lopta
Tratinčica drago mi je da je sve u redu, okrenuce se bebac, prijateljici se tik pred pocetak poroda okrenula curica 💋
Sortiraj odgovore
Najstariji