Ja sam rodila 2018. u ljeto i hrana je bila fina :) osim 1 dan kelj. Nadam se istom i dalje. Meni je moja gin rekla da cu poslije 37 tt ici u TA. prosli put ju nisam docekala jer sam u 37 + 5 odvedena u bolnicu zbog suspektne trombofilije i pustena u 38, a u 38 +2 sam rodila. :) dobiju li se pelene sada kod nas ili se nose? I je l' i dalje praksa da se nosi roba samo za izlazak?
Kad sam ja rodila u 10/2021 nismo dobili pelene. Ja sam nosila pelene, vlažne maramice i kremicu za bebu. Kažu da se pelene dobiju ako tada imaju donaciju od npr. Violete. Tada nije ništa bilo 🤷♀️🤷♀️
Robica samo za izlazak. Ostalo je beba u njihovom. Bude kritičnih kombinacija, ali dobro 😅😅
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Mrvica722 i Skakavac
Ja se isto borim sa niskom posteljicom, na proslom pregledu se malo pomaknula ali jako slabo je to, sad cu za mjesec dana vidjeti dal ide na bolje ili ostaje isto..
Da li i vi morate mirovati zbog posteljice?
I ja sam radila ogtt nalaz nije bas dobar nataste 4.9. drugo mjerenje 10.1. trece 9.0. s tim da imam i jako povisene leukocite 16.7. a nista me ne boli za sad😔
Hej u kojem si ti tjednu?
Drzin ti fige, ka i nama dvima. Daj boze da se podigne i da sve nastavi kako triba. Meni ginek nije rekla da moram mirovati mada se sve mislim bili tribala usporiti. Odem tjedni na ta dva treninga za trudnice i naprid nazad za sinom svakodnevno.
Za proteine u urinu piše u tragovima ,znači čak ne i 1+
A u prošloj trudnoći mi je jednom bio protein 1+
U trudnoći proteini u tragu su zanemarivi jos sam jako prehlađena ima 8 dana ,al idem u četvrtak ginekologu pa cemo vidit .Al sam opuštena po tom pitanju jer je to normalno u tragovima u trudnoći ,tlak mi je jako nizak 90/60
Cure jel se kojoj dogodilo da nakon ogtt-a slabije osjeti bebu? Ujutro tijekom pretrage i odmah nakon je divljala, ali predvecer i sad ujutro ju dosta slabije osjetim. Pokreti su tu, ali rjedji i slabiji, ne znam jel moguce da je osamucena od tog dizanja i padanja secera.
hoyaa meni ti je bilo isto tako, sljedeći dan popodne sam ju bolje osjetila 😄
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Skakavac
Ja sam u 28 tjednu 😉
Meni sutra 30i. Blizu smo
Drzin fige i pratim 🥰
Curke s niskom posteljicom, sretno, neka se podigne da ste mirne. Sjetila sam se jedne youtuberice loepkyslife koja je imala nisku posteljicu i doslovno joj se par dana pred porod pomakla dovoljno da rodi vaginalno, bez komplikacija. Gledala sam taj njen video kad je meni bila niska posteljica na početku pa mi je dao nadu da uvijek ima nade!☺️
Bonnie kad je trudnoća sigurna nije rizicno voziti se, ali neudobno je.. ja se nemrem namjestiti ni za polusatnu vožnju bez da me donja leđa ne bole nakon izlaska iz auta, ali to je tak u ovom tjednima gdje je beba veća već i radi pritisak na sve.. ja sam svoju svadbu odradila visoko trudna, vozili smo se satak od Zagreba do restorana, plesala, družila se do kasnih sati..natekli su mi zglobovi i stopala i dva dana sam na tim buhtlama hodala, ali to je to bilo od neugodnosti. 😁 Ako stanete par puta(a vjerojatno ćeš Morat piškit) i malo se razgibaš svaki put, mislim da ti ne bi trebalo putovanje biti nikakav problem..🙂
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Skakavac
Nnaravno pratimo se, drago mi je da imamo podrsku tu jedna od druge lakse se sve to prolazi..
Nola
Hvala ja se isto nadam da ce i kod nas doci do promjene da barem malo budemo mirnije sta se tice trudnoce..
Curke s niskom posteljicom, sretno, neka se podigne da ste mirne. Sjetila sam se jedne youtuberice loepkyslife koja je imala nisku posteljicu i doslovno joj se par dana pred porod pomakla dovoljno da rodi vaginalno, bez komplikacija. Gledala sam taj njen video kad je meni bila niska posteljica na početku pa mi je dao nadu da uvijek ima nade!☺️
🙂
Nisam čačkala pa ni ne znam 😅 hvala ti na tome potrazit cu, nadan se da cemo proc bez toga. Mamina kolegica je s drugim ditetom kroz to prosla. Na kraju carski i maternica van ali zivi i zdravi. Sta dragi bOg da, druge nema. Bit Ce to sve dobro 🤗
.
Seniii slazen se. Tu smo 🫂
Sortiraj odgovore
Najstariji