Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nola95
    22. Listopad 2024. 11:03

https://ibb.co/PYT1sx0
    Moram pohvaliti ovaj set iz lidla kolko je udobaaan. Jako su visoke hlače,iznad trbuha sjedaal taman dužina dolje do zglobova(ja sam 175,84kg). Uzela sam M, al njihov M je 40/42 i imam još dosta mjesta za rast u hlačama, a tunici pogotovo. Pa evo ako tko želi nešto trudničko od robice za sebe, topla preporuka.🤗
    I dajte te trbuhiće podjelite malo🖼️, sad smo već sve, više manje ,okruglaste sigurno 🥰🥰❤️

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Mrvica722
    22. Listopad 2024. 11:23

Teab1

Mrvica722

Ja vam se ni u prvoj trudnoći nisam zamarala sa torbom ,ponila sam jedinu sta sam imala na kotačiće a to je bio putni kofer mene u muža toliko je velik da muz i ja mozemo stat u njega
    Nije me bilo briga bas cu ja sad kupovat torbu za rodilište rekla sam ako im smeta nek mi oni doniraju ,tu sam strpala termosicu i adaptirano jer sam čula da kod nas u bolnici slabo tj neredovno hrane bebe i porast žutice je bio velik ,tako da sam ja malcu sama pravila mliko kad je trazio dok sam vamo vjezbala dojenje i jedini nije tad dobija žuticu ,nekako sve vam muz više manje moze donit ,ti ulošci ,mrežaste gaće ,malo hrane i vode i za nas hogijena vam je najpotrebnija ,ionako vam svaki dan dolaze muzevi i ponesu sta triba i eto pelene sam morala malom nosit jer to kod nas nema .Ono opušteno bitno je prvo rodit kasnije brate moze i dostava i sve
    Meni nakon carskog dobili umrlu piletinu sa jos umrlijom tikvom rekla sam da ja na tom ne mogu ozdravit i trazila normalnu hranu ,bili su nevoljki jer kao moram uspostavit stolicu ja kazem ma daj ti meni pečenu piletinu koju k drugi jedu i malo Portalak sirupa i ne sikiraj se tako i bilo a mužu sam rekla da mi donese pršuta i kruva domaćeg ,da je on zna da ja to nesmim ist nebi on donija al taktika je najbitnija 😂cak mi je kasnije i kupus za sise donija ,ja ga lipo razvaljala sa termosicom da ga slomim i utrpala u grudnjak SPASILO uh imala upali ,doktor se smije a smij se ti da su se njemu jaja upalila nebi se smija

😂😂😂 dakle umrla sam,al slazem se skroz,ja onu hranu jest mogla nisam,kad su mi rekli da nemrem jest reko fuckaj se i tipkam muzu donesi vic krekere😅,da nebi mozda gladovala,za torbu se isto nebum opterecivala kad pol tog nebum ni koristila dakle doslovce cu zet rucnik, veci manji,uloske gacice i spavacice,nek muz vlece ostalo,nisam u hotelu pa da se presvlacim 50 puta za svaki obrok po jednom 😂,za malu cu spremit ak stane ak ne,muz nosi,za sebe isto tak,i vlazne za dezinfekciju eto al to bi bilo to,cu se ja sad zamarat s koferom ko da na more idem,prosli put se natrpala pa sve stajalo u koferu osim spavaljki i higijene,ovaj put pametnije

Ja zavrsila 7 dana prije poroda u bolnici jer su malom otkucaji bili 180 ,ja sam tek tad shvatila koliko sam ja kući boravila u frižderu ,tamo u bolnici ti donesu 3 x dnevno jesti meni je to bilo očajno malo ,kuci stalno nesto grickas

• TeaM
    22. Listopad 2024. 12:02

Lion32

Nije to karakter što ja ništa nisam kupila nego ljenost totalna 🤣🤣

Meni je ovo drugo dijete al sam prvo rodila prije 11 godina pa sam sad puna pitanja🤣🤣
    Koliko bodica nam treba za pocetak, krecem od broja 56? Mislim da je 52 bas za one mini bebe ili se varam?

Ja sam planirala isto krenit sa brojem 56 i to nekakvih 10 bodija i isto toliko kombinezona, pidžama i kompleta.
    Sve skupa 10 😅

Mene zanima kako ste vi oblačile svoje bebe:

Npr. Večer je… Okupali smo se, obukli cistu pidzamu.
    Skidamo li ujutro pidzamu i oblačimo npr neki komplet za po kući pa se navečer vraćamo u pidzamu?

Ili ih presvlacite po potrebi, kad se uprljaju…

Možda je glupo pitanje, ali meni je ovo takva kvantna fizika 🙈😅

• Teab1
    22. Listopad 2024. 12:03

Mrvica ja nisam al opet sam sam uspjela skupit u 3 dana vise kila neg u  9 mj trudnoce  😂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    22. Listopad 2024. 12:06

TeaM

Lion32

Nije to karakter što ja ništa nisam kupila nego ljenost totalna 🤣🤣

Meni je ovo drugo dijete al sam prvo rodila prije 11 godina pa sam sad puna pitanja🤣🤣
    Koliko bodica nam treba za pocetak, krecem od broja 56? Mislim da je 52 bas za one mini bebe ili se varam?

Ja sam planirala isto krenit sa brojem 56 i to nekakvih 10 bodija i isto toliko kombinezona, pidžama i kompleta.
    Sve skupa 10 😅

Mene zanima kako ste vi oblačile svoje bebe:

Npr. Večer je… Okupali smo se, obukli cistu pidzamu.
    Skidamo li ujutro pidzamu i oblačimo npr neki komplet za po kući pa se navečer vraćamo u pidzamu?

Ili ih presvlacite po potrebi, kad se uprljaju…

Možda je glupo pitanje, ali meni je ovo takva kvantna fizika 🙈😅

ko i sebe,dakle skidam pidamu i oblacim dnevnu robicu,i navecer ako je kupanje cista đamica,neznam samo s kupanjem sobzirim da je zima a oni nisu prljavi kak cu s kupanjem,sina smo svaki dan kupali jer je bilo vruce,al sad ce bit zima pa ne vidim potrebu

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• TeaM
    22. Listopad 2024. 12:18

To je i meni logično. 

Ali onda bi mi trebalo malo vise odjeće jel tako? Ili da ne trpam previše 56, nego da se odma fokusiram na 62?

• Teab1
    22. Listopad 2024. 12:52

TeaM

To je i meni logično.

Ali onda bi mi trebalo malo vise odjeće jel tako? Ili da ne trpam previše 56, nego da se odma fokusiram na 62?

sve ovisi kolika ce beba bit,a to ces znat tek tamo pred kraj odprilike,ja imam od 50 do 62 svega po malo,brzo oni rastu al ne bas tak brzo,meni je L 56 progutao kad se rodio

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Mrvica722
    22. Listopad 2024. 12:53

TeaM

To je i meni logično.

56 ti najkraće nose,oko 1 mj ,najvise ces koristit kombinezone ,radije češće upali mašinu nego da gomilaš previse broja 56

šareni_oblak
    22. Listopad 2024. 13:12

Tratinčica, tek smo prešli na 5, skroz je vitka a visoka. Ima 11kg i blizu 90cm. Pelena joj promoci u vrtiću na spavanju samo. Doma je po noći promakala i kupovala sam i veće i ovakve i onakve i na kraju Trudi jedino nisu propustile. Dok je budna ne piški puno, teta mi u vrtiću kaže da ju pred spavanje presvuče reda radi, zbog higijene, bude suha pelena najčešće. Onda se valjda na spavanju ispiša pa pelena ne uspije sve upiti. 

TeaM, bebu isto kao i sebe. Za noć ima jednu odjeću, za dan drugu. Bez obzira imala beba neku pidzamicu i preko dana, presvučem navečer u drugu. I stariju malu sam tako, a i sad, čim dođemo doma se presvlacimo u odjeću za po doma. Voli ići na krevete pa nema šanse da u onom u čemu je bila u vrtiću i po vani ide u krevet. Ja sam mislila da je to svima normalno, dok nisam skužila da nije 😂 56 sam kupila minimalno toga, od 62 na dalje sam više toga uzela. Mala je došla iz rodilišta i nosila odmah 62, bila je baš velika beba. Tako da ne očekujem da će ova beba biti mrvica. A ako slučajno bude, muž ode u trgovinu, na brzinu kupi što treba. Par sati će izdržati u malo većoj odjeći. 
    Za malu nisam kupovala odjeću do nekog 74,80 broja i nisam imala pojma da postoji odjeća koja kao raste s bebom. Bodi se kopča dolje na dva mjesta,  rukavi se odvrnu, tako i nogavice na hlačama. Skroz fora, uzela sam par kompleta. Budu malo skuplji ali opet jeftiniji nego da uzimam dva broja isti komplet npr 

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• Mrvica722
    22. Listopad 2024. 13:18

Je ste dugo čekale nalaz na e građanin ,isla sam jutros radit ogtt i vadit kompletan lab pa sam nervozna 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.