Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Doriis
    23. Listopad 2024. 20:46

Pakee daa, postajem sad nestrpljiva i jedva čekam da porod prođe. Vjerujem da bude sve dobro ali me baš zanima kako je to sve. Nije me strah za sada ništa, više sam znatiželjna 🙈 još nekih 5 tjedana, + -

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

Pake
    23. Listopad 2024. 20:55

Doriis ma sigurno će sve dobro proći, samo pozitivno razmišljaj!! Kažu da sve to zapravo proleti tak da vjerujem da će tak i tebi (i nama svima 😀). Ja imam još vremena, ali isto mi je tak zanima me kak bu to sve išlo i izgledalo 😂

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Skakavac
    23. Listopad 2024. 22:36

Evo mene opet. Obzirom na tjedne, usla u 30i... Zanima me jeli ima još ko pritisak na mjehur? I u prvoj trudnoći sam ga imala ali evo sada Nez sama kako ga tumačiti... Sinoć se beba podosta micala. Dodirnem pri samom vrhu trbuha di je udarac i bija, trenutno me žigne mjehur... Ko da bi mi svakog trena moglo popustiti. Sada sam čistila šipak i malo se nagnila prema naprid i osjećam odma potribu za mokrenjem a prije tri min sam bila.. radila sam urino prije dva mj tj dvi kontrole a bris zadnji puta. 
    U pon sam također imala onako nekoliko oštrih probadanja na desnoj strani negdi ispod reza. Taj trenutak kad probode skroz dole, ko da Ce mi mokraća krenit i da neću moć zaustavit 🥴🙄

• A11
    23. Listopad 2024. 22:46

Doriis sjecam se i ja svojih misli i razmisljanja prije prvog poroda ii bas sam bila znatizeljna isto kao ti i jedva cekala 🥹 Sve ce biti super,samo se opusti i prepusti. Puno je lakse ako nisi u nekom grcu i strahu,a vidjeti ces da nemas zasto biti. I da,stvarno proleti! Ja sam se trudila upijati svaki trenutak od dolaska u bolnicu i svega sam bila ful svjesna i svega se sjecam osim jedne stvari: put od predrađaone do rađaone. Pojma ja nemam dan danas kako sam dosla,tko me vodio..nista. Skroz izbrisano iz glave,ne znam zasto. 😂 I sjecanje mi se vraca od trenutka kad je muz usao u rađaonu hahaha. Evo jedva cekam sve opet..🫣😂

• 20.04.2022. 🌷

• A11
    23. Listopad 2024. 22:56

Skakavac

Evo mene opet. Obzirom na tjedne, usla u 30i… Zanima me jeli ima još ko pritisak na mjehur? I u prvoj trudnoći sam ga imala ali evo sada Nez sama kako ga tumačiti… Sinoć se beba podosta micala. Dodirnem pri samom vrhu trbuha di je udarac i bija, trenutno me žigne mjehur… Ko da bi mi svakog trena moglo popustiti. Sada sam čistila šipak i malo se nagnila prema naprid i osjećam odma potribu za mokrenjem a prije tri min sam bila.. radila sam urino prije dva mj tj dvi kontrole a bris zadnji puta.
    U pon sam također imala onako nekoliko oštrih probadanja na desnoj strani negdi ispod reza. Taj trenutak kad probode skroz dole, ko da Ce mi mokraća krenit i da neću moć zaustavit 🥴🙄

Meni se znaju dogoditi ta probadanja pa odmah osjetim potrebu za mokrenjem ali valjda je to normalno. Ili kad me cura udari nogama po mjehuru,trk na wc (sad je u tom polozaju 🫠). Preucestalo mokrenje sam imala sad nedavno zbog urinoinfekcije,doslovno bih nekad na svakih 5,10 min isla mokriti. Sad se to smanjilo jer sam lijecila antibiotikom..naravno i dalje je cesto mokrenje ali normalno trudnicki haha. Mislim da ces svakako prepoznati ako je nesto drugacije od normale,a ako i sumnjas na urinoinfekciju bolje napravi analizu nego da se mislis.

• 20.04.2022. 🌷

Skakavac
    23. Listopad 2024. 23:07

A11

Skakavac

Evo mene opet. Obzirom na tjedne, usla u 30i… Zanima me jeli ima još ko pritisak na mjehur? I u prvoj trudnoći sam ga imala ali evo sada Nez sama kako ga tumačiti… Sinoć se beba podosta micala. Dodirnem pri samom vrhu trbuha di je udarac i bija, trenutno me žigne mjehur… Ko da bi mi svakog trena moglo popustiti. Sada sam čistila šipak i malo se nagnila prema naprid i osjećam odma potribu za mokrenjem a prije tri min sam bila.. radila sam urino prije dva mj tj dvi kontrole a bris zadnji puta.

Meni se znaju dogoditi ta probadanja pa odmah osjetim potrebu za mokrenjem ali valjda je to normalno. Ili kad me cura udari nogama po mjehuru,trk na wc (sad je u tom polozaju 🫠). Preucestalo mokrenje sam imala sad nedavno zbog urinoinfekcije,doslovno bih nekad na svakih 5,10 min isla mokriti. Sad se to smanjilo jer sam lijecila antibiotikom..naravno i dalje je cesto mokrenje ali normalno trudnicki haha. Mislim da ces svakako prepoznati ako je nesto drugacije od normale,a ako i sumnjas na urinoinfekciju bolje napravi analizu nego da se mislis.

Prije cca dva mj mokrila sam bas često. Noću sam se minimalno dva do tri puta dizala na WC. Rekla sam to na pregledu ginek pa sam napravila urino i sve je bilo uredu. Sterilno ili kako ono vec. Također napravila je i bris da se nebi mislili i rekla da su prisutne gljivice koje su ok. Vaginalete ako me češe i svrbi, sta nije slučaj pa nisam. Baš mi bude intenzivna bol taj tren. Neloše oštro. Doduše da je potrajalo i onemogućavalo normalno funkcioniranje, prosla bi privatno da me pogledaju ili na hitni prijem u rodilište. Pregled je za 12 dana pa cu vidit kakva je situacija. Ali da, ko sta di napisala, onog trena kad me udari, momentalno mjehur. Bas dosadno 🥴

Pake
    24. Listopad 2024. 02:13

Skakavac da već dugo, ali moja bebolina je cijelo vrijeme nisko i kak tjedni idu samo mi je jači pritisak, probadanja bolovi i sve kaj ide uz to. Baš to kaj si rekla, odem na wc i za 5 minuta imam osjećaj kao da će mi mjehur puknuti 🫠 Po noći nekad 4-5 puta znam otići, tokom dana više ni ne brojim 😅 Sve je okej sa urinom i tim dijelom, jedino su nekad baš jaki bolovi pa je to ful neugodno 😐

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Skakavac
    24. Listopad 2024. 08:19

Pake

Skakavac da već dugo, ali moja bebolina je cijelo vrijeme nisko i kak tjedni idu samo mi je jači pritisak, probadanja bolovi i sve kaj ide uz to. Baš to kaj si rekla, odem na wc i za 5 minuta imam osjećaj kao da će mi mjehur puknuti 🫠 Po noći nekad 4-5 puta znam otići, tokom dana više ni ne brojim 😅 Sve je okej sa urinom i tim dijelom, jedino su nekad baš jaki bolovi pa je to ful neugodno 😐

Da, bas tako. Pala mi na pamet i plodna voda sinoc u ponoc 😮‍💨 pa san se uvatila koju minutu čitati sta kako, mada virujen da bi prepoznala ali ajde budi pametan. Nekad mi gaćice znaju biti ko da mi je mokraće i pobiglo.. a često stavim dnevno uložak bas zbog toga jer bi minimalno tri četri puta mogla minjat u danu. 🥴
    Jos me to sve skupa malo kao brine radi te niske posteljice ali nema druge nego čekat pregled. 
    Nadan se da Ce nam brzo pritisak popustit 🫂

Melodie
    24. Listopad 2024. 08:29

Ja do prije tri dana trudnocu nisan skoro ni osjecala. I onda san pocela imat grceve u crivima i zelucu od ponediljka. Puna mi je kapa na rubu san . Jucer fibra 38 a termin za dva tjedna. Pansan je spistila lekadolom na 36 sa8 pa mi je po noci dosla opet na 38,2 pa san je spustila na 36sa8  oko ponoc i sad je 37,4. Jutros pravac Split urin, respiratorni brisevi , kks i jetreni enzimi jer iman neke grceve ka kod crijevne viroze. Bas san iscrpljena. 😤😤😤😤😤😤😤😤

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• Teab1
    24. Listopad 2024. 09:28

skakavac u ljekarni imas za kupit uloske za provjeru plodne vode

melodi iskreno sam ljubomorna na blizinu tvog termina,u nedjelju ulazim u 8 mj i vise nemrem 😭😅 sam bi spavala i lezala i ne micala se s kreveta 😅 a doma toddler koji je 100 na sat,sinoc sam u 9 zaspala 😆

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.