Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    24. Listopad 2024. 12:14

Pake

Skakavacma kužim te skroz ❤️ Bit će to sve dobro, bilo bi čudno da ne brinemo 😄
    zmajja🥺🥺 preslatko!! Sad si me baš sjetila kak je meni bilo kad sam bila mala i kad su mi brat i sestra došli, vratile se lijepe uspomene tak da baš ti hvala 🥰
    Samo vi uživajte sa svojim klincima, već su cure bile pisale i topila sam se i na te priče, ali ja sam rekla da sam one and done 😂
    Mrvica722 super za posteljicu i drago mi je da je pregled prošao dobro.
    Melodieajde odmaraj danas i pazi na sebe, držim fige da sve bude dobro i da te brzo prođe!

vjeruj mi one and done je bilo i moje al onda gledas svoje djete nakon nekog vremena i dobijes toliko jaku zelju podarit mu bracu ili seku i nekad al nikad necu zazalit tu odluku jer koliko god ova trudnoca bila teska nesto divno ce izac iz nje i to mi je dovoljno

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Želja00
    24. Listopad 2024. 13:48

Znaci ja imam jos malo do 30-og ali znaci pritisak je tu, pogotovo evo danas, isto sam prvo rodila carski. I iskreno neznam dal' je do razlike jer je prvo bila curka a sad decko ,pa neki polozaj, ali meni sa njom nije to sve ovako rano krenulo. 

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Melodie
    24. Listopad 2024. 13:53

jooj mene moja doktorica stavila na amoksicilin, da se njoj ne svida ovoliko crp i da nije za igrat se, da mi se jos nesto zakomplicira. Bez obzira na normalne leukocite. a mene bas strh pit taj amoksicilin, jer san ja bila uvjerena da mi je neka crijevna viroza jer iman grceve u zelucu . Najrade bi to izignorirala ali ipak pri kraju san j nezelin da mi se iskomplicira nesto. 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• seniiii
    24. Listopad 2024. 14:03

Mrvica722
    Bas mi je drago zbog tebe, nadam se da ce kod Skakavac i mene biti isto

Skakavac
    24. Listopad 2024. 16:44

Melodie mislin da je najbolje nista na svoju ruku, Nez 
    Mada kuzin da ti nije svejedno pit antibiotik. Bas si u kraju pa zeli suzbiti sve potencijalno..da se nebi razmavalo 
    Želja00 ja Nez spol ali da, cini mi se da su mi trudnoće drugačije. Isto mi se čini rano toliki pritisak na mjehur. Sve sam računala da će to kasnije 

Skakavac
    24. Listopad 2024. 16:45

Seniii 🤞🫂

• Lion32
    24. Listopad 2024. 16:53

Kad već spominjete stariju djecu ja se moram pohvalit da imam deckica od 11 godina koji jedva ceka bracu i stalno ljubi trbuh i kucka po njemu 🤣
    I ono što je meni predivno- svaku večer prije spavanja me pita da li sam si dala injekciju jer kad je prvi put vidio da sam ih donijela doma sam mu objasnila da je to samo da budemo sigurni da će beba biti dobro.🥰

Skakavac
    24. Listopad 2024. 17:21

Lion32

Kad već spominjete stariju djecu ja se moram pohvalit da imam deckica od 11 godina koji jedva ceka bracu i stalno ljubi trbuh i kucka po njemu 🤣
    I ono što je meni predivno- svaku večer prije spavanja me pita da li sam si dala injekciju jer kad je prvi put vidio da sam ih donijela doma sam mu objasnila da je to samo da budemo sigurni da će beba biti dobro.🥰

Starije dite u kojem god dobu, lipo iskustvo i za njih 
    Sve skupa ima neku drugu dimenziju 🥰

• Mrvica722
    24. Listopad 2024. 17:22

Melodi ja sutra opet vadim crp bude li rastao ili ostao isti i ja cu morat na antibiotik ,sutra nosim urinokulturu i nalaz ce isto bit u ponediljak
    Kod mene je prehlada i jako kašljem i imam gustu žutu slinu 
    Moj ginekolog mi je danas reka s obzirom na mirne leukocite i ostalu krvnu sliku da bi on pustio par dana i vidio kako se osjećam da nije nas fan antibiotika (moj privatni ginekolog) jer da je neka teska infekcija da bi sve od nalaza skočilo ,de opće prakse misli bolje sumamed sutra ako se pokaze crp veći a socijalni ginekolog koji daje uputnice mi posla cefaleksin 🙈 
    Moj privatni ginekolog je rekao da je glupo davat antibiotike na pamet i da to doktori daju da sebe ograde 
    I aj ti sad budi pametan 
    Ja ko zna od kad vučem ovaj crp visok

• Mrvica722
    24. Listopad 2024. 17:23

Jer sta ako urinokultura pokaze nesto i treba drugi antibiotik po antibiogramu kuzis bas su nas doktori malo zblesili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.