Ja sam isto planirala ga navečer oblaciti u pidzamicu, nekako mi je taj osjećaj čistoće kao znak da ce bolje spavat😅😅
I planiram ga svaku drugu večer kupat ali to je sad samo plan, s obzirom da se već oko Uskrsa moram vratiti na posao 3 dana u tjednu, ne znam koliko ću to sve stizat🤪
Sa prvim malim mi se znalo događati da ga moram presvuci i po 5 puta na dan jer je stalno bljuckao. Al zato sad imam susilicu pa će sve bit lakse nego s njim kad sam tu robu susila po kuci😀😀
Stiga nalaz ogtt
4.7 natašte ,pa 5.5, i zadnje vađenje 5.1.
Željezo 8 to nije dobro
I u urinu proteini u tragu to neznan jel ista znači
Mrvica722 supatnice moja po posteljici .. Meni je idući pregled 4.11 tada sam koji dan do 32.tjedna. Iskreno jedva čekam a i ne bas. Straj me urastanja posteljice u rez ili obratno, kako god. Bogu dragom u ruke ali nije mi bas svejedno. Nije da me mori svakodnevno ali kad pomislim koji scenarij je moguć 😶🌫️. Sve se nekako uzdam da Ce bit dobro pa cemo vidit.
.
Jučer sam bila na treningu i kroz dan sam imala nekoliko neloših probadanja. Nekoliko njih bas dole, toliko rujan osjecaj trenutno ko da će mi pogurati mokraću trenutno. Sinoć u krevetu pri okretanju, samo cu rec veselo. Doduše već koji tjedan nakon duže zauzetog položaja, donja leđa me satraše tu minutu. Fizio koja drži trening je rekla da sve radim iz čučnja pa cu probati osvijestiti to kroz dan.
.
Šta se torbe za rodilište tiče, ja sam prošli puta išla s malim kuferom. Sićan se kako mi je kuma rekla, obavezno nešto na kotačiće. Došla u trudovima ili ne, gospođe sestre ne pomažu ponit stvari na prijemu. Tako je i bilo. Sva srića, kufer i vuci, pa je to proslo bez problema. Sve je bilo za vrime corone i najradije se nebi prisjećala 🤢 stvari za izlazak su mi donili to jutro tako da to nisam nosila.
.
Sutra punih 29 tjedana i ja ni makac po pitanju ničega 🥴🤣
Nekad posli pregleda cu vidit s cime cu krenit 😄
Usput iscjedak je još aktualan, baš mi je dosadan. Pijem i dalje Omni flora probitik pa cemo vidit.
Beba me zna lupat turbo nisko a bome i jako visoko. Pa sve probam pretpostavit jel se sta desava s posteljicom 🤣
Evo mene s kontrole. :) beba po uzv 33tt, glava 35. Nadam se da to sad nije nesto strasno. Inace sve ostalo dobro. Stavila mi 14.11. bris za streptokok koji sam u prvoj trudnoci imala. U pon, 28. idem transfuziologinji i nadam se da je trombofilija i dalje pod kontrolom i da se necu morati pikati tih zadnjih par tjedana. Ponovno se beba okrenula lijepo, nije vise zadak Bogu hvala. Bojim se carskog kao luda.
Budući da je beba veca (cca 2310) , strah me je da necu imati dovoljno mlijeka. :(
Apsolutno nista nisam spemila ni narucila osim kolica. Križam dane do petka i otvaranja poridiljnog, pa cu laganini pronaci tu prvu robicu i oprati ju. Pa onda izdajalicu i trudnicke spavacice. Ali o tom po tom. Prvo da ja prezivim jos ova 2 dana na poslu.
Pelene cu koristiti Lidlove jer su mi bile najbolje.
Tratinčice, možda se i podružimo u rodilištu, ako si u Os :)
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Evo i mene s pregleda,trebala sam biti sutra ali mi je nesto iskrsnulo. Sve je super,posteljica se skroz dignula gore. Sa 1.32cm prije 3 tj. sada je cak na 6cm tako da se napokon mogu opustiti 😌 Mjere odgovaraju terminu,jedino je tezina za sada za nekih 23+2 ali ne zabrinjava me jer znam da kasnije krenu vise dobivati pa je to sve okej 🥰
--
Sto se tice robice i oblacenja,sad za drugo svakako uzimam 50 za pocetak jer mi je 56 bilo ful veliko za proslu curu hahah ali doslovno samo par komada za prve dane/prvih tjedan dana. Isto tako navecer kad bi isla na spavanac uvijek bi joj presvukla nesto drugo,tj imala je bas kombinezone za spavanje,nekako tako volim od samog pocetka bez obzira sto nema neki ritam 🙂
--
Freya nadam se stvarno da je sve u redu,cekamo da nam se javis 🫶🏻
• 20.04.2022. 🌷
Cure drago mi je da je ba kontrola sve dobro proslo🥰
Freyaa javi nam se mislimo na tebe🫶🏻
Baš sam jučer radila inventuru robice i šokirala se da u zadnjih nekoliko mjeseci uzela čak 10 bodića dugih rukava 56, a samo troje onih hlačica sa ušivenim čapapicama koje su najpraktičnije prvih pola godine. Uopće ne znam kad i kako se to skupilo, od 62 imam 5-6 komada, a veće veličine sam uzimala samo stvarčice koje su mi bile ili jako lijepe pa bi mi bilo kasnije žao da nisam, ili povoljne. Imam čak i jednu pidžamicu veličine za 2 god. haha, a ostalo će mi šogorica i frendica proslijediti.
S obzirom na ove zadnje vijesti da će gospođica biti još manja od brata, definitivno će nam dobro doći 56. Prvi put sam uzimala sve 62 pa je jadan plivao u tome, muž je išao brže bolje tražiti manju veličinu. Sad gledam taj 56 i ne mogu vjerovati koliko je to malo, baš me steglo u srcu.
Što je ono potrebno od opreme za pupak?
Skakavac-supatnice kad ti je opet kontrola 🙏da vidimo stanje posteljice
Vidis kako se kod A11 popravila -meni je zadnji pregled bio 3 cm od ušća sad cemo vidit u četvrtak kako ce bit
Stiga nalaz ogtt
4.7 natašte ,pa 5.5, i zadnje vađenje 5.1.
Željezo 8 to nije dobro
I u urinu proteini u tragu to neznan jel ista znači
I ja sam danas radila, 4.3 nataste, pa 9.3 i 6.9, ne pisu mi ref. vrijednosti, ali kolko vidim po internetu, to je okej
Hvala Vam sto pitate za mene ❤, situacija je ista, danas sam opet imala kontrakcije, pocelo ponovo kao lazne i onda prave, ledja me bas bole.. Dan po dan idemo..
Sortiraj odgovore
Najstariji