Skakavac znam sve, isto sam se isprepadala zbog plodne vode par puta, ali to kaj kažeš svi govore da bi prepoznala da je plodna voda 🤷🏻 Držim uvijek dnevni uložak jer je skoro stalno mokro tmi. 😅 Probaj se malo opustiti oko toga, ja stvarno jesam jer sam probala svašta i ništa ne pomaže pa da se bezveze ne stresiram dodatno i oko toga, beba je okej, plodna voda je tu i sve je dobro. Nadam se i ja da će nas obje popustiti i da bu ti se digla posteljica 🙏🏻🙏🏻
Melodie uh nadam se da nije niš ozbiljno i brzo ozdravi!! zmajja isto želim brzo ozdravljenje
Teab1 svaki put kad pročitam vaše poruke koje već imate male klince samo vam se opet divim, imam doma 2 mačka pa popizdim jer nemam mira, nemrem si zamisliti da imam toddlera uz ovu trudnoću 😂 svaka čast svimaaaaa
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Melodie ja je bome osjećan od starta. Počevši od mučnine koja je trajala skoro 7 mj i još je aktivna na masu stvari. Žgaravica krenila s nepunih 6. Gledan ono koji klinac 😮💨🥴
Nadan se da Ce ti popustit jer si skroz u kraju. Kako kazu, mozes kad god.
Teab1 da čitala sam o njima ali da i nisu masu pouzdani. Noćas sam pratila po gaćicama i nista bilo. Plodna nebi stala, curila bi. Pokreti bebe su samo takvi 😃 pa se nekako vodim time.
A sta se prvog čuda tiče, mog četverogodišnjaka.. energije za troje dice. Samim time i nemam puno odmora 😂 Bogu hvala neka njih
Pake 🫂 ma meni mi druge. Sve sta mogu popratiti ovako sama, sve je uredu ali eto uvik se čovik brine. Ginek je dobro rekla, vaša briga kao majke počinje od plusa i nikad ne završava 🥲♥️
Urin miran jutros i proteini ,urinokulturu sutra pravim
Ali me jako zabrinio crp 80 !!!!!!
Jako kašljem neznan jel od toga al strah me zbog bebe ,bas čekam pregled kod ginekologa
Evo me sa pregleda ,posteljica se digla kaze da zaboravim na nju tako da moje supatnice po posteljici znaju da ima nade .
Beba 600 grama ,potvrđen dječak ,sv super
Moj dr veli na crp 80 da to nije žestoka infekcija jer su leukociti mirni ,da etp čisto napravim urinokulturu sutrs a da pričekam sa antibiotikom .
Dosli mi nalazi jetrenih lezija (odlicne) , i kks je isto ko i dosad, zacudilo me sta su mi leukociti isti kao od pocetka trudnoce a crp 50. Nadan se da je to viroza a ne neka upala . Al bitno da mi nie nista sa zuci i tin organima. Brisevi nosa dolaze popodne a urin tek u ponediljak. Samo da uspijen ozdravit do termina. Danas je cak malo slabije osjecan, ali necu radit drame jer mi se zna ona umirit kad san u pogonu pa se javi nakon sta odmorin.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Skakavac ma kužim te skroz ❤️ Bit će to sve dobro, bilo bi čudno da ne brinemo 😄
zmajja 🥺🥺 preslatko!! Sad si me baš sjetila kak je meni bilo kad sam bila mala i kad su mi brat i sestra došli, vratile se lijepe uspomene tak da baš ti hvala 🥰
Samo vi uživajte sa svojim klincima, već su cure bile pisale i topila sam se i na te priče, ali ja sam rekla da sam one and done 😂
Mrvica722 super za posteljicu i drago mi je da je pregled prošao dobro.
Melodie ajde odmaraj danas i pazi na sebe, držim fige da sve bude dobro i da te brzo prođe!
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Pake ma to ti se cini. Bude zamorno sa starijim klincima ali ima to svoje cari. Meni je uz nju ova trudnoca prosla jako brzo i jedva cekam da dobije seku. Zna bit bas pazljiva i stalno ljubi trbu i mazi seku. Prije nego ode u vrtic obavezno se pozdravi i sa sekom. Ima ona svoje tantrume ali vecinom ne nesto puno i sve se da rijesit dok se shvaca razlog istima. Kod nas je najcesce premorenost ili strah. Tipa jutros je bila nervozna jer sam ja ostala spavat, i sva se zabrinila, dosla meni u krevet mazit se, itd. ”Mama jesi dobro, jel seka dobro”. Eto neka pozitivna strana 🩷
slazem se sa svime napisanim,zna bit tesko al kad sve to stavis sastrane je predivno,imam dvogodisnjaka ali to je toliko dobro djete da si nekad mislim da sam ga svjecom trazila nebi ga nasla i bas jedva cekam da upozna svoju seku jer znam da ce je cuvat i pazit ko pravo veliki braco 🥰
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Šta se starije dice tiče, moj je sto na sat i to je ona razlika u odnosu na prvu trudnoću. Mogla sam kako i sta sam tila. Sada kroz dan naravno o njegovom potrebama, živ je i voli biti vani. Sta se godina tiče, ima 4 i razuman je ko stari čovik. Mislim da Ce biti super stariji brat 😌
Sortiraj odgovore
Najstariji