Cure jel još netko dobio uputnicu za IAT u 8. Mjesecu trudnoće? Nije mi ništa spominjala kad sam išla po doznaku a vidim na E građani da imam uputnicu 😏
dobila ja,planiram ic vadit kroz tjedan dva,taman negdje kad uletim u 8 mj
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Ja vam se ni u prvoj trudnoći nisam zamarala sa torbom ,ponila sam jedinu sta sam imala na kotačiće a to je bio putni kofer mene u muža toliko je velik da muz i ja mozemo stat u njega
Nije me bilo briga bas cu ja sad kupovat torbu za rodilište rekla sam ako im smeta nek mi oni doniraju ,tu sam strpala termosicu i adaptirano jer sam čula da kod nas u bolnici slabo tj neredovno hrane bebe i porast žutice je bio velik ,tako da sam ja malcu sama pravila mliko kad je trazio dok sam vamo vjezbala dojenje i jedini nije tad dobija žuticu ,nekako sve vam muz više manje moze donit ,ti ulošci ,mrežaste gaće ,malo hrane i vode i za nas hogijena vam je najpotrebnija ,ionako vam svaki dan dolaze muzevi i ponesu sta triba i eto pelene sam morala malom nosit jer to kod nas nema .Ono opušteno bitno je prvo rodit kasnije brate moze i dostava i sve
Meni nakon carskog dobili umrlu piletinu sa jos umrlijom tikvom rekla sam da ja na tom ne mogu ozdravit i trazila normalnu hranu ,bili su nevoljki jer kao moram uspostavit stolicu ja kazem ma daj ti meni pečenu piletinu koju k drugi jedu i malo Portalak sirupa i ne sikiraj se tako i bilo a mužu sam rekla da mi donese pršuta i kruva domaćeg ,da je on zna da ja to nesmim ist nebi on donija al taktika je najbitnija 😂cak mi je kasnije i kupus za sise donija ,ja ga lipo razvaljala sa termosicom da ga slomim i utrpala u grudnjak SPASILO uh imala upali ,doktor se smije a smij se ti da su se njemu jaja upalila nebi se smija
😂😂😂 dakle umrla sam,al slazem se skroz,ja onu hranu jest mogla nisam,kad su mi rekli da nemrem jest reko fuckaj se i tipkam muzu donesi vic krekere😅,da nebi mozda gladovala,za torbu se isto nebum opterecivala kad pol tog nebum ni koristila dakle doslovce cu zet rucnik, veci manji,uloske gacice i spavacice,nek muz vlece ostalo,nisam u hotelu pa da se presvlacim 50 puta za svaki obrok po jednom 😂,za malu cu spremit ak stane ak ne,muz nosi,za sebe isto tak,i vlazne za dezinfekciju eto al to bi bilo to,cu se ja sad zamarat s koferom ko da na more idem,prosli put se natrpala pa sve stajalo u koferu osim spavaljki i higijene,ovaj put pametnije
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Meni nije bila tako loša bolnička hrana, iskreno, dok je jelo došlo na red pojela bih što god su mi dali. Nije loša ideja ponijeti paketić folije sa soli npr pa si dosolite.. mi smo si naručivale dodatno u sobu dostave, sreca pa ima sad kaj god zazelis na glovu i sl. platformama, pogotovo u zgu. Sjećam se kak smo sve tri mame iz sobe dogovorno burgere naručile da nam ne bi pojedinačno progovarali tak da se uvijek možete udružiti s mamicama iz sobe 🤣💪 ta glad poslije poroda i s početkom dojenja je neusporediva(meni bar)..iako može bit jer sam do tad bila bez hrane onak dva puna dana..kako god, na sv. Duhu je fina hrana bila to bum rekla samo 😂🙌🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Meni nije bila tako loša bolnička hrana, iskreno, dok je jelo došlo na red pojela bih što god su mi dali. Nije loša ideja ponijeti paketić folije sa soli npr pa si dosolite.. mi smo si naručivale dodatno u sobu dostave, sreca pa ima sad kaj god zazelis na glovu i sl. platformama, pogotovo u zgu. Sjećam se kak smo sve tri mame iz sobe dogovorno burgere naručile da nam ne bi pojedinačno progovarali tak da se uvijek možete udružiti s mamicama iz sobe 🤣💪 ta glad poslije poroda i s početkom dojenja je neusporediva(meni bar)..iako može bit jer sam do tad bila bez hrane onak dva puna dana..kako god, na sv. Duhu je fina hrana bila to bum rekla samo 😂🙌🏻
ja bila gladna 3 dana dakle krepala sam od nedelje pa do utorka navecer sam misla da bum umrla,u pon na porodu koji je krenuo kao prirodno a opce nije krenuo mi nisu dali jest samo vode pit,al bila sam tak zdrogirana da opce nisam osjetila glad 😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Jao cure, hvala vam što ste me utješile po pitanju manjeg trbuha bebe. Malo sam se primirila i svjesno donijela odluku da se moram fokusirati na pozitivne misli i uživati do kraja koliko god mogu. Ne planiramo više od dvoje djece, tako da što sad uživam u ovom stanju - uživala sam, a stresom mogu samo pogoršati stvari.
Vidim da se piše o torbama za bolnicu. Neki dan sam naručila sve te potrepštine sa notino, tj. većinu. Moramo još pelene uzeti no to ćemo u kvartovskom dm-u. Uopće ne znam koje su sad pelene dobre. Prije 7 godina smo koristili dm-ove i pred kraj Violetine pa sam mislila i sad početi s nečim od tog dvoje. Pampers mi djeluje kao teška kemija, izbjegavam ga u širokom luku. Jednom smo dobili pampersice od nekog pa kao idemo potrošiti to pakovanje, užas plastični.
Jel' 6 mrežastih gaća malo? Toliko sam naručila. Mislim da sam prošli put možda čak imala i 4-5 pa brzo prešla na obične.
Sad kad vas čitam, baš se pitam zašto mi nismo ništa od klope naručivale. Možda zbog mirisa. Stvarno smo bile blesave. Čak nam ni muževi ili obitelj nisu nešto posebno donosili. Meni je mama donijela neke kiflice i čokolade, i muž ledenu kavu i još veša.
Ovo da za Sv. Duh da je klopa dobra je ironija ili? :D Ne mogu zamisliti gore od Petrove. Računam da se mogu samo pozitivno iznenaditi. :D
Meni je na sv duhu isto bila ok hrana. Sve što su mi dali sam pojela i muž je donosio još. Obroci su mi bili dobre veličine ali ogladnim između obroka pa mi muž donese da ne gladujem. I kavu isto donese.
Torbu za rodilište isto neću komplicirati. Gledam da uzmem sve što mi treba za porod i dan poslije, sve ostalo muž donosi kad dolazi. Prošli puta sam imala malu torbu i kofer i drugi dan sam kofer poslala po njemu doma, u maloj torbi (ona za pelene) sam ostavila što mi treba. Samo trebam ovih dana pripremiti što da mi donosi, spakirati u vrećice pa da ne moram odgovarati na milijun pitanja dok uzme tri stvari za ponijeti 😂
Odjeću za izlazak iz bolnice ću staviti u vrećicu i to donese kad dođe po nas. Tako je i zadnji puta. Na sv duhu se i beba i ja presvlacimo u isto vrijeme (ja sebe, sestra bebu) i u istoj prostoriji, tako da stvarno nije potrebno nositi ranije. A dok smo tamo, beba nosi njihovu odjeću.
Izdajalicu mi je donio kad je krenulo mlijeko, prije toga nije bilo potrebe. To je bilo između 24 i 36h nakon poroda. U to vrijeme svakako i muž dolazi, pa nema smisla trpati u torbu pa samo smeta dok mlijeko ne dođe.
Tess nama su babylove dosta dobre, ali sve to ovisi o bebi. Sad kad potrošimo što sam naručila babylove 5, probat ću violetu ili neke druge jer su joj počele promakati. Za bebu sam opet uzela babylove, dobit ću papmers od dm-a, dobila sam Lupilu od Lidla, tako da ću isprobati njih nekoliko pa vidjeti kakve će bebi biti
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Jao cure, hvala vam što ste me utješile po pitanju manjeg trbuha bebe. Malo sam se primirila i svjesno donijela odluku da se moram fokusirati na pozitivne misli i uživati do kraja koliko god mogu. Ne planiramo više od dvoje djece, tako da što sad uživam u ovom stanju - uživala sam, a stresom mogu samo pogoršati stvari.
Vidim da se piše o torbama za bolnicu. Neki dan sam naručila sve te potrepštine sa notino, tj. većinu. Moramo još pelene uzeti no to ćemo u kvartovskom dm-u. Uopće ne znam koje su sad pelene dobre. Prije 7 godina smo koristili dm-ove i pred kraj Violetine pa sam mislila i sad početi s nečim od tog dvoje. Pampers mi djeluje kao teška kemija, izbjegavam ga u širokom luku. Jednom smo dobili pampersice od nekog pa kao idemo potrošiti to pakovanje, užas plastični.
Jel' 6 mrežastih gaća malo? Toliko sam naručila. Mislim da sam prošli put možda čak imala i 4-5 pa brzo prešla na obične.
Sad kad vas čitam, baš se pitam zašto mi nismo ništa od klope naručivale. Možda zbog mirisa. Stvarno smo bile blesave. Čak nam ni muževi ili obitelj nisu nešto posebno donosili. Meni je mama donijela neke kiflice i čokolade, i muž ledenu kavu i još veša.
Ovo da za Sv. Duh da je klopa dobra je ironija ili? :D Ne mogu zamisliti gore od Petrove. Računam da se mogu samo pozitivno iznenaditi. :D
zene kazu da je hrana u petrovoj cist okej iako dolazi s rebra,doznat cu koliko istine ima u tome uskoro 😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
tess sto se pelena tice dugo dugo smo bili na babylove,presli na wellbaby i sad smo na violetinim i zakon su nam
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
🤗🤗
---
Meni je hrana u rodilištu u Osijeku prije 3 god isto bila ok. Bilo mi je super što dobijem gotovo, a da ja ne moram skuhati 🙈 dodatno sam imala neke krekere, kroasane što mislim da nisam ni pojela.
Bila je korona, pa su posjete bile zabranjene. Čak i izlazak rodilja na hodnik za bilo što. Stvari su se mogle donijeti dolje na portirnicu, pa su nosači raznosili po odjelima. Ali sam sve bila ponijela, pa nije bilo potrebe. Tako da mi na kraju muž ništa nije ni donosio.
---
Ovaj put isto planiram manju torbu sa stvarima. Dodatno kući isto rasporediti sa strane još što treba, pa da lakše uzme i donese kad zatreba. Da ne traži 100 godina i piše 50 poruka di je i šta kao što je netko već rekao 😅😅😅
---
Pelene - mi smo uzimali Babylove otpočetka i evo do kraja ostali na njima. Dječak sad nosi Babylove 7 za noć. Neka je spomenula da curici propušaju pelene. Savjet - uzeti već broj 🙈
Probali smo i Violetu bijele i ljubičaste, Pampers one što se dobiju u DM-u za bebu, Beauty Baby iz Müllera, Lupilu, Lumpi, Huggies... od svih tih jedino su Huggies bile dobre, ostalima uopće nisam zadovoljna. Zapravo, najbolje su nam se pokazale te Babylove, pa ću i sad tako 🤗
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Šareni_oblak potpisujem sve🙌🏻nama jedino nisu bile dozvoljene posjete tad kad sam rodila, 2021., al mogao je donjet stvari na portu pa su nam donosile sestre,.pretpostavljam da sad vise nije takva situacija gore, ovo je bila korona mjera🙄
Pelene. Mi smo samo pampers koristili prvo tromjesečje čini mi se, možda i duže, al ja sam bila navučena na taj puderasti miris iskreno🥺 imam frendicu koja opsežno istražuje o svim baby proizvodima pa sam saznala da je to najgore ustvari kaj može bit u pelenama, parfemi i drugi nepotrebni aditivi😭 tak da kad smo saznali za to morala sam se “skinut” s pampersa..od onda smo babylove koristili pa je došao onaj nature babylove al nisu mi držale najbolje..tek oko druge god smo otkrili da nam lupilu najbolje odgovara i ne promače🙌🏻 probat ću violetine isto ovaj put jer vidim da ih dosta preporučate..al dok prođemo kroz ove kaj sam nabavila babylove i pampers smo dobili za poklon dva paketa malih..ko zna jel bu stala u to opće 🤣
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji