Nadam se da ste sve dobro ❤️ Pratim od pocetka i nekad davno sam bila aktivna 😁 Jos malo i priblizavamo se kraju ❤️
Ja sam danas dobila nalaze briseva i pozitivna na ureaplazmu 10 na 4 a bila sam pozitivna i prijee 2 godine i ne mogu da vjerujem da je opet tu pa se sad pitam je li ikad nestala uopste 🤦🏼♀️ Uglavnom dobila sam od terapije Eritromicin, Macmiror vaginalete i probiotike vaginalni i obicni. Ali posle dugooog guglanja mi nije dobro 😁
Imate li nekih iskustava? Ili neki prirodni preparat da probam i to.
Bok svima... Ja sam ureaplazmu ubijala početkom ove godine (prije trudnoće) Doksiciklinom i Sumamedom u kombinaciji, ubilo bakteriju, a skoro i mene😆 jer loše podnosim antibiotike. Još sam dodatno oko 14tog tjedna trudnoće imala problem sa crijevima pa opet pila antibiotik.
Zato sam oli počela uzimati probiotik jer su mi antibiotici uništili crijevnu floru. Tek sad, 2 mjeseca nakon zadnjeg antibiotika mi je generalno bolje u stomaku.
Što se tiče Omnibiotica pande, ne znam to za grčeve bebe, vidim da se preporučaju i za dojenčad, moguće da pomažu.
💉11/21 stim: 12js-4bc: ET 1bc: beta=0, 3x❄️
🧫6/22 i 8/22 Hormonski FET 1bc: biokemijska, pa 2bc: beta=0
💉12/22 stim: 4js-3bc: ET 1bc: beta=0, 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
💉2/23 stim: 11js-2bc: 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
🏝️4/23 i 9/23 Natural FET po 1bc: beta=0
💉1/24 Nova klinika, stim: 11js-2bc: ET 2bc: beta=0
💉5/24 stim. Pergoveris 150iu, Clexane, Decortin: 5js-2bc: ET 2bc: beta 14dp5dt 939, curica💓
Sve teme se vrte danas, neka neka, sam mi teško popratit😂
Ovaj set iz lidla nisam još probala al stvarno je mekan i jako visok u struku pa mislim da neće stezat uopće na trbuhu neg će mi sjest pod rebra, tak sam bar na oko odmjerila u dućanu. Zalijepim fotku sutra kad ga napokon probam pa ak se ko nećka možda pomogne pri izboru 🤗 inače gledala sam slične setove online al ne da mi se naručivat pa slat natrag ak nevalja, znam da bi mi na kraju sam ostalo i povlačilo se po ormaru par godina jer nisam za povrate te vrste😮💨 ovo mi je jednostavno vratiti ako ne bude pasalo 💪
Ja ću na kraju koristit mali kofer od šogorice za rodilište jer sam išla spakirat neseser sa kakti samo mojom kozmetikom(a poveći je) i jedva sam nagurala osnove..obzirom da ću nosit izdajalicu baš ne vidim da će sve skupa stat u sportsku torbu kak sam planirala..čak si mislim smanjit upola količinu uložaka, pelena,podloga i vlažnih maramica i tih velikih pakiranja, pa da mi muž donese svaki dan pakiranje novo od doma radije..tak ionak će dolazit u posjete..na taj način se može nešto mjesta oslobodit 🙌🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Bok svima… Ja sam ureaplazmu ubijala početkom ove godine (prije trudnoće) Doksiciklinom i Sumamedom u kombinaciji, ubilo bakteriju, a skoro i mene😆 jer loše podnosim antibiotike. Još sam dodatno oko 14tog tjedna trudnoće imala problem sa crijevima pa opet pila antibiotik.
Zato sam oli počela uzimati probiotik jer su mi antibiotici uništili crijevnu floru. Tek sad, 2 mjeseca nakon zadnjeg antibiotika mi je generalno bolje u stomaku.
Što se tiče Omnibiotica pande, ne znam to za grčeve bebe, vidim da se preporučaju i za dojenčad, moguće da pomažu.
Suosjecam, ja jos pijem i Tot Hemu za Anemiju koja mi bas tesko pada ali jedina mi dize hemoglobin i ne znam kako ce mi stomak to izdrzati 🤦🏼♀️ Jesi li testirala opet u trudnoci?
Cure jel još netko dobio uputnicu za IAT u 8. Mjesecu trudnoće? Nije mi ništa spominjala kad sam išla po doznaku a vidim na E građani da imam uputnicu 😏
Cure jel još netko dobio uputnicu za IAT u 8. Mjesecu trudnoće? Nije mi ništa spominjala kad sam išla po doznaku a vidim na E građani da imam uputnicu 😏
Ja sam dobila uputnicu i isla sam vaditi krv za to negdje prije 2 tjedna mislim, znaci u 33tt
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Ja vam se ni u prvoj trudnoći nisam zamarala sa torbom ,ponila sam jedinu sta sam imala na kotačiće a to je bio putni kofer mene u muža toliko je velik da muz i ja mozemo stat u njega
Nije me bilo briga bas cu ja sad kupovat torbu za rodilište rekla sam ako im smeta nek mi oni doniraju ,tu sam strpala termosicu i adaptirano jer sam čula da kod nas u bolnici slabo tj neredovno hrane bebe i porast žutice je bio velik ,tako da sam ja malcu sama pravila mliko kad je trazio dok sam vamo vjezbala dojenje i jedini nije tad dobija žuticu ,nekako sve vam muz više manje moze donit ,ti ulošci ,mrežaste gaće ,malo hrane i vode i za nas hogijena vam je najpotrebnija ,ionako vam svaki dan dolaze muzevi i ponesu sta triba i eto pelene sam morala malom nosit jer to kod nas nema .Ono opušteno bitno je prvo rodit kasnije brate moze i dostava i sve
Meni nakon carskog dobili umrlu piletinu sa jos umrlijom tikvom rekla sam da ja na tom ne mogu ozdravit i trazila normalnu hranu ,bili su nevoljki jer kao moram uspostavit stolicu ja kazem ma daj ti meni pečenu piletinu koju k drugi jedu i malo Portalak sirupa i ne sikiraj se tako i bilo a mužu sam rekla da mi donese pršuta i kruva domaćeg ,da je on zna da ja to nesmim ist nebi on donija al taktika je najbitnija 😂cak mi je kasnije i kupus za sise donija ,ja ga lipo razvaljala sa termosicom da ga slomim i utrpala u grudnjak SPASILO uh imala upali ,doktor se smije a smij se ti da su se njemu jaja upalila nebi se smija
Ja sam dobila uputnicu i isla sam vaditi krv za to negdje prije 2 tjedna mislim, znaci u 33tt
Znaci trebam to obaviti, hvala ti. Glupo mi je jer nitko ništa nije spomenuo a prije tjedan dana sam išla na transfuziju vaditi nalaz za toxoplazmozu, mogli su mi sve odjednom dati Al dobro.
Nije to karakter što ja ništa nisam kupila nego ljenost totalna 🤣🤣
Meni je ovo drugo dijete al sam prvo rodila prije 11 godina pa sam sad puna pitanja🤣🤣
Koliko bodica nam treba za pocetak, krecem od broja 56? Mislim da je 52 bas za one mini bebe ili se varam?
Nije to karakter što ja ništa nisam kupila nego ljenost totalna 🤣🤣
Meni je ovo drugo dijete al sam prvo rodila prije 11 godina pa sam sad puna pitanja🤣🤣
Koliko bodica nam treba za pocetak, krecem od broja 56? Mislim da je 52 bas za one mini bebe ili se varam?
ja kad sam malog rodila 56 ga je progutalo tako da sad imam svih brojeva od 50 do 62 pa kak bu velka taj broj bum cupala iz ormara,mali se rodio s 48 cm ne ocekujem ni od nje da ce bit puno duza a ni veca curke su obicno manje a kak mi se L rodio sa 3080 onda tak nekak i uzimam iakooo,malena bu mozda veca,nis neznam dok ne rodim 😅 ja 13 imam zadnji pregled kod svog ginica i nemrem vjerovat,to bu proletilo za cas i evo nam nase curke 🥰
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji