Pozdrav, cure! Nadam se da ste sve dobro!
Freya javi nam se! Nadam se da je sve ok ❤️
.
Ja sam danas bila na pregledu, sve je super. Beba oko 2kg, glavom dolje. Potvrdili smo za sigurno i milijun posto da je dječak. Kaže ginekolog da je baš jako rijetko da se do ovako kasnih tjedana ne vidi spol, a mali se svaki puta sakriva. Danas nismo vidjeli lice, okrenut je prema mojim leđima i još je držao ruku preko lica tako da se baš ništa nije moglo vidjeti. Cerviks je dulji nego ikad - 50ak mm. Rekao je da ako ostanem ovako zatvorena do 38-39 tjedana, ide sigurno opet carski. Trbuh mi je baš ogroman, kaže da imam jako puno plodne vode ali da je to ok jer je ogtt bio dobar, pa nije razlog za brigu.
.
Mi smo prodali stan i sad tražimo stan za najam. Zavidim vam svima koje pred kraj imate samo sitnice za rješavati. Baš selidba u zadnjih mjesec i pol prije poroda nije bajno, ali što je, tu je. Polako ćemo prenositi stvari, ja ću samo diktirati gdje što ide. Manje više sam kupila sve od odjeće za bebu, trebam još neke sitnice uzeti, to ću ovaj tjedan i onda kako budemo selili stvari, tako ću prati i prenijeti tamo odjeću i sve organizirati
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Slijedeći pregled je 11.11. i to je zadnji pregled kod mog ginekologa 😱
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
.
Ja sam danas bila na pregledu, sve je super. Beba oko 2kg, glavom dolje. Potvrdili smo za sigurno i milijun posto da je dječak. Kaže ginekolog da je baš jako rijetko da se do ovako kasnih tjedana ne vidi spol, a mali se svaki puta sakriva. Danas nismo vidjeli lice, okrenut je prema mojim leđima i još je držao ruku preko lica tako da se baš ništa nije moglo vidjeti. Cerviks je dulji nego ikad - 50ak mm. Rekao je da ako ostanem ovako zatvorena do 38-39 tjedana, ide sigurno opet carski. Trbuh mi je baš ogroman, kaže da imam jako puno plodne vode ali da je to ok jer je ogtt bio dobar, pa nije razlog za brigu.
.
Mi smo prodali stan i sad tražimo stan za najam. Zavidim vam svima koje pred kraj imate samo sitnice za rješavati. Baš selidba u zadnjih mjesec i pol prije poroda nije bajno, ali što je, tu je. Polako ćemo prenositi stvari, ja ću samo diktirati gdje što ide. Manje više sam kupila sve od odjeće za bebu, trebam još neke sitnice uzeti, to ću ovaj tjedan i onda kako budemo selili stvari, tako ću prati i prenijeti tamo odjeću i sve organizirati
uh uh svaka ti cast sa selidbon. Ja rjesavan jos uvik sobu od male tek smo danas opiturali zidove ali namjestj je vec tu sastavljen ali opet san u stresu jer mi je sve na vrat na nos, triban oprat svu robu i oprat komodz novu pa slozit u nju sve. Muz triba namistit luster i zavjese. svaka ti cast za selidbu.
gori.
lion32 nije rano, ni blizu da je rano viruj mi. jos dvanajsti misec kad ti dode bezi bre ne triba ti to.
ja san sve ostavila za zadnji cas jer san debil i evo od jucer iman neke bolove s gornje bocne strane abdomena , jeli beba nasila pa upire il san nesto istegla ja neznan ali cin se pomaknen il kihnen il dublje udahnen odma me zaboli. Lakse mi je kad stisnen taj dio i kad se utoplin tako da sad samo mogu lezat a nista napravit. Bas san nekako down jer mi sve moze krenit svaki cas a ja nisan spremna.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Ja sam pisala za Analizu. U Rijeci sam ja bila.. evo baš mi je zao sto nemamo svi isto iskustvo 😌
Do prije 3 dana nikakvih problema sa probavom a sad valjda od prve tablete željeza i meni krenuo kaos🙄
Al valjda ce se riješiti sa donatom i šljivama..
Ja nikako da krenem kupovat. Jučer sam gledala ta gnijezda i posteljinu i samo se nazivcirala i nisam ništa narucila.
Moj muž tvrdi da je još rano. On valjda misli da ću ja i 1.1.jos moc hodat okolo i kupovat🤣 a ja bi to voljela riješiti sa mjesec dana prije poroda bude sve spremno.
Jer tamo u 12 mjesecu ne planiram uci u nijedan ducan😀😀
Ja se divim vama koje niste jos skoro nista kupile na karakteru 😂 ja imam valjda 95% svega, ali ja sam i inace shoppingoholicar i impulzivna, kod mene mora sve sto prije hahah
Bravo! Da mi je vratit vrime sve bi uzela tada kada san i zapocela , onda san slusala oko sebe ljude da mi je rano da di zurin i eto sad jos uvik recimo ima stvari koje bi mogla ubacit za torbu za bolnicu a ostale stvari za posli za doma da ne spominjen. Tako da cu ja ponovoit za sve vas sta mislite da van je prerano, NIJE 🤣
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Sta se tiče pripremanja i spremanja ja moram renovirat kupatilo znači radovi su trebali bit gotovi oni jos nisu ni krenili čeka se izvođač 🙈iza toga kad se ta velika prašina makne iz stana imam sve oribat i narucit sinu sobu i stavit parket i privikavat ga na novu sobu (2 godine malac) kako je to sve oteglo se sve mi se čini d anjemu necu uspit napravit adaptaciju a ne želim zadnji tren mu to radit zbog stresa
Nadalje sutrs imam vađenje krvi i ogtt(inače imam inz.rezist.) prosli put se nisam ovako bojala razultata sad sve ga se bojim
U četvrtak mi je uzv i toga se bojim sta je sa posteljicom jel se podigla ,oce li se podignit i maknit od reza nedaj bože urast svega me strah eto ...bože sačuvaj me više
Pozdrav svima, vidim da su neke od vas u opremanjima za kraj ovog maratona. I ja sam napokon naručila većinu stvari za bolnicu. Sad sam stavila ručak da se krčka pa ću detaljnije pročitati zaostatke.
No prvo, imam pitanje. U četvrtak sam bila na pregledu (31. TT) i doktorica je malo napravila frku jer je bebačici trbuh manji za oko 2 tjedna. To je bila prva riječ o tome. Do predzadnjeg pregleda je čak cijela bila veća za nekoliko dana no sad kad ulazimo u završnu fazu i treba dobivati brže i jače na masi, tu kasni. Sve ostalo su mjere za 31. tjedan i čini se da je ok. E sad, ona me umirivala da je vjerojatno do genetike jer smo muž i ja visoki i vitki (pogotovo muž od 190, ja sam 175), i sin nam je isto visok i krakat no za svaki slučaj me šalje dalje u TA. Inače bih imala još jedan pregled kod nje. I to mi je rekla da dogovorim pregled već za dva tjedna pa nek oni sve počnu pratiti, zlu ne trebalo. Inače su protoci u redu, posteljica isto, i dobila je nešto i u trbuhu od prošlog pregleda no premalo. Sveukupno je ok veličine i moguće je da će samo biti sitnija beba od oko jedva 3 kg. Trebam li se brinuti? Svašta sam pročitala na internetu. Bolje da nisam, sve znam.
Pozdrav svima, vidim da su neke od vas u opremanjima za kraj ovog maratona. I ja sam napokon naručila većinu stvari za bolnicu. Sad sam stavila ručak da se krčka pa ću detaljnije pročitati zaostatke.
No prvo, imam pitanje. U četvrtak sam bila na pregledu (31. TT) i doktorica je malo napravila frku jer je bebačici trbuh manji za oko 2 tjedna. To je bila prva riječ o tome. Do predzadnjeg pregleda je čak cijela bila veća za nekoliko dana no sad kad ulazimo u završnu fazu i treba dobivati brže i jače na masi, tu kasni. Sve ostalo su mjere za 31. tjedan i čini se da je ok. E sad, ona me umirivala da je vjerojatno do genetike jer smo muž i ja visoki i vitki (pogotovo muž od 190, ja sam 175), i sin nam je isto visok i krakat no za svaki slučaj me šalje dalje u TA. Inače bih imala još jedan pregled kod nje. I to mi je rekla da dogovorim pregled već za dva tjedna pa nek oni sve počnu pratiti, zlu ne trebalo. Inače su protoci u redu, posteljica isto, i dobila je nešto i u trbuhu od prošlog pregleda no premalo. Sveukupno je ok veličine i moguće je da će samo biti sitnija beba od oko jedva 3 kg. Trebam li se brinuti? Svašta sam pročitala na internetu. Bolje da nisam, sve znam.
Ja vise neznan sta je ovo postalo sa pregleda al brate sve se vraćamo sa uputnicima i brigom
Nadam se da je doktorica samo paničar i da puše na hladno
Nemoj nista čitat ,tako sam i ja o urasloj posteljici ,oplakala ženo maternicu histerktomiju,skoro sebi sanduk kupila ...bježi...taj gugl kuku
.
.
uh uh svaka ti cast sa selidbon. Ja rjesavan jos uvik sobu od male tek smo danas opiturali zidove ali namjestj je vec tu sastavljen ali opet san u stresu jer mi je sve na vrat na nos, triban oprat svu robu i oprat komodz novu pa slozit u nju sve. Muz triba namistit luster i zavjese. svaka ti cast za selidbu.
gori.
lion32 nije rano, ni blizu da je rano viruj mi. jos dvanajsti misec kad ti dode bezi bre ne triba ti to.
ja san sve ostavila za zadnji cas jer san debil i evo od jucer iman neke bolove s gornje bocne strane abdomena , jeli beba nasila pa upire il san nesto istegla ja neznan ali cin se pomaknen il kihnen il dublje udahnen odma me zaboli. Lakse mi je kad stisnen taj dio i kad se utoplin tako da sad samo mogu lezat a nista napravit. Bas san nekako down jer mi sve moze krenit svaki cas a ja nisan spremna.
Prodajemo stan više od godinu dana i sad baš pred porod naiđu kupci 😂🙈 a žena je isto trudna, termin sredinom drugog mjeseca, tako da se nismo mogli dogovoriti za to da kasnije selimo. A bit će kako bude, uopće se neću stresirati. Ono što je najbitnije je da beba ima čistu odjeću, sve drugo ćemo nekako 😅 ovo je baš testiranje mog karaktera jer volim sve unaprijed znati i imati spremno, sad sam primorana na kaos
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Nisam ja imala situaciju, ali jest mi od brata zena imala identicno prije mjesec dana. Rekli da je trbuh premalen bebici, a oni su jos visi od vas oboje, a i d a puta jako malu tezinu izmjerili. Ponovo odlasci u bolnici, nacelnica gleda, panika. Na kraju par dana pred porod, sve savrsenk, beba se rodila sa 3600 i 56cm, savrsena ❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ajde molin vas nek me neko nadopuni. Ovo mi je trenutno u torbi za rodiliste: moja higijena (samponi, britvice, cetka gumica za kosu, vlazne maramice, cetkica i pasta za zube,labelo,umivanje lica) , dva šugamana , carape dvi spavacice, osan pari gacica sa uloscima, posebno jos ulosaka i samih gacica, slape za tusiranje, podloga za plahtu da nenkrvarin po krevetu, pelene za bebu , podloge za previjanje bebe, carape za bebu i dva kombinezona, pavloviceva mast i sudokrem, oblozi i ulosci i mast za bradavice, grudnjak za dojenje, peri bottle, octanisept, domestos maramice za dezinfekciju wc skoljke, kesice sa zipon ako mi zatrebaju za nesto, i par kesica ako sta trebam bacit. Jos planiran stavit bocu vode energetske plocice, mentol bonbone, punjac i dokumente papire. Ima li nesto sta bi trebalo jos ubacit? Mislilansan ponit izdajalicu ali nema mi di stat a i neznan koliko ima smisla. Spremila san takoder i torbu koja ce stat muzu u auto (tu je jos maramica, pelena, podloga za krevet, ulozaka gacica, jos koji sugaman uglavnom duple stvari i roba za mene i bebu za izlazak)
Sortiraj odgovore
Najstariji