Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica12
    20. Listopad 2024. 21:16

Pozdrav cure 🤗🤗
    ---- 
    Freya - nadam se da je sve dobro ❤️❤️❤️
    ----
    Gnijezdo - naručila isto neki dan sa Jukkija onaj set 5u1. S prvim sinom smo imali sa stranice Aluna. Bilo je dobro i baš smo ga iskoristili. Ali se on često propišavao u to vrijeme, pa smo ga na kraju bacili nakon korištenja 🙈
    ---
    S Ethereala sam naručila tetra pelene i krpice - isto čekam da dođe. Njihove sam i prije naručivala i super su. Iako malo skuplje, ali se isplati jer su vaš kvalitetne. Otamo sam uzimala i vreće za spavanje za prvog sina.
    ---
    Oprala sam napokon dio robice, pomalo kupovala neke stvari još.
    Sad kad sam slagala, vidim da mi fali još koje odijelce u veličini 56. I higijena za bebu i mene za rodilište i iza poroda.
    ----
    Spominjale ste bodije i kopčanje - meni je definitivno lakše na početku dok su manji ti sa kopčanjem sa strane. Kasnije budu dobri i ovi preko glave.
    ----
     Spominjalo se i oblačenje velikih beba.
    Moj dječak (4200 g, 52 cm) - nosio je odmah H&M  veličinu 56 (oni su komotniji). A iznijela sam ga van iz rodilišta u 56 iz C&A odijelcu sa stopalima koje sam mu jeeeedva navukla 😅😅 bilo mu je knap, pa sam ga presvukla čim smo došli kući 😃 
    Sinsay ima manje kalupe, pa je isto odmah išao u vel 62 😅 
    ---
    Probava - ja više imam problema sa preredovitom probavom i čak rjeđim stolicama 🙈🙈
    ---
    Nadam se da ste sve dobro, uz klasične trudničke boljke 💪❤️

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• TeaM
    21. Listopad 2024. 08:44

Cure koje ste bile na sajmu beba u ZG, što se isplati kupiti, kakvi su bili popusti? Ovaj petak i subotu je u ST ako koga zanima :)

nola95
    21. Listopad 2024. 09:50

Dobro jutro!
    https://ibb.co/J2tLqN0
    Evo dojava za popust na knjigu “čudesni tjedni” u mulleru ako je tko gledao kupiti.🤗
    I ulovila sam trudnički set u lidlu, nemrem vjerovat, nikad ništa ne ulovim inače 🤣 valjda nije tolika potražnja hehe 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Skakavac
    21. Listopad 2024. 09:58

nola95

Dobro jutro!
    https://ibb.co/J2tLqN0
    Evo dojava za popust na knjigu “čudesni tjedni” u mulleru ako je tko gledao kupiti.🤗
    I ulovila sam trudnički set u lidlu, nemrem vjerovat, nikad ništa ne ulovim inače 🤣 valjda nije tolika potražnja hehe

Jutroo :) odma san se nasmijala jer mi je i samoj tako. Ritko nesto uvatin u Lidla. 
    Ja san isto uvatila. Nadan se da Ce pasat. Lip je pod rukom. ☺️

wildflower
    21. Listopad 2024. 10:34

Mi smo uzeli Voksi gnijezdo jer se navlaka moze skinuti i prati.
    Je malo skuplje, ali nije tako tesko ko npr Dada&Rocco.
    To smo na baby sajmu u West gateu vidjeli u najnaj.
    Ostati ce i za drugu bebu nadam se :)
    Buduci da je skandinavski dizajn, nema baby dezena nego su gnijezda dostupna u svega par boja, ali ne smeta jer i sama volim minimalizam.
    Sto se tice kolica Cybex Eezy twist S, na sajmu smo ih bili gledali i iskreno nama su se ucinila nekvalitetna (plastika, kontrukcija....). Lijepa su, moze se kosara staviti, ali skidanje i stavljanje kosare nije full jednostavno i nekako su lablilnija, klimavija od ostalih. Pa smo odustali od njih.
    Na kraju smo uzeli Joolz Hub2.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Pake
    21. Listopad 2024. 11:16

TeaM bila sam u Zagrebu kad je bio, nisu bili baš neki wow popusti 15-20%, neki izlagači nisu ni imali popust. Baby centar ima knjižicu sa 15% popusta na svašta, to možeš uzeti i online. Za nosiljke i ležaljke je bila okej ponuda, dosta kolica i autosjedalica - mi već imamo pa iskreno to nisam ni gledala, ali vidjela sam da su ljudi baš masovno kupovali. Ethereal je imao 20% pa se isplatilo uzeti tetrice i slično. Isplati se otići ako ti je blizu i da ti se hodati, ako ništa vidiš sve te neke stvarčice uživo, a možda uhvatiš nešto zanimljivo. Mene je npr.oduševio Bebelot, ali isto nisu imali neki popust ako se dobro sjećam. 

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Leona89
    21. Listopad 2024. 11:48

Curke drage dugo nisam pisala. Čestitam svima na dobrim pregledima 🎉 cure s tegobama nadam se da ste bolje ♥️😘 Evo malo novosti od mene🩵
    👣Već više od mjesec dana se patim sa kičmom 😔 bila sam i na nekoj terapiji u nadi da će pomoći prije par tjedana, ali je nakon toga bilo još gore. Bolovi su bili toliko jaki da sam skoro pala u nesvijest, povraćalo mi se od bolova, dragi zvao hitnu već par puta da pita za savjet što da radimo, plakala sam od boli i jada😢i dalje me boli i jedva čekam da se to završi više😌bila sam kod fizijatrice, dala mi je vježbu, idem i sutra, pa ću vidjeti što dalje.
    👣Mene malac lupa većinom ispod pupka sada, prije koja dva tjedna me lupao gore ispod grudi, a tu i tamo me sada zna lupiti ispod rebara.
     👣Na zadnjem pregledu 02.10. sa bebicom je sve bilo u redu, ali meni tlak divlja😔dalje moram na kontrole u bolnicu, rekla je pošto je visoko rizična trudnoća da se ona ne bi kockala. Tlak kod nje mi je bio 152/83 i uvijek mi je povišen kod nje, doma sam mjerila bio je ok. Kad sam ga opet mjerila nakon što sam došla doma bio je 124/81, hvala Bogu ne moram na hitnu trčati, ali pošteno sam se prepala. Bilo me jako strah, nervoza me prala jer sam morala odabrati bolnicu u koju ću ići na kontrole, pa i roditi. 
    👣Na kraju sam odabrala Vinogradsku i 16.10. bila na kontroli kod njih.Prva stvar koja me iznenadila je što sam čekala možda 15 minuta 😁, a mislila sam da ću čekati par sati sa bolnim leđima, ne znam kako bi izdržala. Pregled je prošao dobro, doktor se čudio zašto sam tako rano poslana, gledao vrijednosti tlaka i uočio samo jednu povišenu vrijednost i to onu koja je mjerena kod ginekologice😌Za ostale je rekao da su ok☺️ uzeo mi je briseve, napravio cervikometriju i kratko pogledao bebu, ne bi ga ni gledao da nisam pitala da pogleda🥴 nije mi okrenuo ekran😶ali je komentirao da sve jako lijepo izgleda i da su otkucaji snažni🩵uputa je da pratim tlak i dalje, pa ako bude povišenih vrijednosti da će me slati na obradu za preeklampsiju. 29.10. imam OGTT, a kontrola 30.10 🥰❤️🎉

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Pake
    21. Listopad 2024. 12:11

Leona89 prvo, drago mi je da su pregledi dobro prošli!!
    Žao mi je zbog kičme, mene je isto užasno bolilo tamo negdje oko 16tt ako se dobro sjećam, vježbe su mi stvarno pomogle pa nastavi s tim, nadam se da će te popustiti ubrzo. 🤞🏻
    Visokorizična trudnoća, tlak i Vinogradska kao da sam ja pisala tako da te totalno razumijem, jedino kaj meni malo češće tlak podivlja. Isto su mi sve rekli, držim ti fige da te sljedeći put pogodi dr.Gall jer mi je ona baš lijepo pokazala bebicu kad sam zadnji put bila i sretno!! ❤️

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• Lion32
    21. Listopad 2024. 13:42

Ja sam pisala za Analizu. U Rijeci sam ja bila.. evo baš mi je zao sto nemamo svi isto iskustvo 😌

Do prije 3 dana nikakvih problema sa probavom a sad valjda od prve tablete željeza i meni krenuo kaos🙄
    Al valjda ce se riješiti sa donatom i šljivama..

Ja nikako da krenem kupovat. Jučer sam gledala ta gnijezda i posteljinu i samo se nazivcirala i nisam ništa narucila.
    Moj muž tvrdi da je još rano. On valjda misli da ću ja i 1.1.jos moc hodat okolo i kupovat🤣 a ja bi to voljela riješiti sa mjesec dana prije poroda bude sve spremno.
    Jer tamo u 12 mjesecu ne planiram uci u nijedan ducan😀😀

• hoyaa
    21. Listopad 2024. 13:50

Lion32

Ja sam pisala za Analizu. U Rijeci sam ja bila.. evo baš mi je zao sto nemamo svi isto iskustvo 😌

Do prije 3 dana nikakvih problema sa probavom a sad valjda od prve tablete željeza i meni krenuo kaos🙄
    Al valjda ce se riješiti sa donatom i šljivama..

Ja nikako da krenem kupovat. Jučer sam gledala ta gnijezda i posteljinu i samo se nazivcirala i nisam ništa narucila.
    Moj muž tvrdi da je još rano. On valjda misli da ću ja i 1.1.jos moc hodat okolo i kupovat🤣 a ja bi to voljela riješiti sa mjesec dana prije poroda bude sve spremno.
    Jer tamo u 12 mjesecu ne planiram uci u nijedan ducan😀😀

Ja se divim vama koje niste jos skoro nista kupile na karakteru 😂 ja imam valjda 95% svega, ali ja sam i inace shoppingoholicar i impulzivna, kod mene mora sve sto prije hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.