Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nola95
    18. Listopad 2024. 10:14

Doris ti si već u niskom startu, super da ti je negativan bris na strep..meni su to naveli kao jedan od razloga za hitni carski između ostalih (bila sam pozitivna) pa super da to izbjegnes, a i beba kuru antibiotika koju bi ti dali radi tog..🙌🏻

Ja sam posjetila hitnu za svaki slučaj jer sam se uplašila radi kašlja jakog koji me guši na nalete. Tj otišla sam u ginekološku da vide jel sve okej s bebom jer me bolio jako trbuh od napora onako dolje kod cerviksa..i sve su mi pretrage napravili sve je okej s malom, CTG super, procijenili je na oko 1800g, a +|- im je 280g pa mi je odjednom sinulo da možda beba ima već sad 2kg💀 osjetim ja da je velika, po pokretima, veličini trbuha ovu trudnoću itd al ak ima koja mama da je iznenađena bila na porodu s velikom bebom podijelite sa mnom molim vas priču 🤣🤣🙈  

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Tratinčica12
    18. Listopad 2024. 10:46

nola95

Doris ti si već u niskom startu, super da ti je negativan bris na strep..meni su to naveli kao jedan od razloga za hitni carski između ostalih (bila sam pozitivna) pa super da to izbjegnes, a i beba kuru antibiotika koju bi ti dali radi tog..🙌🏻

Ja sam posjetila hitnu za svaki slučaj jer sam se uplašila radi kašlja jakog koji me guši na nalete. Tj otišla sam u ginekološku da vide jel sve okej s bebom jer me bolio jako trbuh od napora onako dolje kod cerviksa..i sve su mi pretrage napravili sve je okej s malom, CTG super, procijenili je na oko 1800g, a +|- im je 280g pa mi je odjednom sinulo da možda beba ima već sad 2kg💀 osjetim ja da je velika, po pokretima, veličini trbuha ovu trudnoću itd al ak ima koja mama da je iznenađena bila na porodu s velikom bebom podijelite sa mnom molim vas priču 🤣🤣🙈

Ja sam bila ta iznenađena 😅😅
    Ja sam sitnija inače, 168 cm i obično 52-54 kg. Nije ni muž neki previsok. Dječak je sa 35 tt procijenjen na 2900 g (ja se rodila s toliko u terminu). Već tada mi je bilo ajme koliko će još dobiti do kraja.
    Kasnije mi nitko nije niti jednom napravio UZV ni procjenu u TA ili prije poroda. Rodila sam vaginalno, bez epiduralne, uz užasnu epiziotomiju jer nije bilo drugog načina. Dječak je imao 4200 g i 52 cm 🙈🙈 kad su ga stavili na vagu, svi u rađaoni su bili šokirani i nisu mogli vjerovati koliki je i kako sam uopće uspjela roditi vaginalno 😃😃
    Sad mi znaju reći kao ajde kad ste rodili prvi put toliko dijete, šta je za vas sve drugo 😅😅😅

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tratinčica12
    18. Listopad 2024. 10:47

Meni je prošli tjedan na 31+5 dječak procijenjen na 2 kg +/- 200 g 🙈🙈 rekla mi je doktorica da bi mogao i on biti velik kao brat 🙈🙈

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Sunflower! 🌻
    18. Listopad 2024. 12:08

nola95

I ja bila iznenadena velikom bebom dva puta... 
    prvog sina su procjenjivali na 3800 a bio je 3600. Drugog procijenili na 3800, bio 4200. 
    Trecu procijenili na 3600 a rodena s 4900.
    Ja sam znala da je moja treca puno veca, jer sam osjetila po tezini trbuha, ali su me uvjeravali da je 3600-3800 maks. 
    Porod je bio vaginalni, s pupcanom oko vrata. Na srecu sve je dobro proslo, "samo" s njenom slomljenom kljucnom kosti. 
    Na prvom porodu su napravili epiziotomiju, na druga dva sam popucala ali ne prestrasno.... ne znam sto te jos zanima 😁

Senci_i
    18. Listopad 2024. 12:48

Pozdrav svima curke, citam vas, ali nisam pisala.. pokusavam pronaci popis za bolnicu, pa ako koja ima sacuvan da podijeli. Sve ja mislila da moj bebac nece uraniti, ali izgleda da mu se zuri. Vec 2 dana mi jako napet stomak kad ustanem, al kao sve je to u redu, i sinoc me bas poprilicno zabolilo dolje, al proslo

Senci_i
    18. Listopad 2024. 13:02

I kliknem posalji 😀
    Javila se jutros svojoj doktorici, a ona rece da su to lagano krenuli trudovi. Znaci mogu za vikend, a moze i potrajati.. odlucila sam se malo primiriti da ne poticem dodatno trudove, ako se to moze 😆

• Teab1
    18. Listopad 2024. 13:10

Senci_i

I kliknem posalji 😀
    Javila se jutros svojoj doktorici, a ona rece da su to lagano krenuli trudovi. Znaci mogu za vikend, a moze i potrajati.. odlucila sam se malo primiriti da ne poticem dodatno trudove, ako se to moze 😆

ma čak i da krene u terminu si,kak god bilo čini se da će prva zimska beba stic vrlooo skoro, sretno i drži se 🥰🥰

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Mrvica722
    18. Listopad 2024. 13:13

Senci_i

I kliknem posalji 😀

Meni je tako bilo i unosilo mi je to nemir i navecer sam ostisla na ctg i ostavili su me u bolnici malenom su otkucaji srca bili previsoki 180 ,imala sam osjećaj da me konstantno drzala bh kontrakcija.

Je ste primjetile-boju noktiju na rukama da li vam se mjenjala 
    Jutros su mi nokti bili plavkasti kao cijanotični nakkn tuša i razgibavanja su nadošli na ružičastu boju ,nije mi bilo svejedno
    Al definitivno su drugaciji nego su bili

Senci_i
    18. Listopad 2024. 13:25

Mrvica722

Senci_i

I kliknem posalji 😀

Meni je tako bilo i unosilo mi je to nemir i navecer sam ostisla na ctg i ostavili su me u bolnici malenom su otkucaji srca bili previsoki 180 ,imala sam osjećaj da me konstantno drzala bh kontrakcija.

Je ste primjetile-boju noktiju na rukama da li vam se mjenjala
    Jutros su mi nokti bili plavkasti kao cijanotični nakkn tuša i razgibavanja su nadošli na ružičastu boju ,nije mi bilo svejedno
    Al definitivno su drugaciji nego su bili

Nisam primjetila nikakve promjene.
    Ali sam definitivno umornija zadnjih par dana, kako mi je bilo i prije prvog poroda. 

• Doriis
    18. Listopad 2024. 13:39

Senci_i

Pozdrav svima curke, citam vas, ali nisam pisala.. pokusavam pronaci popis za bolnicu, pa ako koja ima sacuvan da podijeli. Sve ja mislila da moj bebac nece uraniti, ali izgleda da mu se zuri. Vec 2 dana mi jako napet stomak kad ustanem, al kao sve je to u redu, i sinoc me bas poprilicno zabolilo dolje, al proslo

Imas na 280 stranici na ovoj temi cijeli popis za bolnicu i za mamu i bebu 😁

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.