Kao toddler mi je bila okej skroz. Sad sa 3 zna sve sama, zapovijeda, skrici kad nije po njenom, neeemoj slucajno da joj obucem krivo carape ili majicu ili ne znam sta, kaos bude 😂 iz minute u minutu se mijenja to raspolozenje. Nikad ne znam sta ce me docekat, zivot je uzbudljiv s njom 😂
dakle ja imam jos pol godine do broja 3 nis uživati ću dok mogu 😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Zmajja, ko da o mojoj maloj pricas 🤣
Tako i ja doslovno nikad ne znam kaj cu sljedece krivo napraviti pa ce ona posiziti 🤣
Zivjele trogodisnjakinje 🫠
Freyya, svaki dan dolazim procitati prvo da vidim kakvo je stanje kod tebe. Drzi se, evo sta drugo da ti kazem! Nadam se da ce sve biti ok!
Moji bolovi u stidnoj kosti danas kao malo popustili... bas me bolilo ovih dana, gegam se doslovno a tek sam na pola puta ...
Spora sam i danas, ali osjecam da nekako manje ipak boli. Nadam se da ce ici samo na bolje a ne na gore.
Moji bolovi u stidnoj kosti danas kao malo popustili… bas me bolilo ovih dana, gegam se doslovno a tek sam na pola puta …
Spora sam i danas, ali osjecam da nekako manje ipak boli. Nadam se da ce ici samo na bolje a ne na gore.
trajat će ti do 25 tt oprilike onda će popustit i onda ćeš uc u 3 tromjesecje dalje znaš 😂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Pozdrav, cure!
Freya nadam se da će sve biti ok! Samo slušaj doktore i polako. Te mjere kako varaju, i kilaza i cervikometrija. Šta da ti kažem, kad su meni tri doktora u tjedan dana rekli različitu lokaciju posteljice 😂😂😂
.
Ja opet neko vrijeme nisam pisala, svašta nam se događa. Prodali smo stan, moramo se iseliti do 1.12., znači dva tjedna prije termina. Prodajemo stan već dugo i sad su se oni našli kupiti 🤦🏼♀️ tražimo stan za najam od 1.11. pa ćemo polako sve prenositi kroz mjesec dana. Ja još nemam skoro ništa od robice za bebu, mislila sam ići danas u shopping ali evo i ne da mi se baš 😂 napokon sam jučer kupila zadnju stavku za torbu za rodilište - japanke za tuširanje. Sad će mi trebati tjedan dana da skinem etiketu i stavim u torbu, kako sam krenula 😂
Uglavnom, pokušat ću vas pratiti, ali sad će mi biti tolika ludnica da ne znam hoću li moći 🙈
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Zmajja, ko da o mojoj maloj pricas 🤣
Tako i ja doslovno nikad ne znam kaj cu sljedece krivo napraviti pa ce ona posiziti 🤣
Zivjele trogodisnjakinje 🫠
Freyya, svaki dan dolazim procitati prvo da vidim kakvo je stanje kod tebe. Drzi se, evo sta drugo da ti kazem! Nadam se da ce sve biti ok!
Da se i ja uključim 😅😅 i moj trogodišnjak ima takve ispade. Oko svega i svačega. Baš nikad ne znaš šta će te sljedeće dočekati. Sve treba onako pažljivo da smanjiš mogućnost pogreške i divljanje kasnije 😅😅
---
Freya - drži se! 💪💪💪 vjerujem da će sve biti dobro 🩷🩷
---
Ja danas 33 tt 😮🙈 maloprije sam stavila prvu mašinu robe za bebu da se pere. Da napokon krenem s nečim. Prošli tjedan smo namontirali komodu. Kupila sam sklopivu kadicu i mekanu podlogu za presvlačenje u Baby Centru neki dan kad su bili popusti na FreeON. Naručila sam tetra pelene i krpice sa Ethereala - isto bilo sniženje za dane beba. Dude i bočicu za početak. Stvari za pupak.
Od većih stvari još ću naručiti gnijezdo za bebe sa Jukki stranice - sa prvim sinom nam se pokazalo korisno i baš smi ga iskoristili do nekih 5, 6 mj dok se nije počeo baš valjati i mogao ispasti iz njega.
Moram uzeti još neke higijenske stvari, uloške, pelene za bebu...
Od muževih ćemo donijeti košaru za kolica i jaje, Babybjorn - pa ću to malo oprati i očistiti, ali nekad kasnije. Sad mi rano 😃
I naručit ću još par stvari od robice što vidim da mi fali.
Ja se sad raspisala 😅😅 redovno čitam i pratim situacije. Držim svima fige da sve bude kako treba 💪💪💗💗
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Jeste se vi cijepile protiv hripavca ili gripe?
Kad je krajnji rok?
Ja se jos nekako nisam odlucila.... A mislim da mi je iduci tjedan nekako krajnje vrijeme da se antitijela razviju.
Mislila sam mozda samo protiv hripavca.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Freya kako si,kakvo je stanje? 🥰
Ja kao da jucer i danas osjecam manji pritisak dolje u trbuhu..nekako je i narastao odjednom 🫣 Valjda se rastom sve i podignulo gore pa je lakse haha
Bebica je ful aktivna,po cijele dane se migolji i udara 🤭
• 20.04.2022. 🌷
Evo malo i mene da se ukljucim..
Freya- drzi se i nemoj se previse opterivat oko toga ja takoder mislim da njihova ta mjerenja nisu bas precizna.. probaj sta manje mislit o tome i sta vise se opustat! Sretno!
Ja sam jucer bila na pregledu svom redovnom, pregled je prosa super! Moj malac je u dva tjedna poprilicno napredova sa 550g na 741g sta me bas iznenadilo jer dobia je u dva tjedna skoro pola kilaze sta je dobiva do sada😬🫣
Kao malo je veci za sada od tjedana u kojima zapravo jesmo, al doktorica je rekla da je to super. I ne opterecuje me to, ja sam u plusu 8kila al zapocela sam trudnocu sa 54 kila tako da iskreno te kile se uopce ne vide dobila sam lipe obline i mali trbuh🤷🏼♀️
Nije mi nista spominjala OGtt za sad, samo idem na krvnu pretragu da kontroliramo zeljezo i to je to.
Prijavila sam se na tecaj kod Sonje Buzov to me bas veseli prvorotkinja sam i smatram da mi je svaki savijet dobrodosao!
Eto to je to od novosti, sljedeci pregled 14.11.🥳
Meni pregled danas, u stresu san jer mu dolazin s nalazima od hematologa i geneticara (prenositeljica san Hemofilije tipa A , generacijama je u obitelji) , nakraju porod mora bit planiran jer mi se prije tijekom i neposredno nakon poroda mora vise puta vadit faktor zgrusavanja krvi koji je meni dosta nizi . Cak mi je hematolog napisa da se porod mora planirat da bude tijekom tjedna radi laboratorija i pretrage za faktor VIII. tako da uopce neznam sta danas ocekivat na oregledu. Niti sta znaci da ce morat bit planirani porod. Jeli to znaci da mora biti dogovoren ili nemam pojma. Vidicemo danas sve.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji