Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    18. Listopad 2024. 13:45

E i jos jedno pitanje ,neznan koliko su normalni otkucaji srca nas trudnica al primjećujem kod sebe da su uvijek 110 do 120 

Senci_i
    18. Listopad 2024. 13:55

Doriis

Senci_i

Pozdrav svima curke, citam vas, ali nisam pisala.. pokusavam pronaci popis za bolnicu, pa ako koja ima sacuvan da podijeli. Sve ja mislila da moj bebac nece uraniti, ali izgleda da mu se zuri. Vec 2 dana mi jako napet stomak kad ustanem, al kao sve je to u redu, i sinoc me bas poprilicno zabolilo dolje, al proslo

Imas na 280 stranici na ovoj temi cijeli popis za bolnicu i za mamu i bebu 😁

Hvala, planirala sam zapamtiti broj stranice kad sam vidjela pospis, ali..

Melodie
    18. Listopad 2024. 14:49

Sinoc san imala pregled , sljedeci rpegled je za dva tjedna i jos uvik u njega (a to je tjedan pred termin). Nadan se da se nece njsta pokrenit do tad jer moj porod treba  bit planiran. Ali ja san hepi sta je on tako stalozen i sta necu imat posla s trudnickon ambulanton nego san u njega do kraja. Na sljedecem pregledu koji je 30.10. cu saznat jeli pozitivan bris na streptokok (jucer mi je uzea uzorak) , i takoder na slejdecem pregledu (tada cu bit 38+5) odredujemo kad cu u rodiliste i to vjerojatno na inducirani porod. 🤞🏻   Uh nemogu virovat da mi je termin za tri tjedna. Beba je trenutno 3200 g 💜

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• Doriis
    18. Listopad 2024. 15:27

Melodie

Sinoc san imala pregled , sljedeci rpegled je za dva tjedna i jos uvik u njega (a to je tjedan pred termin). Nadan se da se nece njsta pokrenit do tad jer moj porod treba bit planiran. Ali ja san hepi sta je on tako stalozen i sta necu imat posla s trudnickon ambulanton nego san u njega do kraja. Na sljedecem pregledu koji je 30.10. cu saznat jeli pozitivan bris na streptokok (jucer mi je uzea uzorak) , i takoder na slejdecem pregledu (tada cu bit 38+5) odredujemo kad cu u rodiliste i to vjerojatno na inducirani porod. 🤞🏻  Uh nemogu virovat da mi je termin za tri tjedna. Beba je trenutno 3200 g 💜

A mozes si vidjeti nalaz na e-gradanima? Tako sam si ja jucer vidjela da sam negativna na streptokok da ne cekam iduci petak do pregleda

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

atena
    18. Listopad 2024. 15:51

Cure jel je sjela naknada za komplikacije u trudnoći? 

• Doriis
    18. Listopad 2024. 16:55

atena

Cure jel je sjela naknada za komplikacije u trudnoći?

Ne...barem meni nije nista sjelo jos

22.03.2024. + 😇

Hypnoticpoison
    18. Listopad 2024. 17:01

Pozdrav, curkice!🥰🥰🤗🤗
    Atena meni još ništa nije sjelo. Očito do ponedjeljka ništa.🤷‍♀️🤷‍♀️
    Ženoline moje, od ponedjeljka su u Lidlu tajice za trudnice, termo tajice, hulahopke, majice, pletene veste, pletene hlače i potkošulje za dojenje. Konačnooooooo… Stoga, navaliteeeeeee ako koja želi.😉😉
    Mi smo se u srijedu podruškale, sve je u redu, naša dugica 🌈 ima 1100 grama. Htjeli smo raditi 4D ultrazvuk da imamo lijepu slikicu, ali baš je sakrivala ličeko, zato svaki put velikodušno pokazuje svoju malu ribicu.🤭🤭🙈🙈😄😄 Iduće druškanje imamo 13.11.
    Nadam se da ste mi sve dobro.❤️❤️
    Grliiiiiiimmmm Vas 🫂 i cmokam 😘😘!❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Melodie
    18. Listopad 2024. 17:14

Doriis

Melodie

Sinoc san imala pregled , sljedeci rpegled je za dva tjedna i jos uvik u njega (a to je tjedan pred termin). Nadan se da se nece njsta pokrenit do tad jer moj porod treba bit planiran. Ali ja san hepi sta je on tako stalozen i sta necu imat posla s trudnickon ambulanton nego san u njega do kraja. Na sljedecem pregledu koji je 30.10. cu saznat jeli pozitivan bris na streptokok (jucer mi je uzea uzorak) , i takoder na slejdecem pregledu (tada cu bit 38+5) odredujemo kad cu u rodiliste i to vjerojatno na inducirani porod. 🤞🏻 Uh nemogu virovat da mi je termin za tri tjedna. Beba je trenutno 3200 g 💜

A mozes si vidjeti nalaz na e-gradanima? Tako sam si ja jucer vidjela da sam negativna na streptokok da ne cekam iduci petak do pregleda

Ja sam u privatnika, meni samo nalazi od drzavnih doktora i laboratorija dolaze na egradanin, ali svakako cu bacit oko. Iako mislin da meni nece tamo doc nalaz 🤷🏼‍♀️

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

atena
    18. Listopad 2024. 19:13

Pa baš mi je čudno da tako kasno ...već sam mislila da samo meni nije sjelo da sam krivo papire odnesla ili nešto 😂🙈

• Doriis
    18. Listopad 2024. 19:18

atena

Pa baš mi je čudno da tako kasno …već sam mislila da samo meni nije sjelo da sam krivo papire odnesla ili nešto 😂🙈

I ja sam bila sigurna da ce danas posto je 18.i, da nece cekati do ponedjeljka ali ocito ce biti onda 

22.03.2024. + 😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.