Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    17. Listopad 2024. 13:55

A11

Freya kako si,kakvo je stanje? 🥰

Ja kao da jucer i danas osjecam manji pritisak dolje u trbuhu..nekako je i narastao odjednom 🫣 Valjda se rastom sve i podignulo gore pa je lakse haha
    Bebica je ful aktivna,po cijele dane se migolji i udara 🤭

Danas je ctg bio ok, koliko sam cula, ponovili smo briseve za svaki slucaj iako su bili uredni prosli put.. Sutra ćemo vidjet stanje sa cerviksom i ctg, i onda sta dalje.. mene trenutno brinu te kontrakcije, jer ih ja nisam ni osjetila bas a ctg ih je zabilježio.. samo da se one vise ne ponove, da izdržimo jos malo .

• Lion32
    17. Listopad 2024. 15:44

Evo nas sa pregleda, sve je super. Ima kilu I 300 i prestajemo sa Utrogestanima jer je rekla da nema smisla stvarno više.. 🥰
    Sad vidim na slicicama sa UTZ-a da pise 28+6, ali ona mi nije ništa komentirala tako da je valjda sve ok po tom pitanju..
    Slijedeći pregled 14.11🥰

nyssa_
    17. Listopad 2024. 15:48

Bokić trudnice! 🤰🏻
    Samo da se javim. Danas sam radila OGTT i nalazi su okej. Doduse, trombociti su mi najniži ikad (100) i nema rješenja za to.
    Još uvijek radim pa mi to ne dozvoljava da se opustim i krenem s vecom nabavom stvari za bebu i sebe, plus mala mi je bolesna pa stalno s njom oko doktora moram... nadam se da ce i to proci brzo. Nabavili smo Nuna Leaf njihaljku i trogodišnja kćer baš uživa i njoj. :)) na sajmu beba i trudnica u WG sam za vikend uzela IzyBaby grijač mlijeka. Što ste vi ugrabile?
    Planirali smo ovaj vikend do Austrije do Primarka jer cujem da imaju finu robicu pa da ugrabim par artikla za bebača i curku.
    Citam vas redovno, ali ne stignem tipkati uopce.
    Netko je pitao za tečajeve- meni su Rodini tečajevi online bili skroz okej. Besplatni i korisni. :)

Naša srećica** 12/2021

• Mrvica722
    17. Listopad 2024. 19:29

nyssa_

Bokić trudnice! 🤰🏻
    Samo da se javim. Danas sam radila OGTT i nalazi su okej. Doduse, trombociti su mi najniži ikad (100) i nema rješenja za to.
    Još uvijek radim pa mi to ne dozvoljava da se opustim i krenem s vecom nabavom stvari za bebu i sebe, plus mala mi je bolesna pa stalno s njom oko doktora moram… nadam se da ce i to proci brzo. Nabavili smo Nuna Leaf njihaljku i trogodišnja kćer baš uživa i njoj. :)) na sajmu beba i trudnica u WG sam za vikend uzela IzyBaby grijač mlijeka. Što ste vi ugrabile?
    Planirali smo ovaj vikend do Austrije do Primarka jer cujem da imaju finu robicu pa da ugrabim par artikla za bebača i curku.
    Netko je pitao za tečajeve- meni su Rodini tečajevi online bili skroz okej. Besplatni i korisni. :)

Trombociti mogu past nakon prehlade i viroze ,konkretno vam je bitno to pratit i trombociti u slučaju velikig padanja se mogu primit samo trombociti ❤️

Pitanje jel vas bole grudi stilu da vas PROBODE kroz dojku ,bas me zaboli vjerojatno kako bujaju

• A11
    17. Listopad 2024. 21:19

Mrvica722

nyssa_

Bokić trudnice! 🤰🏻
    Još uvijek radim pa mi to ne dozvoljava da se opustim i krenem s vecom nabavom stvari za bebu i sebe, plus mala mi je bolesna pa stalno s njom oko doktora moram… nadam se da ce i to proci brzo. Nabavili smo Nuna Leaf njihaljku i trogodišnja kćer baš uživa i njoj. :)) na sajmu beba i trudnica u WG sam za vikend uzela IzyBaby grijač mlijeka. Što ste vi ugrabile?

Trombociti mogu past nakon prehlade i viroze ,konkretno vam je bitno to pratit i trombociti u slučaju velikig padanja se mogu primit samo trombociti ❤️

Pitanje jel vas bole grudi stilu da vas PROBODE kroz dojku ,bas me zaboli vjerojatno kako bujaju

Da! Jucer me tako jako probolo kroz lijevu,sve zvizde sam vidila hahah valjda je to sve normalno..I to koliko su teske i ogromne,pola moje kilaze nose one doslovno,bas su mi teret 🤣 

• 20.04.2022. 🌷

• A11
    17. Listopad 2024. 21:21

Freya ma super, ide to sve na bolje,izdrzi jos malo! 🩶

• 20.04.2022. 🌷

• Doriis
    17. Listopad 2024. 21:44

Nalaz brisa na streptokok - negativan 🙏 i danas sam isla po nalaz od vadenja krvi za krvnu grupu (zbog promjene prezimena sam morala opet vaditi krv) 

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

• hoyaa
    18. Listopad 2024. 06:56

Evo i mene, sve citam i pratim, ali ne stignem puno tipkati. Mi smo ovaj tjedan odradili trudnicki tecaj u domu zdravlja, jucer mi je bio pregled, curka je sad nekih 775 grama, po mjerama tocno za tjedne. Pregled je bio bas kratak, dobila sam uputnicu za ogtt pa me i to ceka cim ulovim dan kad nemam nista bitno na poslu. Sljedeća kontrola 14.11. 

nola95
    18. Listopad 2024. 10:04

Freya baš neobično da ih ctg bilježi a ne osjećaš ih sama..kužim skroz kaj te brine..možda su toliko slabe,pa ih ne osjetiš, al bitno da ide na bolje 🙌🏻 budeš vidjela kaj ti kažu da radiš, tj ne radiš, dobit ćeš sigurno detaljne upute ako te odluče pustit doma uskoro.

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    18. Listopad 2024. 10:06

Mrvica722

nyssa_

Bokić trudnice! 🤰🏻

Stalno me probadalo pa se smirilo i sad opet buknule, pa ne mogu bez grudnjaka hodat zbog straha da negdje ne okrenem bradavicu il da mi mali ne skoči slučajno na cicu 🤣😅 al imam onaj za dojenje mekani udobni, samo sam povadili iz sportskog spužvice i natrpava u ovaj da pruža “zaštitu”

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.