Freyasa bebicom je sve u redu to je najbitnije i bas mi je drago❤️
Jesu ti nesto rekli za osip? Ja sam osip dobila od posteljina u bolnici kada sam imala operaciju endometrioze prije 3 god… digla sam paniku da bi na kraju ustanovili da mi je to od nekog njihov praška koji koriste za pranje posteljina… a meni ruke noge leđa stomak ma sve…. Tako da mozds nije to nista opasno.
Cini mi se da na patologiji trudnoce dignu toliku frku, ova doktorica jucer sto je bila je tako divna, smirena i vidi se da zna svoj posao.. samo neka je beba dobro ❤.. To mi je rekla i sestrica, dešavalo se nekim trudnicama od tog omeksivaca, ja trazila novu posteljinu kaze dzaba i da ti dam, opet je isto, razmisljam ako ostanem donijeti svoju, ove su ciste ali imaju toliko osusenih tragova krvi da je stvarno fuj.. i da rekla mi je da ovih dana izbjegavam kupku i šampone i kreme.. A rece mi doktorica da su uredni jetreni enzimi bili u subotu.
Freyasa bebicom je sve u redu to je najbitnije i bas mi je drago❤️
Jesu ti nesto rekli za osip? Ja sam osip dobila od posteljina u bolnici kada sam imala operaciju endometrioze prije 3 god… digla sam paniku da bi na kraju ustanovili da mi je to od nekog njihov praška koji koriste za pranje posteljina… a meni ruke noge leđa stomak ma sve…. Tako da mozds nije to nista opasno.
Cini mi se da na patologiji trudnoce dignu toliku frku, ova doktorica jucer sto je bila je tako divna, smirena i vidi se da zna svoj posao.. samo neka je beba dobro ❤.. To mi je rekla i sestrica, dešavalo se nekim trudnicama od tog omeksivaca, ja trazila novu posteljinu kaze dzaba i da ti dam, opet je isto, razmisljam ako ostanem donijeti svoju, ove su ciste ali imaju toliko osusenih tragova krvi da je stvarno fuj.. i da rekla mi je da ovih dana izbjegavam kupku i šampone i kreme.. A rece mi doktorica da su uredni jetreni enzimi bili u subotu.
To je najbitnije da je bebica dobro😍
Bolje onda da nosis svoju posteljinu jer ti je to sigurni od toga, dodatni stres ti ne treba🫶🏻
Freyaaa kako ti je sada jel su popustili bolovi?
Mnogo su slabiji nego dok sam imala lažne, mislila sam da se smirilo kad ono na ctg svaki dan sve gore. Bole me samo povremeno ledja i kao lagani menstrualni grcevi..
kolko je teška bebica,pisala si al nisam uspjela popratit
I tu su napravili propust, po prijemu u subotu 1025g, ajde ok, u srijedu prije toga 3 dana, je imao 950, u pon doktorica izgubila beba na težini kao 970g, zastoj, meni odmah kroz glavu pupcana vrpca oko vrata, moj privatno ginekolog govori samo trazi ovu drugu doktoricu, jucer beba 1060 grama, govori ni govora o zastoju, vidis sto bolnička hrana cini čuda za dan toliko da dobije 😅.. Injekcija sam primila sve, imam jos 2 tablete, i sad razmišljam sta dalje, kako cu bez toga ako sam i jucer imala pored njih kontrakcije. Jos sam sinoć dobila neki osip, odmah sam pomislila na holestazu, jer su mi jetreni enzimi kroz čitavu trudnoću bili jaki blizu gornje granice..
ma nemogu oni to nikad dobro izmjerit,pogotovo ako su specijalizanti koji to ne rade dugo onda je greška zagarantirana bebica napreduje i to je bitno samo izdrži kroz sve to i bit će sve super,osip nemora ništa znacit al nek si ti na promatranju kod njih
Mislim da ovo nije bila specijalizantica, ali imala je problema i sa onim okruglim kursorom pa se nadam da je to razlog iskreno..
Freya jesi odradila onu šetnju kaj si spominjala? Kak je to prošlo?
Super sa bebač lijepo napreduje i da ti terapija djeluje.🙌🏻 Dan po dan, nemoj previše unaprijed razmišljati. Sad je tako kako je i dobro je dok on raste, a ti se ne mučiš od bolova. Neka se samo brinu za tebe najbolje što znaju i mogu, tamo si najsigurnija pod nadzorom struke. Da si doma bilo bi ti jako stresno nakon svega. Iako vjerujem da nije idealno biti u bolnici, al ja bi isto radije tako nego došla doma i strepila nad svakom bolnom pojavom..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Freyajesi odradila onu šetnju kaj si spominjala? Kak je to prošlo?
Super sa bebač lijepo napreduje i da ti terapija djeluje.🙌🏻 Dan po dan, nemoj previše unaprijed razmišljati. Sad je tako kako je i dobro je dok on raste, a ti se ne mučiš od bolova. Neka se samo brinu za tebe najbolje što znaju i mogu, tamo si najsigurnija pod nadzorom struke. Da si doma bilo bi ti jako stresno nakon svega. Iako vjerujem da nije idealno biti u bolnici, al ja bi isto radije tako nego došla doma i strepila nad svakom bolnom pojavom..
Bila sam jucer, baš su me tad boljela ledja.. Ipak je osip alergija na lijek, opet mi se desilo samo mnogo gore nego sinoc.. Danas nisu radili ni uzv ni cervikometriju, samo jedan ctg jutros koji je bio ok, ali sad me zanima kakvo je stanje bez terapije.. dan po dan idemo.. a ne znam sto se javljaju
Freyaa, nadam se da se držiš i bolje je da si na sigurnom 🫶🏻
Ja sam danas bila privatno na kontroli u Poliklinici Mazalin, bio je i suprug sa mnom. Doktorica Klaić je detaljna, stručna, kad bi barem i socijalni ginici bili takvi 😇 bebica ima jednu kilu, podsjeća nas na našu prvu curku i bas me smire ti dobri pregledi 🙂
Freyya drzim ti fige ali se isto tako me bi previse brinila. Te procjene velicine preko ultrazvuka su li-la, ne moze se to tocno procijenit i vani se to izbjegava radit. Isto sa mjerenjem cerviksa. Ovo ti je iskustvo iz prve ruke, priroda posla mi je da putujem tako da preglede znam obavit malo posvuda, nitko mi nigdje nije radio pregled cerviksa niti vaginalni pregled vec samo kod nas. Kad sam pitala zasto (u 3 razlicite zemlje) samo su se nasmijali i rekli da po njima nema potrebe bespotrebno prpat dole a i da jesam otvorena 1cm ili s omeksanim cerviksom mogu tako izdurat cijeli trudnocu 😅 isto tako se zbilja zbilja rijetko stavlja zene na lezanje/komplikacije. Tako da kako su ti cure vec rekle, dan po dan i samo polako!
Moja poznanica je rodila sina u Splitu kad je bila u 6om mj trudnoce (trbuh joj se uopce nije vidio jos..), sve okej proslo
Netko je pitao za spavacice trudnicke - imam iz MTCa iz prve trudnoce, dobre su mi
Ja isto nemam nista spremno jos. Bas ce sutra muz donit iz spremista robicu i bedside crib pa da spremim to. Za vikend bi mozda mogli torbu spremit ali nekako mi rano jos. Za tecajeve, odradila sam to prosli put, pola toga se tijekom poroda nisam mogla sjetit jer sam imala ledjne trudove i samo sam psovala i cekala dok prodju 😂 doslovno kao da me netko na pola reze s motornom pilom. Uz to sam se dan prije poroda spotaknula vani i imala ogromnu ranu na koljenu sto znaci da nisam mogla bit na ”sve 4” polozaju i to me nerviralo… sad mi se cini da preskacem sve i bit ce kako bude. S druge strane muz gleda sve moguce tecajeve. Mislim da ozbiljnije shvaca ovu trudnocu od mene 😂
ovo zadnje sam krepala 😂😂 pitaj ga dal oce on umjesto tebe rodit 😂 ovo s koljenom isto 😂😂😂 ugl i ja ovu trudnocu preskačem sve,da mogu i porod bi šteta pa to tak nejde 😂
Ja gledam ocu počet slagati torbu pa odmahnem rukom neda mi se opce al fkt mi se neda, sad sam na kakti mirovanju koje to nije da gospa nebi odlučila doc prije termina al nekako sumnjam, ni prvo nije htjelo van kad je trebalo zas bi ona 🙄😂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Rekao je da ne bi fala a ako moze preskocio bi i prisustvovat ali zna da nema izbora 😂
Da ne govorim da doma imam totalnu threenegerku, kad ona ode lec e bas mi se gleda videe o porodu, ajde bok, ukljucim neku glupost na Netflixu i zelim da me svi puste na miru 🙈
isto je i moj reko 😂 za prisustvo na porodu ne trudnocu 😂 ma kaki videi o porodu bogati baš kažem moja djeca da imaju izbora bi živjela u mom trbuhu do 18 😂 dakle kaje gorje toddler ili teenegerka teško za razlučit na kraju ti dode na isto 😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji