Evo mene sa pregleda. Sve je super, zatvorena, beba mjerama odgovara tjednima.
Saznala sam i spol - stiže nam deckic 🥰 ni najmanje to nisam očekivala, bila sam uvjerena da je curica. Malko sam tužna jer sam priželjkivala curicu, ali samo mi treba vremena da se naviknem.
Pošto je kćer isto stalno govorila o bebi u ženskom rodu i dala joj žensko ime, sad moramo smisliti muško ime i nju (i sebe) uvjeriti da je dječak 😂🙈
dakle gledam popis i tu sam negdje ko tratincica,nemam nis od kozmetike i higijenskog pribora,dobro vecinu cu imat al treba ljekarnu obavit,cekam da mi pocne porodiljni pa cu polako krenut veca naknada i bla bla,a sobzirom da sam s malim prenesla ne ocekujem drukce ni s gospodicom,mozda me iznenadi al sumnjam... evo i mene na kraju drugog tromjesecja i nemrem vjerovat kako je to brzo proslo,vec je kraj 9. bozic ce za cas 😱 muz stalno prica da nemre vjerovat da jos 3 mj i sve ispocetka 😂 malo ga trta uhvatila, veseli se on samo je blago panicar 😅, sutra bi trebala taj glupavi ogtt napravit ak stignem jer mi je mali i dalje u vrticu do 11:20,bumo vidli
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sretno na OGTT-ima curke, proći će, kako god bilo, možete vi to❤️ progurale ste kroz mučnine na početku trudnoće, od toga sigurno nije gore🙌🏻💪💪meni nije bila nikakva frka ni prvi put oko tog ni ovaj, skroz mi je fina ona hladna glukoza za gucnut i onda si čitam Spinning babies i slušam podcast, iskreno brzo mi je prošlo, pogotovo kaj sam dva sata dobila potpunog mira hahah
Šareni oblak hvala za popis, top je! i čestitam na dečkiću💙🥳 kužim te skroz jer ja bih se bila tako osjećala da je još jedan dječak na putu😬 mislim trebalo bi mi da se naviknem jer sam isfantazirala djevojčicu, ne zato kaj imam neš protiv dječaka, moj je meni najdraža osoba na svijetu☺️ al ono, ne možemo si pomoći s tim nekim željama, kako zamišljamo da nam obitelji izgledaju i ta maštanja..sigurna sam da će braco bit voljen, mažen i pažen jednako kao kako bi bila sekica 🥰 ako je ikakva utjeha, moj malac je silno htio seku i samo u ženskom rodu pričao o bebi, a sad kad znamo da je curica on svima priča da mu stiže braco i ne zanima ga seka nimalo 🤣 kad kažem da će dobiti seku on doda I BRACU🫡 reko to ćeš se Morat s tatom dogovoriti haha
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Tea ja isto nemam higijenske stvari, mislim imam uložaka i toga doma uvijek al za bolnicu si u torbu moram složit 🤣 ma nekako gledam bar za prvu ruku da ima doma pelena,krema za guzu, blazinica, vlažnih maramica, tetrica za bljuckanje i robe pripremljene pa da se beba može održavat čistom..al kad razmišljam o tome stalno nešto imam za nabavit još..isto ću odjednom u DM-u naveliko pa iskoristit popuste tj bodove iz knjižice one kaj se dobije za trudnice. Ako niste to napravile, a koristite DM karticu za bodove, možete podići paket za trudnice pa unutra dobijete knjižicu s bodovima dodatnim na kupnju tih stvari vezanih za bebe/trudnice. Ti bodovi zapravo ispadnu popust kod iduće kupovine..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Hoyaa da, stvarno nema pravila očito☺️super za Next to me☺️❤️😘
Bonnie jedva čekam, za dva dana će ga barem vidjeti pa se jako veselimo tome☺️☺️❤️😘 mislim da je normalan taj strah kod nas prvorotki☺️
Franka sretno, neka nalazi budu uredni🍀🤞🏻❤️žao mi je zbog bolova😔
Tea super, bitno da si zadovoljna izborom❤️
Oblak žao mi je zbog Covida 🥴 brz oporavak želim ♥️
Pake super za Vinogradsku❤️imaš još vremena predomisliti se🤣žao mi je zbog bolova🥴
Sunflower super🥴di si to čitala? Moguće je da je zbog gužvi. A dobro, imam još vremena odlučiti hvala Bogu 🤣
Kuglice meni je Sv.Duh izbor nakon Zaboka ❤️
Nola hvala ti ☺️ razmišljam o kupnji bubamare, netko ju je spominjao od vas, nisam znala da i druga dojka curi dok beba doji. Izdajalicu imam, tnx❤️😘
Darli mene muči nos već dva tjedna, mislim da je kod mene jaka prehlada. Koristim Sterimar za nos. Koristim bananu, meni osobno malo ogromna ali koristi mi☺️❤️😘
Šareni oblak žao mi je zbog nesanice i žgaravice 🥴 drago mi je da je nalaz dobar☺️slažem se za plan poroda, teško je to planirati😅znam da ne smijem prije poroda, o tome nisam ni pomišljala, za kolostrum sam čitala☺️podijeliš iskustvo sa Sv.Duha? Imaš preporuku za nekog doktora/icu? Hvala za popis, dobro dođe♥️😘
Čestitam na dječaku💙🩵💙🩵drago mi je da je sve u redu🎉🎉
Cure sretno s OGTT-om 🍀♥️🤞🏻
Tea je stvarno leti vrijeme🫣sretno sa OGTT-OM 🤞🏻 🍀 ❤️ 😘
👣Ja se nisam još počela pripremati, na sajmu smo kupili samo dekicu😅 planiram u Wg na sajam, pa tamo kupiti jaje i nadam se da ćemo prekosutra saznati spol, da mogu dalje planirati❤️❤️😘
Sretno svima cure, šaljem puse❤️❤️❤️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Jutro cure, jel ima koja problema sa kicmom dok spava? Ja evo vec 2 sedmice ne mogu spavati duze od pola sata u komadu jer me ubise ledja. Imam jastuk trudnicki, odlican madrac, okrecem se na bokove, nekad i cheat poziciju zauzmem gdje kao polu na ledja lezim, ali imam jastuk sa strane pa sam nageta. Nista ne pomaze, kukovi i kicma me vrlo brzo u svakoj poziciji toliko zabole da nema spavanja onda 😭😭😭. Radila sam i istezanja za kicmu, dodat cu sad malo jace vjezbe od sutra, ima li jos ko mozda savjet kakav?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jutro cure, jel ima koja problema sa kicmom dok spava? Ja evo vec 2 sedmice ne mogu spavati duze od pola sata u komadu jer me ubise ledja. Imam jastuk trudnicki, odlican madrac, okrecem se na bokove, nekad i cheat poziciju zauzmem gdje kao polu na ledja lezim, ali imam jastuk sa strane pa sam nageta. Nista ne pomaze, kukovi i kicma me vrlo brzo u svakoj poziciji toliko zabole da nema spavanja onda 😭😭😭. Radila sam i istezanja za kicmu, dodat cu sad malo jace vjezbe od sutra, ima li jos ko mozda savjet kakav?
Ne znam da li si pokusala sa kiropraktikom, ali da osoba radi sa trudnicama, to je meni doktor prije predložio..
Melodie dobru si mi ideju dala, budem i ja samo sama 😀
šareni_oblak hvala na popisu, moram reći da mi je na kraju samo par stvari falilo na ovom kojeg sam pisala tako da sam sad malo ponosna na sebe. 😂 I super da je pregled prošao dobro, čestitke na dečku. 💙 Kak su cure rekle, sigurno će biti isto voljen i mažen pažen, ali razumijem da si tužna pogotovo kad misliš da je jedno pa ispadne drugo. 😀
freyaa samo da ti javim da je OGTT super, meni je jako fino i još mi je dobro došlo jer mi je bilo premuka tako da bez brige!! Točno kako je nola95 rekla 😄
Meni isto vrijeme sad brzo prolazi, imam osjećaj da će za čas doći vrijeme poroda. Muž će sad vani uzeti ciljano vani stvari da skupljam bodove pa ću nešto ja ovdje i tak par puta. Budite dobro, pošaljem novi popis kad prođu sutrašnji pregledi 💝
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Leona nemam preporuku za doktora. Ja sam krenula u prošloj trudnoći jako rano u trudnicku, sa nekih 20ak tjedana zbog jetrenih enzima, da me oni tamo prate. Nisam imala nekog doktora koji me prati nego tko me zapadne. Na porodu sam bila 2 dana u predradaoni, sve sam smjene ispratila, a ne sjećam se ni jednog doktora, osim nekog mladog koji mi je bio na zadnjoj kontroli u trudnickoj, koji mi je stavio gel tijekom indukcije i koji je rekao ako se za 6h ništa ne dogodi da idem na carski. Pa je došao stariji doktor i dalje vodio svoju politiku. Mladi me skoro spasio još 12h muka, ali eto, smjena mu je bila gotova 😂 imena se stvarno ne sjećam, ne znam ni puno ime doktora koji me porodio jer sam eto rađala sto godina 🙈
Sve u svemu, iskustvo ok. Nije kraljevski tretman, i kao što si mogla zaključiti iz ovog gore, sve ti ovisi na koga naletis. Doktori su manje više ok, kao i sestre (u radaoni i predradaoni). Na babinjacama većinom sestre nadrndane i nemaju vremena objasniti ništa. Sestra koja je kao savjetnica za dojenje mi ništa nije pomogla, više mi je svekrva pomogla nego ona tamo. Samo heads up, što cimerice i ja nismo znale. Moraš tražiti da ti dohrane bebu ako nije došlo mlijeko ili misliš da nije dovoljno. Prvi dan beba ionako ništa ne jede ili pojede samo jednu dozu jer je želudac još pun plodne vode i to su nam rekli. Ali slijedeći dan bi već trebala beba nešto jesti i ako dojenje ne ide bajno, treba zvati sestru da dođe po bebu da se nahrani. Tako je bar na SD.
Iskustva su različita, nekima super tamo, nekima užas. Ali to sve ovisi na koga naletis.
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji