Evo cure da se javim kako je bilo na pregledu. Kaže doktor da je curica, da sve izgleda super i trudnoća odgovara točno u tjedan i danBebica je s glavom prema dolje, noge su joj na desnoj strani mog trbuha a tu i najjače pokrete osjetimBaš je neka aktivna bebica i najviše se uzvrpolji kad papam(o). Što se kila tiče i ja sam na +8,9 kg
Čestitke na curici i dobrom pregledu
Moj mališan stalno mijenja strane, malo ga osjetim na desnoj malo na lijevoj, samo je glava uvijek na istom mjestu - točno je osetim pod rukama
Ja sam na +6.5kg , doktorica je rekla da pripazim i usporim, a neznam što bi više pazila, ni u čemu ne pretjerujem. Nekako mi je ta težina skroz irelevantan podatak, nisam sigurna zašto to uopće prate
Evo cure da se javim kako je bilo na pregledu. Kaže doktor da je curica, da sve izgleda super i trudnoća odgovara točno u tjedan i danBebica je s glavom prema dolje, noge su joj na desnoj strani mog trbuha a tu i najjače pokrete osjetimBaš je neka aktivna bebica i najviše se uzvrpolji kad papam(o). Što se kila tiče i ja sam na +8,9 kg
Čestitam na curki i na super pregledu 🥰
Sad možeš u shopping, za curice ima jako puno slatkih i lijepih stvari 🥰
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Znam da nije strašno, ali stalno je nešto. I da nije, opet mi je grč konstantan zbog visokorizične trudnoće. Teško mi je održavati mentalno zdravlje, osjećam se kao da se stalno vrtim u krug 🫠. Sve se pregura jer nemam drugog izbora, ali to mi je najgore. Sad dosta negative, valjda bu bilo bolje kad mi se muž opet vrati 😄 Nadam se da će tebi nalaz biti dobar!
Leona89 ♥️
Sunflower!natašte mi je 6.7 vrijednost. Bio mi je šećer do sad dobar osim na prvom vađenju u 6.mjesecu, od tada pazim više na prehranu kao i ti, ali eto 🤷🏻
Dobila sam 4.5kg, oni gore zadovoljni iako bi mislim da bi bilo i manje da sam se zadnjih mjesec dana kretala kak spada.
Nadam se da će tebi proći dobro!! ♥️
20', Leona89 cure sretno sutra na pregledima, javite kak su prošli 🥰Ja isto mislim da ce se kod mene pokazat gestacijski, kad sam vadila krv s 10 tjedana glukoza je bila 5.1, nije dr nista komentirao, a tek sam kasnije shvatila da je to granicna vrijednost u trudnoci. Pa sam se probala pikati doma par puta s onim aparaticem za secer i nekad bi nakon obroka pokazao oke vrijednosti, a nekad poviseno. Probala sam malo korigirati prehranu, ali sam se onda tipak opustila i odlucila cekati ogtt. Kila sam dobila 3,5 dosad i gin komentira da mi nekak ne idu te kile, kao da je to nesto lose haha.
TeaM dobrodosla!
Evo ti ja za primjer. Secer mi je bio 5.3 u prvim nalazima sa nekih osam tjedana. Ogtt napravila u 31om tjednu pocetna vrijednost 4.5 . Nalazi ogtt odlicni niti triban sta pazit niti triban na guk profile. Tako da to neznaci nista sta ti je secer prije bio na granici:)
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Bok svima, Imam pitanje vezano uz papirologiju za otvaranje redovnog porodiljnog dopusta. Raditi ću do kraja, tj 45 dana prije bih otvorila porodiljni (imam i GO za iskoristiti prije pa da to dobro izračunam). Što je potrebno predati na HZZO? Od poslodavca trebam zadnje 3 platne liste, a od ginekologa? Hvala puno 🍀
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Zimske bebe - termini poroda ☃️
.
STUDENI ❄️
Melodie 08.11.2024., curica
Senci_i 12.11.2024., dečko
.
PROSINAC ❄️
Tratinčica12 05.12.2024., dečko
franka007 07.12.2024., curica
šareni_oblak 14.12.2024., dečko
nola95 17.12.2024., curica
zmajja 24.12.2024., curica
Teab1 29.12.2024., curica
.
SIJEČANJ ❄️
Bonnie9 07.01.2025., curica
20' 09.01.2025., curica
Pake 10.01.2025., curica
Hypnoticpoison 12.01.2025., curica
Lion32 14.01.2025., dečko
seniiii 17.01.2025., curica
Kuglica22 19.01.2025., dečko
nyssa_ 20.01.2025., dečko
Hoya 27.01.2025., curica
.
VELJAČA ❄️
Leona89 06.02.2025., čekamo spol ✨
Darli 07.02.2025., curica
Lusylu 08.02.2025., dečko
BikMik 17.02.2025., dečko
TeaM 17.01.2025., curica
Sunflower! 22.02.2025., dečko
nicaivo 26.02.2025., curica
.
✨ TERMIN PREGLEDA ✨
Senci_i - 26.09.
nyssa_ - 27.09.
Leona89, Melodie - 02.10.
nola95 - 04.10.
BikMik - anomaly 07.10.
Bonnie9, Sunflower! - 08.10.
Pake, seniiii, zmajja / nicaivo anomaly - 09.10.
Kuglica22 - 10.10.
Teab1 - 15.10.
Hypnoticpoison, Lusylu - 16.10.
hoya - 17.10.
Tratinčica12 - 23.10.
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Konačno sam podigla nalaz OGTT i uredan je.. Iako sam i pretpostavljala da će biti, jer kako sam trudna uvijek mi je secer čak ispod referentnih vrijednosti.
kak si jela dan/noc prije,ja sam si sad pojela malo rize s piletinom cist da ne krepam od gladi,valjda nece povecat vrijednosti 🤔..do spavanja sam na vodi 😅, s L ga nisam radila tak da neznam u kaj se upustam
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Konačno sam podigla nalaz OGTT i uredan je.. Iako sam i pretpostavljala da će biti, jer kako sam trudna uvijek mi je secer čak ispod referentnih vrijednosti.kak si jela dan/noc prije,ja sam si sad pojela malo rize s piletinom cist da ne krepam od gladi,valjda nece povecat vrijednosti 🤔..do spavanja sam na vodi 😅, s L ga nisam radila tak da neznam u kaj se upustam
Pojedi ili popij nesto proteinsko, to uvijek snizi ovaj nataste
Konačno sam podigla nalaz OGTT i uredan je.. Iako sam i pretpostavljala da će biti, jer kako sam trudna uvijek mi je secer čak ispod referentnih vrijednosti.kak si jela dan/noc prije,ja sam si sad pojela malo rize s piletinom cist da ne krepam od gladi,valjda nece povecat vrijednosti 🤔..do spavanja sam na vodi 😅, s L ga nisam radila tak da neznam u kaj se upustam
Rekli su mi 12 sati prije da prestanem jesti, od 19 i 30 nisam nista jela, samo sam vodu pila. I poslije glukoze isto tako rekli su mi ako mi bude muka samo kap vode da uzmem, jer čak i voda moze izazvati nagon za povracanjem. Meni je samo jednom malo bilo muka i uradila sam tako i sve je super proslo..
Ali cure mene lažne kontrakcije toliko muče, par dana bude ok pa opet. Jos sam na mirovanju, navecer mi se javljaju u donjem dijelu stomaka, i nije ugodno. Moj doktor ne obraća bas pažnju na to, kao sitna si, više sve osjecas.. a ni u domu zdravlja nesto nisu gledali na to.. Danas sam imala i lagane grcice.
Sortiraj odgovore
Najstariji