Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Kuglica22

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

20’

Evo cure da se javim kako je bilo na pregledu. Kaže doktor da je curica, da sve izgleda super i trudnoća odgovara točno u tjedan i danBebica je s glavom prema dolje, noge su joj na desnoj strani mog trbuha a tu i najjače pokrete osjetimBaš je neka aktivna bebica i najviše se uzvrpolji kad papam(o). Što se kila tiče i ja sam na +8,9 kg

Čestitke na curici i dobrom pregledu 
    Moj mališan stalno mijenja strane, malo ga osjetim na desnoj malo na lijevoj, samo je glava uvijek na istom mjestu - točno je osetim pod rukama
    Ja sam na +6.5kg , doktorica je rekla da pripazim i usporim, a neznam što bi više pazila, ni u čemu ne pretjerujem. Nekako mi je ta težina skroz irelevantan podatak, nisam sigurna zašto to uopće prate

šareni_oblak

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

20’

Evo cure da se javim kako je bilo na pregledu. Kaže doktor da je curica, da sve izgleda super i trudnoća odgovara točno u tjedan i danBebica je s glavom prema dolje, noge su joj na desnoj strani mog trbuha a tu i najjače pokrete osjetimBaš je neka aktivna bebica i najviše se uzvrpolji kad papam(o). Što se kila tiče i ja sam na +8,9 kg

Čestitam na curki i na super pregledu 🥰 
    Sad možeš u shopping, za curice ima jako puno slatkih i lijepih stvari 🥰

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

Melodie

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

hoyaa

Pake

Znam da nije strašno, ali stalno je nešto. I da nije, opet mi je grč konstantan zbog visokorizične trudnoće. Teško mi je održavati mentalno zdravlje, osjećam se kao da se stalno vrtim u krug 🫠. Sve se pregura jer nemam drugog izbora, ali to mi je najgore. Sad dosta negative, valjda bu bilo bolje kad mi se muž opet vrati 😄 Nadam se da će tebi nalaz biti dobar!
    Leona89 ♥️
    Sunflower!natašte mi je 6.7 vrijednost. Bio mi je šećer do sad dobar osim na prvom vađenju u 6.mjesecu, od tada pazim više na prehranu kao i ti, ali eto 🤷🏻
    Dobila sam 4.5kg, oni gore zadovoljni iako bi mislim da bi bilo i manje da sam se zadnjih mjesec dana kretala kak spada.
    Nadam se da će tebi proći dobro!! ♥️
    20', Leona89 cure sretno sutra na pregledima, javite kak su prošli 🥰
    Ja isto mislim da ce se kod mene pokazat gestacijski, kad sam vadila krv s 10 tjedana glukoza je bila 5.1, nije dr nista komentirao, a tek sam kasnije shvatila da je to granicna vrijednost u trudnoci. Pa sam se probala pikati doma par puta s onim aparaticem za secer i nekad bi nakon obroka pokazao oke vrijednosti, a nekad poviseno. Probala sam malo korigirati prehranu, ali sam se onda tipak opustila i odlucila cekati ogtt. Kila sam dobila 3,5 dosad i gin komentira da mi nekak ne idu te kile, kao da je to nesto lose haha.
    TeaM dobrodosla!

Evo ti ja za primjer. Secer mi je bio 5.3 u prvim nalazima sa nekih osam tjedana. Ogtt napravila u 31om tjednu pocetna vrijednost 4.5 . Nalazi ogtt odlicni niti triban sta pazit niti triban na guk profile. Tako da to neznaci nista sta ti je secer prije bio na granici:) 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

Tinker 🌸

Broj poruka: 271

Prijavi adminu

Bok svima, Imam pitanje vezano uz papirologiju za otvaranje redovnog porodiljnog dopusta. Raditi ću do kraja, tj 45 dana prije bih otvorila porodiljni (imam i GO za iskoristiti prije pa da to dobro izračunam). Što je potrebno predati na HZZO? Od poslodavca trebam zadnje 3 platne liste, a od ginekologa? Hvala puno 🍀

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Pake

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Zimske bebe - termini poroda ☃️
    .
    STUDENI ❄️
    Melodie 08.11.2024., curica 
    Senci_i 12.11.2024., dečko
    .
    PROSINAC ❄️
    Tratinčica12 05.12.2024., dečko
    franka007 07.12.2024., curica
    šareni_oblak 14.12.2024., dečko
    nola95 17.12.2024., curica
    zmajja 24.12.2024., curica
    Teab1 29.12.2024., curica
    .
    SIJEČANJ ❄️
    Bonnie9 07.01.2025., curica
    20' 09.01.2025., curica
    Pake 10.01.2025., curica
    Hypnoticpoison 12.01.2025., curica
    Lion32 14.01.2025., dečko
    seniiii 17.01.2025., curica
    Kuglica22 19.01.2025., dečko
    nyssa_ 20.01.2025., dečko
    Hoya 27.01.2025., curica
    .
    VELJAČA ❄️
    Leona89 06.02.2025., čekamo spol ✨
    Darli 07.02.2025., curica
    Lusylu 08.02.2025., dečko
    BikMik 17.02.2025., dečko 
    TeaM 17.01.2025., curica
    Sunflower! 22.02.2025., dečko
    nicaivo 26.02.2025., curica
    .
    ✨ TERMIN PREGLEDA ✨
    Senci_i - 26.09.
    nyssa_ - 27.09.
    Leona89Melodie - 02.10.
    nola95 - 04.10.
    BikMik - anomaly 07.10.
    Bonnie9Sunflower! - 08.10.
    Pakeseniiiizmajja / nicaivo anomaly - 09.10.
    Kuglica22 - 10.10.
    Teab1 - 15.10.
    HypnoticpoisonLusylu - 16.10.
    hoya - 17.10.
    Tratinčica12 - 23.10.

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Pake

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

20' čestitke na curki!! 💝 Drago mi je da je sve dobro 🥰

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• freyaa

Broj poruka: 845

Prijavi adminu

Konačno sam podigla nalaz OGTT i uredan je.. Iako sam i pretpostavljala da će biti, jer kako sam trudna uvijek mi je secer čak ispod referentnih vrijednosti. 

• Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

freyaa

Konačno sam podigla nalaz OGTT i uredan je.. Iako sam i pretpostavljala da će biti, jer kako sam trudna uvijek mi je secer čak ispod referentnih vrijednosti.

kak si jela dan/noc prije,ja sam si sad pojela malo rize s piletinom cist da ne krepam od gladi,valjda nece povecat vrijednosti 🤔..do spavanja sam na vodi 😅, s L  ga nisam radila tak da neznam u kaj se upustam 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• hoyaa

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

Teab1

freyaa

kak si jela dan/noc prije,ja sam si sad pojela malo rize s piletinom cist da ne krepam od gladi,valjda nece povecat vrijednosti 🤔..do spavanja sam na vodi 😅, s L ga nisam radila tak da neznam u kaj se upustam

Pojedi ili popij nesto proteinsko, to uvijek snizi ovaj nataste

• freyaa

Broj poruka: 845

Prijavi adminu

Teab1

freyaa

kak si jela dan/noc prije,ja sam si sad pojela malo rize s piletinom cist da ne krepam od gladi,valjda nece povecat vrijednosti 🤔..do spavanja sam na vodi 😅, s L ga nisam radila tak da neznam u kaj se upustam

Rekli su mi 12 sati prije da prestanem jesti, od 19 i 30 nisam nista jela, samo sam vodu pila. I poslije glukoze isto tako rekli su mi ako mi bude muka samo kap vode da uzmem, jer čak i voda moze izazvati nagon za povracanjem. Meni je samo jednom malo bilo muka i uradila sam tako i sve je super proslo.. 
    Ali cure mene lažne kontrakcije toliko muče, par dana bude ok pa opet. Jos sam na mirovanju, navecer mi se javljaju u donjem dijelu stomaka, i nije ugodno. Moj doktor ne obraća bas pažnju na to, kao sitna si, više sve osjecas.. a ni u domu zdravlja nesto nisu gledali na to.. Danas sam imala i lagane grcice. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.