Znam da nije strašno, ali stalno je nešto. I da nije, opet mi je grč konstantan zbog visokorizične trudnoće. Teško mi je održavati mentalno zdravlje, osjećam se kao da se stalno vrtim u krug 🫠. Sve se pregura jer nemam drugog izbora, ali to mi je najgore. Sad dosta negative, valjda bu bilo bolje kad mi se muž opet vrati 😄 Nadam se da će tebi nalaz biti dobar!
Leona89 ♥️
Sunflower! natašte mi je 6.7 vrijednost. Bio mi je šećer do sad dobar osim na prvom vađenju u 6.mjesecu, od tada pazim više na prehranu kao i ti, ali eto 🤷🏻
Dobila sam 4.5kg, oni gore zadovoljni iako bi mislim da bi bilo i manje da sam se zadnjih mjesec dana kretala kak spada.
Nadam se da će tebi proći dobro!! ♥️
20', Leona89 cure sretno sutra na pregledima, javite kak su prošli 🥰
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
dok ja vas sve procitam prode voz 😅, pake kuma imala gestacijski,nije se drzala nikakvih djeta,decko roden u terminu,zdrav s 2900,20, leona sretno na pregledu al sve bu to super 🥰, Ogtt sam odgadam al majko mila moram se natjerat to obavit ovaj tjedan,krenula mi zgaravica,trpam se jamnicom jer mi jedina pomogne,muz pak stalno mjenja imena, prvo je bila Lorena,pa Luna,sad smo na Lena,eto kad muski bira ime to traje i trajeeee 😂,lakse mi, mali krenuo spavat u vrticu pa vise stignem po kuci i to mi ful ful puno znaci. Mater i pol al bogme sam si odcorila dva sata i opet sve stigla... hemeroidi su mi trenutno u mirovanju al zato krenula bol u ledim,ajd bar sam 2/3 odradila jos malo do kraja iako se cini ko vjecnost proce za cas..zelim vam svima ugodan ostatak veceri uzivajte 😘
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Znam da nije strašno, ali stalno je nešto. I da nije, opet mi je grč konstantan zbog visokorizične trudnoće. Teško mi je održavati mentalno zdravlje, osjećam se kao da se stalno vrtim u krug 🫠. Sve se pregura jer nemam drugog izbora, ali to mi je najgore. Sad dosta negative, valjda bu bilo bolje kad mi se muž opet vrati 😄 Nadam se da će tebi nalaz biti dobar!
Leona89 ♥️
Sunflower!natašte mi je 6.7 vrijednost. Bio mi je šećer do sad dobar osim na prvom vađenju u 6.mjesecu, od tada pazim više na prehranu kao i ti, ali eto 🤷🏻
Dobila sam 4.5kg, oni gore zadovoljni iako bi mislim da bi bilo i manje da sam se zadnjih mjesec dana kretala kak spada.
Nadam se da će tebi proći dobro!! ♥️
20', Leona89 cure sretno sutra na pregledima, javite kak su prošli 🥰
Ja isto mislim da ce se kod mene pokazat gestacijski, kad sam vadila krv s 10 tjedana glukoza je bila 5.1, nije dr nista komentirao, a tek sam kasnije shvatila da je to granicna vrijednost u trudnoci. Pa sam se probala pikati doma par puta s onim aparaticem za secer i nekad bi nakon obroka pokazao oke vrijednosti, a nekad poviseno. Probala sam malo korigirati prehranu, ali sam se onda ipak opustila i odlucila cekati ogtt. Kila sam dobila 3,5 dosad i gin komentira da mi nekak ne idu te kile, kao da je to nesto lose haha.
TeaM dobrodosla!
Pake
Gestacijski secer nije nista jako strasno ja sam ga imala u prosloj trudnoci, rano mi je otkriven u 14 tt i morala sam jako paziti na prehranu jer je meni kruh, krumpir, tijesto osnovne namirnice dizale secer.. rodila sam u 37 tjednu zdravu djevojcicu 2900 grama iako su mi stalno govorili da bude velika beba zbog secera tak da se opusti, izbjegavaj slatko i bude sve ok… Ja sam tad mislila da je to najgore kaj mi se moze dogoditi i pitala sam se cijelu trudnocu zasto bas ja, a sad u ovoj trudnoci sam skuzila da postoje i opasnije stvari to je placeta previa posteljica koja mi se jos nije podignula i predstavlja veliki rizik pa moram paziti i mirovati.. ali nekako od pregleda do pregleda se nadam i molim Boga da se digne ne da se bojim carskog reza on mi je neizbjezan nego se bojim mogucnosti krvarenja u svakom trenu i prijevremenog poroda kojim su me preplasili 😑
Pake, drzi se, i podijeli s nama koje to mozda ceka daljnje korake oko pracenja secera, guk profila i slicno... ❤️
Vjerujem da ce sve biti ok do kraja uz kontrole...
ja se pribojavam velike bebe jer je i bez secera moja treca beba imala 4900. Rodena vaginalno jer je procijenjena na 3600 tada prije poroda. Porod je bio uff... na srecu nije bilo tezih komplikacija, osim napuknute kljucne kosti. Da stvar bude kompliciranija, pupcana je bila oko vrata pa je jos i to dodatno otezavalo sami izgon.
Druga beba imala mi je 4200, prva 3600. Tako da vidi se taj obrazac da su "svaki put sve veci" i nije mi svejedno. Jos ako mi se i secer nakaci.... 😵💫
Evo da se i ja oglasim, ogtt radim u petak i držim fige da sve bude okej 💪🏻 Do sada sam se udebljala nekih 6 kilograma, mislim da bi bilo i vise da ne pazim na prehranu. Ginekolog me stalno upozorava da pazim na prehranu i to me iskreno malo i psihički ubija jer si dosta toga uskraćujem. Do sada sam u prva tri mjeseca dobila 3 kilograma i onda po 1,5 kilogram iduca 2 mjeseca. Nadam se da će kod mene biti neki konstantan rast pa da će i u zadnja 3 mjeseca biti jednaki skok na težini. I da neću prijeći 13 kg sveukupno.
Mi smo za sada kupili smo kolica Joolu Are + sa svim dodacima i nešto robice.
Koliko toga planirate kupit u broju 56 i 62 - ja sam planirala tu prvu veličinu kupit desetak bodija dugih rukava i isto toliko pidžama. Sviđaju mi se jako oni kompleti iz HMa, hlače + bodi dugih rukava, ali ne znam hoće li bebi bit hladno samo u tome. Sto vi mislite?
Evo da se i ja oglasim, ogtt radim u petak i držim fige da sve bude okej 💪🏻 Do sada sam se udebljala nekih 6 kilograma, mislim da bi bilo i vise da ne pazim na prehranu. Ginekolog me stalno upozorava da pazim na prehranu i to me iskreno malo i psihički ubija jer si dosta toga uskraćujem. Do sada sam u prva tri mjeseca dobila 3 kilograma i onda po 1,5 kilogram iduca 2 mjeseca. Nadam se da će kod mene biti neki konstantan rast pa da će i u zadnja 3 mjeseca biti jednaki skok na težini. I da neću prijeći 13 kg sveukupno.
Mi smo za sada kupili smo kolica Joolu Are + sa svim dodacima i nešto robice.
Koliko toga planirate kupit u broju 56 i 62 - ja sam planirala tu prvu veličinu kupit desetak bodija dugih rukava i isto toliko pidžama. Sviđaju mi se jako oni kompleti iz HMa, hlače + bodi dugih rukava, ali ne znam hoće li bebi bit hladno samo u tome. Sto vi mislite?
sto se robice tice,neznam jel imas vec klinca/klincezu al moja preporuka uzmi si i nesto manjih bodija, ja kad sam rodila sina jedva je 3 kile imo i sve 56 mu je 2 tjedna bilo ogromno tak da sam ovaj put pametnije 3,4 bodica 50,koje hlacice, iovako se ta mala robica opere ne jer je zmazana nego samo da osvjezim nakon presvlacenja
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji