Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

Leona definitivno mi izbor pada na Petrovu, tamo rodila sina i sada cu i kcer,svjesna sam da su u radovima al njihov pristup i dobra volja me oduseve tako da petrova je moj definitivni izbor,zabok mi je dosta daleko, Vinogradska jednostavno ne,Sv duh sam cula da su zene zadovoljne al tip sam osobe koja voli ic u poznato tako da Petrova, Merkur je i tak s Vinogradskom tak da mi nis ne znaci

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Darli

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Lijepo je vidjeti da se puni naša lista zimskih bebica! Samo sam vas htjela sve pozdraviti i zaželjeti ugodan vikend!

💉11/21 stim: 12js-4bc: ET 1bc: beta=0, 3x❄️
    🧫6/22 i 8/22 Hormonski FET 1bc: biokemijska, pa 2bc: beta=0
    💉12/22 stim: 4js-3bc: ET 1bc: beta=0, 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
    💉2/23 stim: 11js-2bc: 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
    🏝️4/23 i 9/23 Natural FET po 1bc: beta=0
    💉1/24 Nova klinika, stim: 11js-2bc: ET 2bc: beta=0
    💉5/24 stim. Pergoveris 150iu, Clexane, Decortin: 5js-2bc: ET 2bc: beta 14dp5dt 939, curica💓

• Oblak

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Bok cure, jel koja od vas imala covid u trudnoci? Trenutno sam 25+2 i jucer mi je test na covid bio pozitivan. Liječnica mi je rekla da pijem lupocet, puno tekućine i odmaram. 
    Mene jako strah za bebicu, iako svi govore da ne bi trebalo biti nekih problema... Ima li koja iskustva?Isto tako, htjela sam vas pitati za savjet.. ja sam ionako mislila otvoriti komplikacije od 1.10. pa sad ne znam sta da radim.. dal' da sad idem na obicno bolovanje pa komplikacije od 1.10., ili da odmah otvorim komplikacije?Hvala puno 

Pake

Broj poruka: 208

Prijavi adminu

franka007 normalno da možeš odbiti sve kaj želiš, uz potpisivanje da odbijaš na vlastitu odgovornost. Savjetujem ti da si pogledaš na Rodinim stranicama, imaju brošure koje se tiču poroda i tvojih prava, tečajeve i slično. Ja sam isto sad krenula sa porodom i planom poroda detaljnije.
    Leona89 iz Zagreba sam i planiram Vinogradsku. Za sad sam zadovoljna pristupom i čitam da žene ove godine imaju pozitivna iskustva. Muž mi spominje Zabok otkad je pročitao onaj članak u 24 sata 😂 
    Teab1 zakaj ne Vinogradska ako te mogu pitati? 
    Oblak nemam savjet, ali ti želim da brzo ozdraviš ♥️

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• Teab1

Prijavi adminu

Pake

franka007 normalno da možeš odbiti sve kaj želiš, uz potpisivanje da odbijaš na vlastitu odgovornost. Savjetujem ti da si pogledaš na Rodinim stranicama, imaju brošure koje se tiču poroda i tvojih prava, tečajeve i slično. Ja sam isto sad krenula sa porodom i planom poroda detaljnije.
    Leona89 iz Zagreba sam i planiram Vinogradsku. Za sad sam zadovoljna pristupom i čitam da žene ove godine imaju pozitivna iskustva. Muž mi spominje Zabok otkad je pročitao onaj članak u 24 sata 😂
    Teab1 zakaj ne Vinogradska ako te mogu pitati?
    Oblak nemam savjet, ali ti želim da brzo ozdraviš ♥️

Iskreno,radim u Vinogradskoj to je prvi razlog,nekad je bolje ne vuc veze, drugi je nakon porodaja sobe ko da si u ratu, mini soba s 4 zene i 4 bebe, rucak na krevetu jedes, zene, puse u wcu,to je 2,3 dana al opet ak me zapadne carski opet htjela bih malo konfora ako ga mogu tako nazvat sobzirom da je bolnica u pitanju

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1

Prijavi adminu

Neko je pitao za covid? Imala u obje trudnoce, prvi put skupila od sogora, drugi put od sina,simptomi su mi bilo gotovo nikakvi, mala temperatura malo bol u glavi, ajmo je nazvat jacom prehladom, bebe su oba puta bile u najboljem redu, pila paracetamol i prolezala kolko se dalo, nema posljedica ni kod mene ni kod beba 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Bonnie9

Broj poruka: 131

Prijavi adminu

Darli hvala🥰 pozdrav i tebi, ugodan vikend 😃
    Oblak ne znam da li je bio covid ali sam sada imala tako jaku prehladu i jako sam se bojala sto ce biti ali cajevi limun med i tople juhe su u nekoliko dana izvukle situaciju…. I naravno puno puno odmora. Želim ti brz oporavak🥰

Sunflower! 🌻

Broj poruka: 505

Prijavi adminu

I ja razmisljala Zabok, upravo zbog tih guzvi u Zg rodilistima... ali nakon malo istrazivanja po grupama na fejsu sam procitala HRPETINU iskustava da su ih skopcali na drip i filali rajskim plinom... valjda preko 80% zena je tamo bilo na dripu, barem ovo sto sam procitala. A to mi je koma. Da ne pricam da o stolcicu i ostalim cudesima kojima se hvale nisam vidjela ni slova. Tako da ostajem vjerna Vinogradskoj, sva tri poroda tamo sam bila prezadovoljna osobljem i svime tako da sam ipak odlucila pretrpit guzve i idem tamo gdje znam kako disu i gdje sam zadovoljna. 
    Cak sam procitala jedan komentar zene da ne kuzi zasto toliko Zabok po medijima a realno nista posebno ne nudi, da moguce i da je neko medijsko pumpanje Zaboka upravo da se rasterete Zg bolnice u kojima je tako kako je trenutno. Imalo mi je to smisla iskreno 😬

Kuglica22

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Ja sam za sad sve preglede išla na sv. Duh i jako sam zadovoljna pristupom i sestara i doktora pa nekako naginjem tome. Na gužvu nažalost ne možemo utjecati, svuffje je gužva u zadnje vrijeme 

• franka007

Broj poruka: 177

Prijavi adminu

Pake pogledat ću, hvala ti. Neću sigurno odbiti ništa sto je stvarno potrebno ali neko moje mišljenje je da nekad potiču porod samo da te se riješe sto prije, a ako je sve u redu želim to izbjeći. Tea mene isto to odbija u Vinogradskoj, pušenje u wc-ima i sobe nakon poroda. Iako za taj dio nisam sigurna bas kako izgleda u Petrovoj. Ja sam valjda jedina s ovim problemima da me to nešto boli na lijevoj strani, jučer sam nekako istegnula ruku dok sam uzimala kartu za parking ,i s tim se istegnulo sve i na tom dijelu gdje me zeza,i tako me presjeklo da mi se zavrtilo u glavi 😞 i danas smeta još vise, a uopće nemam pojma sta je 😞 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.