BikMik hvala ti, pogurala si me da ih uzmem i dobro da jesi jer na kraju žena poklanja još 100 stvari uz njih od gnijezda i vage do kadice i izdajalice. 😀 Tako da eto, danas sam sretna 🥰
Bonnie9, 20' kod vas u terminu mi se potkralo 24 umjesto 25, ali budem promijenila kad ću slati novi popis. Nadam se da ćete brzo saznati spolove 🤞🏻🤞🏻
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Mi se danas druzili sa pisonjom, ponosno je rasirio nogice dok stoji na glavi, tata je bio jako ponosan 😅. Sve je super i ogranicila mi je radne sate na 4h dnevno, sto me jako raduje jer sa migrenom i isijasom mi je bilo previse.
Mi smo uzeli Cybex Priam Premium 3 u 1 i super izgledaju, ali nemamo iskustva 😅.
Pocela sam i osjecati bebu, najdivnijinosjecaj definitivno ❤️
Hej BikMik tebe znam sa teme lovci na ovulacije i pratila sam tvoju pricu, bas mi je drago da trudnoca odlicno napreduje!
Ja sam isto sto puta mirnija otkad svog djecaka osjecam svaki dan, stalno se javlja i bas je predobar osjecaj!
Ne znam kako vama al cim muz pokusa taknit trbuh odmah prestane sa boxanjem😂
Ja nisan ni pocela gledat kolica i nemam pojma koja su dobra? A tek sam pocela po internetu gledat robicu i te stvari a u kolica i to se uopce ne razumjem.. krevetic kao znam sto mi se svida (oni sta se šire 3u1, 5u1. Al ne znam jel bolje kupiti nesto prakticnije..
Ja nemam jos jasan stav jesam li za to da bebu stavljam sa nama ili da je odvajam nekako dvoumim se vidim prednosti i nedostatke jednoj i drugoj metodi. Kako vi planirate?
Mi se danas druzili sa pisonjom, ponosno je rasirio nogice dok stoji na glavi, tata je bio jako ponosan 😅. Sve je super i ogranicila mi je radne sate na 4h dnevno, sto me jako raduje jer sa migrenom i isijasom mi je bilo previse.
Mi smo uzeli Cybex Priam Premium 3 u 1 i super izgledaju, ali nemamo iskustva 😅.
Pocela sam i osjecati bebu, najdivnijinosjecaj definitivno ❤️Hej BikMik tebe znam sa teme lovci na ovulacije i pratila sam tvoju pricu, bas mi je drago da trudnoca odlicno napreduje!
Ja sam isto sto puta mirnija otkad svog djecaka osjecam svaki dan, stalno se javlja i bas je predobar osjecaj!
Ne znam kako vama al cim muz pokusa taknit trbuh odmah prestane sa boxanjem😂
Ja nisan ni pocela gledat kolica i nemam pojma koja su dobra? A tek sam pocela po internetu gledat robicu i te stvari a u kolica i to se uopce ne razumjem.. krevetic kao znam sto mi se svida (oni sta se šire 3u1, 5u1. Al ne znam jel bolje kupiti nesto prakticnije..
Ja nemam jos jasan stav jesam li za to da bebu stavljam sa nama ili da je odvajam nekako dvoumim se vidim prednosti i nedostatke jednoj i drugoj metodi. Kako vi planirate?
Da da, sjecam se, hvala ti 🤗❤️. Ja cu dobiti onaj lrevtic na tockice koji cu pricvrstiti kraj sebe na krevet, najvise sam preporuke za to dobila.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Pake mogu i ja na popis? 😃
Termin mi je 26.2., a čekamo malu curicu 🩷🎀
Idući pregled mi je anomaly scan, 9.10.
——————————————————————
Ja sam isto dobila jako puno preporuka za Cybex Balios S Lux, pa isto planiramo uzeti takva kolica, samo se još dvoumim za boju. Inače, ne znam kako vi, ali ja još uvijek nisam kupila ništa za bebicu. Mislim da ću početi negdje iza 25og tjedna.
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
LusyLu Nama je odgovaralo da je beba s nama u sobi. S njim sam koristila next to me krevetić dok je bio novorođenče i to se nastavilo na kinderbet koji smo postavili uz naš krevet bez ogradice s te strane. Ako planiraš dojiti puno je jednostavnije bebu imati uz sebe. Da ne spominjem one strahove oko toga “diše li” i “jel živa” 😅 sve je puno lakše provjeriti dok je beba udaljena za dužinu ruke od vas hehe nakon mj dana kad je mužu i meni popustila anksioznost znali smo ga staviti između nas, visoko, u razini naših glava, da ga slučajno ne bi poplunom pokrili..i tako smo dosta dugo spavali jer je bilo lijepo ..mi smo prakticirali i to da se ja izdojim kroz dan za prvo noćno hranjenje ili zadnje jutarnje, ovisi kak bi se dogovorili, koje bi moj muž preuzeo tako da mogu odspavati u komadu par sati.. to nam se pokazalo kao jako uspješna metoda. Kažem, sve je bilo vrlo lako zbog toga što je bio uz nas, a da je spavao u kreveticu ili kolijevci pa sam morala ustajat za svako hranjenje, presvlačenje, mislim da bi mi se puno odužio oporavak. Ovaj put smo dobili na poklon jednu divnu kolijevku/košaru kojoj sam dala sašiti novo ruho. Na kotačima je i u razini kreveta isto, tako da će mala princeza baš imati krevet iz bajke. 😍 Da ju nismo dobili koristila bih opet “next to me” krevetić, zašto mijenjati ak je provjereno dobro bilo prvi put.😊
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Pake drago mi je da si svasta nesto dobila😍 uzivaj.
Kamo srece da smo se 20’ i ja ‘24 porodile mozda bi sad druga bebica bila na putu😂
BikMik drago mi je da je sa pisonjom sve u redu😀🤍
Lusylu moja bebica podivlja kad muz takne trbuh ili kad nesto govori bebici😃to mi je preslatko🥰 cak i vise nego kad je ja mazim😃
Lusylu pošto ću biti sama s bebom nakon prva 3,4 tjedna planiram da bude sa mnom u sobi. Jedino sam mislila odmah uzeti normalan krevetić da ne moram kasnije razmišljati i uzimati novi. Možda bi bila u drugoj sobi da mi je muž tu, ali ovako si pokušavam olakšati koliko mogu, pogotovo oko ovoga kaj nola95 spominje, razno razni strahovi, dojenje ako bude uspješno, presvlačenja itd.
nola95 dokad si koristila taj next to me krevetić?
Prošli put kad je bio doma uspio ju je osjetiti pa se nadam da će se nastaviti tako i kasnije 😊
Što se kolica tiče, preporučam ti da si uzmeš jedno popodne kad budeš imala vremena i malo prozujiš po forumima i usporediš kolica koja se najčešće spominju, dosta ovisi i o vašim mogućnostima. Ja sam se osobno dvoumila između cybex balios s lux i joolz aer+, odlučila se za cybex na kraju.
nicaivo naravno da ću te staviti 😀 Mi smo se opremili sa svom robicom, danas sam se dogovorila za kolica. Sljedeći su krevetić i komoda, a muž polako vani kupuje stvari za njegu.
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Ja sam u ovoj grupi možda čak i zadnja s terminom tako da ste vi već sve prošle moje tjedne. Zanima me, kada ste počele osjećati bebu? Pročitala sam da može biti bilo kada između 16. i 24. tjedna. Ja sam sada 17-i tjedan i trudim se osluškivati svoje tijelo, ali ništa se ne događa 🫣🫣 bas sam nestrpljiva 🤗🤗
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Ja sam u ovoj grupi možda čak i zadnja s terminom tako da ste vi već sve prošle moje tjedne. Zanima me, kada ste počele osjećati bebu? Pročitala sam da može biti bilo kada između 16. i 24. tjedna. Ja sam sada 17-i tjedan i trudim se osluškivati svoje tijelo, ali ništa se ne događa 🫣🫣 bas sam nestrpljiva 🤗🤗
Ja sam negdje sa 17+3 osjetila prve mjehuriće, tj. vise su bili kao trzaji misica. Tako je bilo par dana, mozda tjedan, a od onda redovito osjetim, nakon tjedan je i muz poceo osjecati s vanjske strane. Ali sve je to individualno, doci ce :)
Sortiraj odgovore
Najstariji