Zimske bebe - termini poroda ☃️
.
PROSINAC ❄️
Tratinčica12 05.12.2024., dečko
franka007 07.12.2024., curica
šareni_oblak 14.12.2024., curica
nola95 17.12.2024., curica
Teab1 29.12.2024., curica
.
SIJEČANJ ❄️
Bonnie9 07.01.2024., curica
Pake 10.01.2025., curica
Hypnoticpoison 12.01.2025., curica
seniiii 17.01.2025., curica
nyssa_ 20.01.2025., dečko
Hoya 27.01.2025., curica
.
VELJAČA ❄️
Darli 07.02.2025., curica
BikMik 17.02.2025., dečko
.
✨ TERMIN PREGLEDA ✨
Hoya - 18.09.
BikMik 19.09., anomaly 07.10.
franka007 20.09.
šareni_oblak 23.09.
nyssa_ - 27.09.
nola95 - 04.10.
Bonnie9 - 08.10.
Pake - 09.10.
seniiii - 09.10.
Teab1 - 15.10.
Hypnoticpoison - 16.10.
Tratinčica12 - 23.10.
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Termin 7.1. Kazu i dalje “valjda” je curica, iduci pregled 08.10.
Sto se robiice i opreme tice nemam nista tek trebam sve kupovati, cekala sam kraj sezone da mogu sve na miru, jer je bio kaos na poslu😃.
Teab1kako je mali? Jel uspio izbacit van? Zelim mu brz oporavak od viroze🫶🏻
Hoyya sretno danas javi kako je proslo🥰
L je okej, hvala na pitanju,nazalost nije i neznamo jel mozda to vec vani...sutra opet u vrtic ljepo nam izgledaju terminceki i vecina je tak blizu 😍 ma sve smo blizu,mene sljedeci tj ceka ogtt uzasavam se toga i neznam jel bi isla privatno ili preko uputnice, imam uputnicu al privat mi se cini vise gospodski
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Pozdrav svim curkama!
Cestitam novim curama!
Ja sam danas imala svoj pregled, sve je super beba je jako jako živahna, ja ga također osjećam! Danas također malac boxa rukicama i nogicama osjecam ga i gledam na ekranu🥰 Preslatko!
Mjere su sve dobre, kod malca.
Kaze doktorica da je cili nalaz super, ja sam zatvorena, plodne vode ima dovoljno, posteljica je sprijeda.. sve u svemu je sve dobro!
Usput popravila mi se i krvna slika dobro, posebno zalihe zeljeza i zeljezo, koje je bilo bas koma ispod svih donjih granica.Mi čekamo dečkića 🩵 termin je 08.02.2025.
A sljedeci pregled mi je 16.10. Ali i kroz 2 tjedna idemo na anomaly🤞🏼
Pozdrav cure, skicam neko vrijeme o cemu pisete pa doslo vrijeme da se oglasim.
Ja sam na prijelazu izmedju jesenskih i zimskih, ali samo vas pratim
Termin: 12.11.24.
Spol: djecak
Sljedeci pregled:26.09.Neki dan sam imala uzv (2 puta u trudnoci salju na uzv u bolnicu) pa kaze da je bebebac 2kg, okrenuo se glavom dolje, na prethodnom pregledu je jos bio poprijeko pa mi je drago zbog toga.
To bi bilo ukratko to za "upoznavanje" 🙂
🍀Cure drage čitam vas, ali nikako napisati nešto😅
Što se tiče spavanja, napokon sam nabavila trudnički jastuk, nekako mi je nespretan, ali lijepo zaspem s njim na lijevom boku, za desni bok imam mali jastučić koji gurnem između koljena. Dosta se okrećem, pa se znam probuditi i na leđima i bez ijednog jastuka 🤣 Također znam imati nesanicu i zadnja dva tjedna me budi glad ujutro 😅
🍀Dobrodošle nove cure, čestitam i sretno, neka vam trudnoće budu mirne i uredne☺️🍀🤞🏻❤️🥰
🍀Čestitam svima na dobrim pregledima, neka se tako i nastavi dalje❤️a vama koje imate boljke, suosjećam i držim fige da što prije bude sve ok🥰🍀🤞🏻❤️
Darli tebe pamtim sa druge teme, dobrodošla i ovdje☺️meni je termin dan prije tebe, pratimo se, urednu i mirnu trudnoću ti želim❤️ Mislim da ne moraš brinuti zbog mjera, meni je isto bilo par dana razlike na jednom pregledu, ako dr nije ništa rekao, sve je ok 🥰meni su rekli da se računa dva tjedna od aspiracije, ako na to misliš. Meni je bila npr.16.05. znači od 02.05. se računa da sam trudna, što je 16.05. bilo dva tt i tako mi je ginekologica dalje računala ☺️
Nyssa i ja sam to pitala kad sam se priključila, ali nisam dobila odgovor. Meni bi baš bilo fora da vodimo neku listu kako bude i na drugim temama ☺️
👣Termin: 06.02., spol još ne znamo, nadamo se da ćemo ga saznati na sljedećem pregledu koji je 25.09.- anomaly scan- idemo privatno, samo da još beba surađuje taj dan, a sljedeći iza toga je pregled kod soc.ginekologa 02.10.❤️🥰🤞🏻🍀ja sam počela u 16tt osjetiti balončiće, tako je bilo i u 17tt, a u 18tt sam počela osjetiti prve prave pokrete i od tada svaki dan osjetim bebicu par puta, stvarno prekrasan osjećaj😍❤️
Pake dapače, ako ti se da raditi listu i update-ati ju bilo bi super, lakše ćemo se pratiti i podržavati ❤️
🍀Mi ćemo većinu stvari naslijediti, kupit ćemo jaje i komodu od većih stvari.
Tea brz oporavak malenom🍀🤞🏻❤️
Tratinčice, Šareni oblak, Tea, 20' sretno s OGTT - om da nalaz bude dobar🍀🤞🏻❤️
Svima sretno i dalje, tipkamo se❤️❤️☺️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Bas mi se cini da nas je punooo u zadnje vrijeme, sto je odlicno! 😊 Dobrodosle sve nove curke i da nam svima ostatak trudnoce prodje sto brze i mirnije!
Ja sam bila na pregledu jucer, kratko je trajao, dr je pogledao nalaz s anomaly scana, pogledao kratko na uzv, poslusao srce, curka spavala 😁 napravio mi je papu i to je to. Za sad je sve okej. Sljedeci pregled mi je 17.10. i mislim da ce me onda slati i na ogtt 🙈
20’ a da ja sam jos uvijek pod “vjerojatno” 😃… na zadnjem pregledu je ponovo bio drugi doktor koji je na moje pitanje o spolu i o tome da ne znam tocno samo odgovorio pa mozda je a mozda i nije… nece biti nista trece🤷🏻♀️
nije se trudio ni da lijepo pogleda samo je sekundicu vidio bebicu i kaze dobro je mice se… sada cekam taj iduci termin pa da vidimo da li cemo tada znati 100%
Ja imam isto ogtt sutra i mogu reci da se uzasavam toga 😬
Nadam se da ces na iducoj kontroli saznati paa da i ti i ja budemo mirne haha😃 sretno na ogtt❤️🥰
Teab1 drago mi je da je malac bolje🥰
Sencii dobrodosla i sretno🥳🥰
Sretno svim curama na iducim pregledima i Ogtt-u🥰❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji