Drage moje, dugo tu sam iščitavala samo temu "Potpomognuta oplodnja". Evo me napokon tu. Moja curica bi trebala stići oko 7.02.25. Vidim da mnoge od vas osjećaju neka zatezanja, grčiće, pritiske i sl. pa mi je lakše kad to pročitam jer i sama osjećam slično. Mi koje dolazimo s IVF-a smo posebno osjetljive na sve, jučer sam imala ultrazvuk, curka mjeri 19 tjedana, iako bi trebala po transferu embrija biti 19+5. Ginekolog nije puno pažnje tome obraćao, kaže da je sve uredno. Pretpostavljam da vi koje ste začele prirodno ne gledate to baš tako u dan kao mi iz IVF-a. Ne znam ima li nekih iskustava s vaše strane sličnih?
Dobrodosla ❤️! Sve te razumijem, jos sam ja u Njemackoj, oni nista ne komentarisu, samo kazu ok niti kazu mjere ni nista, pa placam privatnika kad odem dole da sve izmjeri i utjesi me. Vjerujem da je kod tebe sve ok, jer nekad se to racunanje u sistemu zezne za par dana kod nas MPO cura, jer nije isto od orvog dana menstruacije i dana transfera.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Drage moje, dugo tu sam iščitavala samo temu "Potpomognuta oplodnja". Evo me napokon tu. Moja curica bi trebala stići oko 7.02.25. Vidim da mnoge od vas osjećaju neka zatezanja, grčiće, pritiske i sl. pa mi je lakše kad to pročitam jer i sama osjećam slično. Mi koje dolazimo s IVF-a smo posebno osjetljive na sve, jučer sam imala ultrazvuk, curka mjeri 19 tjedana, iako bi trebala po transferu embrija biti 19+5. Ginekolog nije puno pažnje tome obraćao, kaže da je sve uredno. Pretpostavljam da vi koje ste začele prirodno ne gledate to baš tako u dan kao mi iz IVF-a. Ne znam ima li nekih iskustava s vaše strane sličnih?
Mislim da je to sve okej dok god je do tjedan dana vise manje, nisu sve bebe iste, neke su manje, neke vece. Ja sam prije tjedan dana bila na anomaly scanu i prema mjerama glave, trbuscica i natkoljenice je gestacijska dob bila 19+6, a zapravo sam tada bila 20+2. Doktorica to nije ni spominjala, rekla je da mjere odgovaraju gestacijskoj dobi, da su rast i proporcije uredne. Ako niste bili na anomaly scanu jos, vjerojatno ce vam tada potvrditi je li sve uredu za gestacijsku dob :)
hoyaa Radila sam NIPT (QUALIFIED) i sve je low risk, uredno. Što se tiče toga je u redu i ništa nije van proporcija, samo kao odgovara kojem danu ranije. Ginekolog nije rekao da je sve uredno, pa se neću opterećivati. Ja sam osobno niža (manja) žena, ne moram roditi najveće dijete u svemiru. Neke se bebe rode sa 4ipo kile, neke sa 3ipo, poprilična razlika.. Ne znam kako vi druge sa Ivf a stojite sa brojanjem tjedana plus dana?
💉11/21 stim: 12js-4bc: ET 1bc: beta=0, 3x❄️
🧫6/22 i 8/22 Hormonski FET 1bc: biokemijska, pa 2bc: beta=0
💉12/22 stim: 4js-3bc: ET 1bc: beta=0, 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
💉2/23 stim: 11js-2bc: 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
🏝️4/23 i 9/23 Natural FET po 1bc: beta=0
💉1/24 Nova klinika, stim: 11js-2bc: ET 2bc: beta=0
💉5/24 stim. Pergoveris 150iu, Clexane, Decortin: 5js-2bc: ET 2bc: beta 14dp5dt 939, curica💓
*mislila napisati: "*ginekolog mi je rekao da je sve uredno" valjda je sve unutar 2 tjedna uredno, koliko sam stigla pročitati..
💉5/24 stim. Pergoveris 150iu, Clexane, Decortin: 5js-2bc: ET 2bc: beta 14dp5dt 939, curica💓
hoyaa Radila sam NIPT (QUALIFIED) i sve je low risk, uredno. Što se tiče toga je u redu i ništa nije van proporcija, samo kao odgovara kojem danu ranije. Ginekolog nije rekao da je sve uredno, pa se neću opterećivati. Ja sam osobno niža (manja) žena, ne moram roditi najveće dijeteu svemiru. Neke se bebe rode sa 4ipo kile, neke sa 3ipo, poprilična razlika.. Ne znam kako vi druge sa Ivf a stojite sa brojanjem tjedana plus dana?
Ja sam nasla racunicu na netu za ivf i na aplikacijama imala opciju, poklapalo se sa racunicom iz klinike, a privatnim doktorima objasnim da mi je transfer bio 23. Dan ciklusa i sta je klinika izracunala.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
hoyaa Radila sam NIPT (QUALIFIED) i sve je low risk, uredno. Što se tiče toga je u redu i ništa nije van proporcija, samo kao odgovara kojem danu ranije. Ginekolog nije rekao da je sve uredno, pa se neću opterećivati. Ja sam osobno niža (manja) žena, ne moram roditi najveće dijeteu svemiru. Neke se bebe rode sa 4ipo kile, neke sa 3ipo, poprilična razlika.. Ne znam kako vi druge sa Ivf a stojite sa brojanjem tjedana plus dana?
Nema potrebe da se brineš, sve je to ok, nekad ni doktori ne izmjere bas precizno, takodjer zavisi i od genetike..
Dosta je bilo brige. Doktor je tu valjda da me uputi i kaže ako nešto moram učiniti ili se imam što brinuti.Jeste se počele ili kada se mislite početi pripremati sa opremom za bebu, kolica, kolijevka/krevet, robica, nešto još?
nyssa_ drago mi je da si ga napokon osjetila, znam da si ga čekala, budeš ga sad samo sve jače. 😀
Termin 10.01.2025., curica, sljedeći pregled 09.10.. ako ćete pisati, mogu ja pratiti preglede za ubuduće.
Što se opremanja tiče, imamo sve od robice za prvih par mjeseci, kad mi se muž vrati uzet ćemo ormar, krevetić i komodu. Sebi ću polako uzimati stvari kako ih vidim, kolica za black friday, sve ostalo u hodu.
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
vidim nova imena, meni malo ludnica, mali pokupio neku vrticku virozu, gastricka nas salje na bakterioloski zbog stolice, cudaaa,cestitke novim curkama,btw termin 29.12.,sljedeci pregled 15.10. cekamo curku
puno pusa i nek ste mi dobro 😘
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji