Cure, ima li koja iskustva s tvrdim zategnutim trbuhom satima bez prestanka? Jucer me to ulovilo, inace imam Braxton hickse, uhvati pa pusti, ali ovo sad je konstantno bilo zategnuto, uz bolove u donjem dijelu trbuha. Kak nije prestajalo 3 sata, otisla sam na hitnu, napravili su mi cervikometriju, vaginalni pregled i uzv i sve je okej, zatvorena, cerviks normalne duzine, na uzv-u se nisu vidjele nikakve kontrakcije maternice. Ostavili su me za svaki slucaj u bolnici, napravili kks i nalaz urina, pokazalo povisene leukocite i bakterije pa sad cekam nalaz urinokulture, ali su mi krenuli davati antibiotik. Sutra me pustaju doma nadam se 🤞🏻😬 ne znam moze li ta zategnutost biti povezana s urinarnom infekcijom, hm
Pozdrav cure Čestitke svima koje ste tu, nadam se da dobro podnosite trudnoću i da uživate.
Nakon dužeg perioda odlučila sam vam se pridružiti
Trenutno u 17tj, prema Nifty čekamo curu
Vidim puno poznatim imena s drugih tema drago mi je što se tu
Zanima me da li imate preporuku za anomaly scan u Splitu, na pregledima do sada nisam dobila puno infrmacija pa me zanima da li imate neka dobra iskustva.
05/24 prirodni ciklus beta+ 15dpo 352, 17 dpo 652, 20 dpo 1549
Nifty low risk-stize curka🙏
Ivaa1234dobrodosla, cestitke i zelim ti mirnu trudnocu🌸
Hoyaa drago mi je da si doma🌸
Pridružujem se i ja 🌸🩷
---
Bila sam danas na pregledu. Mojoj ginekologici je sve normalno, sva pitanja su joj glupa i bespotrebna. Osjećaš se ko potpuni debil 😅 al ok.
Poslala me na OGTT sljedeći tjedan.
S bebom je sve dobro, odgovaraju mjere. Ali je guzom dolje. Kontam da mi je zbog toga tolika težina i napor i ta neka stezanja kojih se ne sjećam iz prve trudnoće.
Ginek kaže kao ima vremena do kraja se okrenuti.
Cure, kada su se vaše bebe okrenule glavicom prema dolje?
Moj prvi dječak je u ovim tjednima bio prema dolje ja mislim... ovo me malo brine, jer znam da onda moram na carski.
--
Štitnjača mi je ok.
I primila sam jučer Rhesonativ injekciju, jer sam Rh- i zbog dobivenih nalaza.
---
Puse svima 💗
Dječak M 💙 10/2021
Dječak 🩵 termin 05.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji