Dobrodošle nove cure 🌸 svima također želim mirne i uredne trudnoće 🍀
-
Čestitke na dobrim pregledima! ❤️ boljki neka je što manje... kod mene je počelo češće ustajanje po noći za piškiti 🙈 i već dugo me isto muči nesanica. Probudim se i nikako zaspati. Ali ok. Preživjet će se 😀
---
Htjela sam vam reći da sada ima popusta na baby stranicama. Ja naručila ele.izdajalicu i Haakaa bubamaru sa Baby Centera. Ostalo nisam baš gledala. Ali eto, da znate ako šta škicate 😀😀
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Looda_villa dobrodosla zelim ti urednu i mirnu trudnocu🌸
Hoyaa imala sam i ja iscjedak koji je presta 1-2 dana nakon prestanka uzimanja vaginaleta…🌸
Franka007 hvala na info i meni trrbaju😃
Pake drago mi je da si bolje i da nije nista bilo na hitnoj🌸
Tratinčica dobrodosla u klub neispavanih😬Cure imam pitanje, ulovila me vec dva dana bas jaka prehlada/ viroza( ne znam ni sama sto je) kihanje, curi mi nos, boli me glava, non stop sam u krevetu svaki dio tijela osjetim, sada me polako i grlo hvata… bas sam u rasulu😢 nista osim lekadola i cajeva nisam pila. Mozete li mi nesto preporuciti? Citam na internetu i svasta nesto trudnica ne moze🤷🏻♀️😔
Boonie, ako je samo prehlada ne znam baš ni da možeš nešto napraviti osim čekati da prođe. Meni je bilo tako počelo, onda sam dobila i temperaturu i upalu grla. Koristila sam Angal i Isla kapsule za grlo, Lekadol za temperaturu, ali nije mi prošlo dok nisam popila Klavocin. Prethodno sam vadila krv iz čega se vidjelo da je bakterijska upala. LOM i ginekolog su mi rekli da se većina toga šta inače standardmo uzimamo za prehlade smije uzimati i u trudnoći.
Želim brzo ozdravljenje 🥰
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji