Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

Meni drugi dan prestanka uzimanja

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Pake

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Joj slagala bi te jer se fakat ne sjećam točno, ali dosta brzo je prestalo 

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Tratinčica12

Broj poruka: 450

Prijavi adminu

Dobrodošle nove cure 🌸 svima također želim mirne i uredne trudnoće 🍀
    -
    Čestitke na dobrim pregledima! ❤️ boljki neka je što manje... kod mene je počelo češće ustajanje po noći za piškiti 🙈 i već dugo me isto muči nesanica. Probudim se i nikako zaspati. Ali ok. Preživjet će se 😀
    ---
    Htjela sam vam reći da sada ima popusta na baby stranicama. Ja naručila ele.izdajalicu i Haakaa bubamaru sa Baby Centera. Ostalo nisam baš gledala. Ali eto, da znate ako šta škicate 😀😀

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• hoyaa

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

Hvala cure na podijeljenim iskustvima.
    Tratinčica12, hvala na dojavi.
    Sto se bubamara tice, na amazon.de su po dvije u pakiranju (40 ili 75 ml) oko 35€ pa ako vam slucajno trebaju dvije, bolje se isplati od tamo naruciti. 

Bonnie9

Broj poruka: 131

Prijavi adminu

Looda_villa dobrodosla zelim ti urednu i mirnu trudnocu🌸
    Hoyaa imala sam i ja iscjedak koji je presta 1-2 dana nakon prestanka uzimanja vaginaleta…🌸
    Franka007 hvala na info i meni trrbaju😃
    Pake drago mi je da si bolje i da nije nista bilo na hitnoj🌸
    Tratinčica dobrodosla u klub neispavanih😬Cure imam pitanje, ulovila me vec dva dana bas jaka prehlada/ viroza( ne znam ni sama sto je) kihanje,  curi mi nos, boli me glava, non stop sam u krevetu svaki dio tijela osjetim, sada me polako i grlo hvata… bas sam u rasulu😢 nista osim lekadola i cajeva nisam pila. Mozete li mi nesto preporuciti? Citam na internetu i svasta nesto trudnica ne moze🤷🏻‍♀️😔

• donna9

Broj poruka: 75

Prijavi adminu

Boonie, ako je samo prehlada ne znam baš ni da možeš nešto napraviti osim čekati da prođe. Meni je bilo tako počelo, onda sam dobila i temperaturu i upalu grla. Koristila sam Angal i Isla kapsule za grlo, Lekadol za temperaturu, ali nije mi prošlo dok nisam popila Klavocin. Prethodno sam vadila krv iz čega se vidjelo da je bakterijska upala. LOM i ginekolog su mi rekli da se većina toga šta inače standardmo uzimamo za prehlade smije uzimati i u trudnoći.
    Želim brzo ozdravljenje 🥰

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Bonnie9

Prijavi adminu

Donna9 hvala 🫶🏻 onda cu i ja uzeti angal i kapsule… samo ne znam zasto sam negdje procitala da angal ne smije, pa zato nisam ni spricala angal do sada. Bas sam u bedu ko da nije dovoljno nespavanje i umor pa me sad i ovo ulovilo… 

• seniiii

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Bonnie9 želim ti da ozdravis sto prije, sad je to takvo vrijeme pa  ce biti sve vise prehlada sto nikako nije dobro za nas trudnice..Ja sam se uspjela rjesiti bakterije pa sam odma malo zivnula 😉

• seniiii

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Looda dobrodosla 🥰

Bonnie9

Prijavi adminu

Hvala seniiii i ja se nadam 😔 drago mi je da si se rjesila bakterije… nadam se da cete mi sve curke biti dobro i da vas nece uloviti nista ❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.