Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

Teab1, drzim fige da ti prodje ta saga sto prije, sve ce biti ok ❤️🍀
    Ja imam jedno pitanjce, pokusavam stvarno navece sa ovim jastucima (na putu sam pa nemam svoj trudnicki, vec neki duguljasti) da spavam na ljevom boku, nekad samo na desnom, ali mene toliko kicma i ruke zabole da moram nekad ledja otici. Onda sva budem kao uplasena smijem li, sto rezultira sa uzasnim nocima i stalnim budjenjima. Jel iko ima isti problem? A i onda sam skontala da navece na kaucu znam leci na ledja i odgledati epizodu serije 😅, znaci opet nevalja, sve radim kako ne treba. Jel se bas bas striktnk u ovim sedmicama drzite toga, jer za sada meni ne smeta?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

BikMik

Ja imam jedno pitanjce, pokusavam stvarno navece sa ovim jastucima (na putu sam pa nemam svoj trudnicki, vec neki duguljasti) da spavam na ljevom boku, nekad samo na desnom, ali mene toliko kicma i ruke zabole da moram nekad ledja otici. Onda sva budem kao uplasena smijem li, sto rezultira sa uzasnim nocima i stalnim budjenjima. Jel iko ima isti problem? A i onda sam skontala da navece na kaucu znam leci na ledja i odgledati epizodu serije 😅, znaci opet nevalja, sve radim kako ne treba. Jel se bas bas striktnk u ovim sedmicama drzite toga, jer za sada meni ne smeta?

hvala ti, i nemoras se drzat svega kaj pise da se nesmije,nebi se smjelo spavat na desnom boku,sin roden ziv i zdrav cjelu trudnocu spavala na desnom boku,mislim po tim njihovim smjernicama sve sto trudnica smije je disat, spavat na odredenom boku i jest al ne kolko ona zelo nego opet mora pazit da nebi doslo do problema. Mislim ni prvu trudnocu se nisam drzali tih po meni totalno glupih smjernica ne namjeravam ni ovu,slusam doktora osluskujem svoje tijelo i to je to,kad vidim da zena mjenja komplet prehranbene navike jer studiji tako kazu pa dode mi da je osamarim 😂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Tratinčica12

Broj poruka: 450

Prijavi adminu

Pozdrav cure 🤗
    ---
    Čestitke svima na dobrim pregledima i otkrivenim spolovima 🤗❤️
    Sretno svima na pregledima ovaj tjedan 🍀
    ---
    Ja sutra imam kontrolu za štitnjaču, preksutra ginekolog, u četvrtak servis kombi bojlera 😅😅 gledam da se odrade tako neke stvari po stanu na vrijeme, da kasnije ne brinemo oko toga.
    ----
     Odlučila sam zbog nalaza primiti RhoGAM injekciju sada tijekom trudnoće, pa ću i to odraditi ovaj tjedan.
    ---
    Što se tiče spavanja, ja isto gledam da sam najviše na lijevom boku, onda desni. Nekad kad me baš sve zaboli okrenem se kratko napola leđa-bok 😅 iako isto imam neki čudan osjećaj tad i misli da se beba guši ili nešto.
    ---
    Zadnjih dana osjećam baš onako da mi je nakon više rada i aktivnosti stomak napet, tvrd, ne mogu se saginjat. Tada moram sjest i odmoriti. Tj malo se ispružiti da nadođem.-
    Ja sam svašta natrkeljala 😅

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• freyaa

Broj poruka: 845

Prijavi adminu

BikMik

Ja sam imala isti problem, dok se konačno nisam navikla na trudnicki jastuk.. Neki dan mi je doktor rekao da i dalje mogu malo na ledjima da spavam, jos uvijek nije tako velika beba da bi pravilo problem, i kao ako ti bude smetalo ti ces to osjetiti.. 

nola95

Broj poruka: 392

Prijavi adminu

Cure hvala svima kaj ste podijelile svoje osjećaje oko trudnoće isto.❤️ Sigurno je da se sve veselimo bebicama i neka nam sigurno stignu kad bude vrijeme.🙏
    Pale žao mi je da je muž morao ići al vjerujem da ste pomireni s takvom situacijom tj da se snalazite kako najbolje možete. Tebi će biti teže nego inače jer su hormoni čudo, meni moj zna zafalit silno iako ga vidim doslovno svaki dan.Osjetljive smo pa su nam potrebniji naši muskarci(iako se znam probudit bijesna na njega bez razloga)😬 Imam jednog malca stalno uz sebe radi kojeg ipak ne osjećam usamljenost,ali bilo je perioda kad je bio skroz mali, tek smo odselili u drugi grad, ne znaš nikog, familija daleko, uh to mi je teško palo. Tak da ti šaljem puno podrške i zagrljaja.🫂💪❤️ Meni je isto jako drago da imamo ovu grupicu na forumu i svakakve savjete pročitam, iskustva, a i podržavamo se pravo ženski😊
    Tea mislim na vas i nadam se da je dobro prošlo u bolnici 🙏 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95

Broj poruka: 392

Prijavi adminu

Za spavanje na leđima, ja još spavam na leđima, nekad mi zna smetati al preokrenem se, nije da mogu zaspati ako mi smeta. Tak da slažem se, slušajte svoje tijelo. Kažu da od cca28. tjedna treba početi izbjegavati skroz radi tog kaj je beba preko 1 kg i pritišće venu pa se smanjuje protok krvi. Znam se nekad “nakrivit” tak da sam pod pola leđa stavim jastuk pa nisam skroz na boku, niti skroz na leđima. To mi je cheat code za zadnje tromjesečje. Btw kod mene je nesanica jako izražena i već sam se navikla, isto našla seriju za gledati dok me ne uhvati umor.

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• hoyaa

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

BikMik

Mislim da sam pisala vec za to spavanje na ledjima, ali u principu citala sam da je stvar u tome sto tijekom lezanja na ledjima veca beba pritisce neku zilu, ali to cemo svakako osjetiti i nece biti ugodno, tako da dok god se ti dobro osjecas i ugodno ti je lezati na ledjima, nema straha. A cak i kad ne bude vise ugodno lezanje na ledjima, mislim da se to rjesava povecanjem nagiba, tj stavis jastuke iza ledja i nisi skroz u lezecem polozaju nego u nekom polusjedecem, pretpostavljam da tako i gledas seriju, a ne skroz ravno. Za spavanje vjerojatno nece biti najudobnije, ali sama ces si naci polozaj koji ti odgovara. Na ovo lijevi desni bok se uopce ne obazirem 😄

šareni_oblak

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

Ja sam se prvu trudnoću napatila jer sam spavala samo na lijevom boku i na nekom tom polu-leđno-boku. Toliko sam bila ukočena u leđima u predjelu prsnog koša da nekad nisam mogla udahnuti. 
    Sad me boli lijevi kuk, gotovo uopće ne mogu biti na lijevoj strani, tako da spavam većinom na desnom boku ili to neko polu. Pitala sam ginekologa rekao je nek se "roštiljam" kako meni odgovara. Na leđima onako ravno više ne mogu ležati jer čim legnem imam osjećaj da me hvata nesvjestica i mučnina i kao da ne mogu disati. Vjerujte mi, znat ćete kad više ne budete mogle. Ja sam se do 22 tjedna budila na leđima, sad zadnja dva, tri tjedna nikako. Samo tijelo prepozna kad može a kad ne. A neće bebama ništa biti ni da spavate na desnom boku, to su sve neke priče trudnicama koje nas opterećuju bezveze 

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• seniiii

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Teab1 slažem se skroz s tobom.. 
    Ja se evo danas sva osipala od antibiotika kojeg sam dobila da pijem 10 dana morala sam naravno prestati s njim, popila tabletu za alergiju i sad cekam da se osip povuce, nadam se da ce to biti sto prije jer nije ni malo ugodno.. Nemam srece prvo ta bakterija, sad ovo i opet cu morati ponoviti urinokulturu da vidimo dal je kojim slucajem bakterija otisla ako ne drugi antibiotik, meni je stvarno vec polako dosta, pijem vise tableta nego ikad 🙁

• Oblak

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Cure , jel mi možete objasniti kako funkcionira rodiljni dopust , ako ga uzmem 45 dana prije termina?
    Traje li on od tog trena 6 mjeseci ili do 6 mjeseci navršenog djetetova života?
    Puno hvala na odgovoru. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.