Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

nola95

Broj poruka: 392

Prijavi adminu

Tea nadam se da maleni ne mora na postupke nikamo i da je izašlo samo od sebe🙏💙
    Šareni oblak super korisni savjeti 🤗 držim fige da saznate spol, al ne sekiraj se za pripremu..jedno dijete imaš doma pa sigurno imate 90% stvari za drugo spremno 🙌🏻 jel imaš kakav predosjećaj oko spola? Ili želju za određenim? Ja se isto bližim trećem tromjesečju i nemrem ga dočekati, a ni bebolinku.🙈Kužim te skroz za robicu, ja sam previše nakupila stvari za nju jer su mi premedene iako kak kažeš te mini brojeve jako brzo prerastu..ni moj malac nije bio u 50 a rodio se sa 3600,52 cm. Za nju sam za svaki slučaj pripremila jer kao curice budu sitnije, iako sam ja sama rođena s 4,5 ko najveća od nas troje djece, al ajde 🤣 
    Moram priznati da se jako veselim roditi i ne biti trudna više. Ne znam jel ima još koga da se tako osjeća al moram to negdje podijelit osim samo s mužem.🙈 Sve zadatke mi je puno teže obavljati, stalno nešto boli i još taj strahic da nešto nije u redu kad se npr beba ne javi odma ujutro..dost mi je..a malo me peče savjest to reći jer imam “laku” i neproblematičnu trudnoću i ne želim da ispadne da ne cijenim sve zajedno, samo nije toliko jednostavno stanje eto..

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• 20’

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Nola95, bez brige, tako je i meni, ja se bas čudno osjećam kao trudnica, to sto si rekla puno toga mi je teze obavljati i nekako se osjećam sputano. Isto imam neproblematicnu trudnoću, radim bez problema i zahvalna sam na tome, ali eto tako se i ja osjećam. S malom mi je to bilo još vise jer mi je bila prva trudnoća, a činilo mi se da sve moje frendice obožavaju biti trudne, trudničke outfite i slično. Sad mi je nekako sve poznatije, a i brže mi trudnoća prolazi i odlučila sam si vise uzivati u tome jer će brzo proći 

• 20’

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

A za sve cure koje su imale čudne bolove u mišiću guze, noge i to, javljam da je kod mene stanje zadnjih dana odlično i nadam se da će tako ostati! Muž mi izmasira svaku vecer taj dio i našpricam si magnezija u spreju i evo ko nova sam po tom pitanju 

• hoyaa

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

Hvala cure na savjetima! :) 
    Nola95, meni je prva trudnoca pa imam mixed feelings, po jednoj strani zelim uzivati u trudnoci, prozivljavati sve prve stvari - pokrete, ritanja, gledati kako trbuh raste, kupovati stvari za bebu, a s druge strane vec me sad bole ledja i zdjelica kad sam malo previse na nogama, kak ce tek biti za koji mjesec. I ja sam inace po prirodi jako anksiozna, tako da me stalno brine jel bebi jos kuca srce, jel sve oke, hoce li se nesto zakomplicirati, tako da bih zbog tog voljela da to sto brze preleti i da je tu ziva i zdrava. Znam da ce se brige i onda nastaviti, ali nekako ce biti lakse kad mogu vidjeti da dise 😄

šareni_oblak

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

nola95

Šareni oblaksuper korisni savjeti 🤗 držim fige da saznate spol, al ne sekiraj se za pripremu..jedno dijete imaš doma pa sigurno imate 90% stvari za drugo spremno 🙌🏻 jel imaš kakav predosjećaj oko spola? Ili želju za određenim? Ja se isto bližim trećem tromjesečju i nemrem ga dočekati, a ni bebolinku.🙈Kužim te skroz za robicu, ja sam previše nakupila stvari za nju jer su mi premedene iako kak kažeš te mini brojeve jako brzo prerastu..ni moj malac nije bio u 50 a rodio se sa 3600,52 cm. Za nju sam za svaki slučaj pripremila jer kao curice budu sitnije, iako sam ja sama rođena s 4,5 ko najveća od nas troje djece, al ajde 🤣
    Moram priznati da se jako veselim roditi i ne biti trudna više. Ne znam jel ima još koga da se tako osjeća al moram to negdje podijelit osim samo s mužem.🙈 Sve zadatke mi je puno teže obavljati, stalno nešto boli i još taj strahic da nešto nije u redu kad se npr beba ne javi odma ujutro..dost mi je..a malo me peče savjest to reći jer imam “laku” i neproblematičnu trudnoću i ne želim da ispadne da ne cijenim sve zajedno, samo nije toliko jednostavno stanje eto..

Ja sam uvjerena da je opet curica 😊 nekako bi i voljeli da je curica, ali nećemo se previše razočarati ni dečkom. Samo ćemo se morati prilagoditi u glavi ako se ispostavi da je dečko 😄
    Ja većinom uživam, lijep mi je taj stadij trudnoće, pogotovo zato što je ovo najvjerojatnije zadnja (osim ako se baš ne zalomi), pa upijam koliko mogu. Ne mogu uživati kao u prvoj, ali dobro je. Dolazak trećeg tromjesečja pošteno osjetim, pogotovo kad se moram igrati na podu s malom, to mi je baš jako teško. Imam često nesanicu, ali mi ni to ne smeta još uvijek previše. Gledam serije i dočekam i ja svojih par sati sna. Najteže mi pada što se brzo umorim i što me steže u trbuhu već nakon kratke šetnje, pa onda ne mogu s malenom gdje bih htjela. 
    Ali nije uopće ni čudno ni loše da jedva čekaš kraj trudnoće, meni je tako bilo pred kraj prve. Teško je uopće postojati, a gdje raditi određene aktivnosti i samo jedva čekaš da bude gotovo 😅

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

nola95

Šareni oblaksuper korisni savjeti 🤗 držim fige da saznate spol, al ne sekiraj se za pripremu..jedno dijete imaš doma pa sigurno imate 90% stvari za drugo spremno 🙌🏻 jel imaš kakav predosjećaj oko spola? Ili želju za određenim? Ja se isto bližim trećem tromjesečju i nemrem ga dočekati, a ni bebolinku.🙈Kužim te skroz za robicu, ja sam previše nakupila stvari za nju jer su mi premedene iako kak kažeš te mini brojeve jako brzo prerastu..ni moj malac nije bio u 50 a rodio se sa 3600,52 cm. Za nju sam za svaki slučaj pripremila jer kao curice budu sitnije, iako sam ja sama rođena s 4,5 ko najveća od nas troje djece, al ajde 🤣

nazalost jos nije, bojim se  da cemo sutra opet morat u Klaicevu,dovoljna je sekudna, iako je on dobro i normalno se ponasa mislim da bi bilo pametno da odemo ponovno slikat da vidimo jel negjde zapelo, iskreno tolko toga mi u glavi da opce nisam popratila na kojoj smo temi, jucer bili na jos jednom rodendanu ovaj put BEZ svjecica u blizini pa sam povrsno skroz procitala, odo vas citat 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

šareni_oblak

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

Teab1

nola95

nazalost jos nije, bojim se da cemo sutra opet morat u Klaicevu,dovoljna je sekudna, iako je on dobro i normalno se ponasa mislim da bi bilo pametno da odemo ponovno slikat da vidimo jel negjde zapelo, iskreno tolko toga mi u glavi da opce nisam popratila na kojoj smo temi, jucer bili na jos jednom rodendanu ovaj put BEZ svjecica u blizini pa sam povrsno skroz procitala, odo vas citat 😊

Ajme sad sam otišla vidjeti o čemu se radi, nekako sam preskočila kad si pisala da je mali progutao stalak od svjećice. Užas, sekunda nepažnje 😱 ja bih isto isla slikati za svaki slučaj, ali nadam se da će do sutra samo izaći 🤞🏼

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• Teab1

Prijavi adminu

šareni_oblak

Teab1

nola95

nazalost jos nije, bojim se da cemo sutra opet morat u Klaicevu,dovoljna je sekudna, iako je on dobro i normalno se ponasa mislim da bi bilo pametno da odemo ponovno slikat da vidimo jel negjde zapelo, iskreno tolko toga mi u glavi da opce nisam popratila na kojoj smo temi, jucer bili na jos jednom rodendanu ovaj put BEZ svjecica u blizini pa sam povrsno skroz procitala, odo vas citat 😊
    Ajme sad sam otišla vidjeti o čemu se radi, nekako sam preskočila kad si pisala da je mali progutao stalak od svjećice. Užas, sekunda nepažnje 😱 ja bih isto isla slikati za svaki slučaj, ali nadam se da će do sutra samo izaći 🤞🏼

ma da, strava, a neznam iskreno vise, svaki dan po 3 stolice a stalka nema,bas mi je vec polako stresno, idemo i vadit krv da vidim hemoglobin i zeljezo po tom cu znat jel doslo do komplikacija za koje molim boga da nije,bas se jadno osjecam iako znam da nisam jedina mama koja je tako nesto izmaklo iz vida al uz hormone i sve bas bas grozan osjecaj 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Leona89

Broj poruka: 698

Prijavi adminu

Hoyaa je napokon, hvala ti🥰♥️😘
    Tea draga ima li mira ikako kod tebe😔žao mi je, nadam se da će ga pokakati🙏🏻🤞🏻🍀♥️
    BikMik čestitam na dječaku🎉🎉🎉💙🩵💙🩵
    Nola hvala ti, sad uživancija napokon♥️nisam, ja sam Zg. Super, ja jedva čekam završiti preglede kod ove svoje jer joj je UZV katastrofa 🎉po tome još "samo" 4 pregleda kod nje🥳🥳🥳❤️😘
    Šareni oblak lako moguće da je curica, baš mi je na zadnjem pregledu dr.rekla da se curice skrivaju, a dečki odmah šire noge 😅 hvala za tips and tricks 🎉🥳❤️😘
    Nola ja trenutno baš uživam, ali vjerujem da kasnije postane sve teško i da ću i ja jedva čekati da rodim i upoznam svoju buhtlicu sreće ♥️❤️😘
    20' drago mi je da mužić spašava, neka ostane super🥳♥️😘
    Tea javi sutra kako je prošlo ako ne pokaki u međuvremenu, sretno 🤞🏻♥️🍀😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• Teab1

Prijavi adminu

Leona89

Hoyaa je napokon, hvala ti🥰♥️😘
    Tea draga ima li mira ikako kod tebe😔žao mi je, nadam se da će ga pokakati🙏🏻🤞🏻🍀♥️
    BikMik čestitam na dječaku🎉🎉🎉💙🩵💙🩵
    Nola hvala ti, sad uživancija napokon♥️nisam, ja sam Zg. Super, ja jedva čekam završiti preglede kod ove svoje jer joj je UZV katastrofa 🎉po tome još "samo" 4 pregleda kod nje🥳🥳🥳❤️😘
    Šarenioblak lako moguće da je curica, baš mi je na zadnjem pregledu dr.rekla da se curice skrivaju, a dečki odmah šire noge 😅 hvala za tips and tricks 🎉🥳❤️😘
    Nola ja trenutno baš uživam, ali vjerujem da kasnije postane sve teško i da ću i ja jedva čekati da rodim i upoznam svoju buhtlicu sreće ♥️❤️😘
    20' drago mi je da mužić spašava, neka ostane super🥳♥️😘
    Tea javi sutra kako je prošlo ako ne pokaki u međuvremenu, sretno 🤞🏻♥️🍀😘

hvala svima na podrsci divne ste sve,svakako javim situaciju 😘

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.