Bok cure, ja san inace na jesenskin bebama ali kako su tamo cure vec u porodima i pred terminima , a ja jos minimum dva miseca odlucila san i ode navratit koji put i pratit se s vama:)
Recite mi ove briseve, meni to nijednom nije radilo, u privatnika sam, samo me kada sam u cetvrti misec pitalo kad sam radila papa test (rujan 2023) i nije mi uopce uzela briseve ni radila papu jer kao nie bilo potrebe. Bas cu potat sljedeci tjedan. Valjda mi mora bar jednom vidit to?
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Bok cure, ja san inace na jesenskin bebama ali kako su tamo cure vec u porodima i pred terminima , a ja jos minimum dva miseca odlucila san i ode navratit koji put i pratit se s vama:)
Recite mi ove briseve, meni to nijednom nije radilo, u privatnika sam, samo me kada sam u cetvrti misec pitalo kad sam radila papa test (rujan 2023) i nije mi uopce uzela briseve ni radila papu jer kao nie bilo potrebe. Bas cu potat sljedeci tjedan. Valjda mi mora bar jednom vidit to?
meni je papu i briseve uzeo odma na pocetku trudnoce,u prosloj trudnoci oko 35,36 tt su mi uzeli bris na streptokok i to je to,neznam zasto ti ga nije uzeo vec je davno trebao al svaki gin vodi svoju politiku pa ti budi pametna, pitaj ga za to na slj pregledu
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Recite mi ove briseve, meni to nijednom nije radilo, u privatnika sam, samo me kada sam u cetvrti misec pitalo kad sam radila papa test (rujan 2023) i nije mi uopce uzela briseve ni radila papu jer kao nie bilo potrebe. Bas cu potat sljedeci tjedan. Valjda mi mora bar jednom vidit to?meni je papu i briseve uzeo odma na pocetku trudnoce,u prosloj trudnoci oko 35,36 tt su mi uzeli bris na streptokok i to je to,neznam zasto ti ga nije uzeo vec je davno trebao al svaki gin vodi svoju politiku pa ti budi pametna, pitaj ga za to na slj pregledu
Meni je rekla tada na prvom pregledu da nema potrebe jer sam pola godine prije nego san ostala trudna odradila papa test . I kao da nema potrebe me strugat pogotovo tako rano. i Vise nie spominjala. Iman pregled u sridu sljedecu pa cemo vidit
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Ćao trudnice! Evo konačno stiglo mrvu dugo očekivanog rashlađenja. Samo nek nam potraje :)
Vidim pričate o brisevima.. meni je dr radila briseve na aerobe, chlamydiu, mycoplasmu i ureaplasmu i to prije mjesec dana. Najavila mi je uputnicu za OGTT na sljedećem pregledu (poslije 24-og tjedna).
Anyways, moj se mali još uvijek nije javio i ne osjećam ga baš. Možda i osjećam pa stalno mislim da su crijeva, ali obzirom da je tek na nekih 350 gr i posteljica je sprijeda, možda ga zato ni ne osjetim.
Ugl, sljedeći pregled mi je 27.9., a radovi opremanja sobe kćeri kreću 9.10. pa se nadam ću sve stići prije nego dođe mali smotuljak. :)
Naša srećica** 12/2021
Cure ni ja nisam radila niti jedan bris, jer sam imala sve napravljeno u veljači, papu, aerobe chlamidyu, ureaplasma, mycoplasma. Sada imam uputnicu za Ogtt ali cekam 24 tjedan i trebam vadit i obicne lab.nalaze. Znam da se radi jos jedan pregled u bolnici ali ne znam u kojem je to tjednu, valjda nakon 28tj, nisam sigurna.
Cao curkee!
Evo novosti novosti, dolazi nam decko!🩵🍀
Ja nisam imala predosjecaj apsolutno, ( mozda sam malo vise prizeljkivala curu🙈) al samo da mi bude zdrav i da nas dode sve razveselit!
Pregled je prosao dobro, posteljica je sprijeda. Ima oko 270g. Kako je malo bolji ultrazvuk jer sam otisla privatno tako je doktorica izmjerila sve zivo.. i bas mi se posvetila bila sam 40min na ultrazvuku. Inace poliklinika Hormona u Splitu.
Moj malac se stalno drzi za glavu😂
Dosao mi je i jastuk bbhugme, prospavana prva noc na njemu i iskreno prepord, nemogu ni zamislit kako bi da mi je i veci trbuh spavala bez njega… sve preprouke!
Papu i briseve sam radila par mjeseci prije trudnoce pa je doktorica rekla da nema potrebe ponavljati.. i sve je bilo uredno.
Umeduvremenu su mi dosli i nalazi krvi, krvna slika mi se popravila dosta! Posebno zeljezo i zalihe zeljeza koje su bile ispod svih granica.
Sezona je gotova i sad napokon mogu usporiti tempo, i odmoriti se. Pa onda krecemo u svakakve nove akcije od sredivanja stana do priprema za bebaca!
LusyLu čestitam na dečkiću i super pregledu💙🥳
Bonnie meni je rekla da se naručim u 30. tjednu opet u bolnicu na uzv i kao taj je zadnji. Izračunala sam da kod nje doslovno imam još dva pregleda a onda sam već u trudničkoj ambulanti 😮 al bolje mi odrade tamo pregled pa mi je drago iskreno 🫢
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji